header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Unmanned Traffic Management Market To Hit $6.90 Bn by 2032, With A Strong 19.70% CAGR, Vital For Guiding The Drone Revolution.

May 20, 2024 1:51 PM ET

Inzicht in de markt

In 2022 werd de markt voor onbemand verkeersmanagement (UTM) geschat op USD 1,1 miljard. De markt voor onbemand verkeersmanagement (UTM) zal naar verwachting stijgen van USD 1,61 miljard in 2024 tot USD 6,90 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 19,70% tijdens de voorspellingsperiode (2024-2032).

De markt voor Unmanned Traffic Management (UTM) verwijst naar de technologie en diensten voor het beheer van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) of drones in het luchtruim. UTM-systemen zijn ontworpen om veilige en efficiënte operaties van drones mogelijk te maken door mogelijkheden te bieden zoals vluchtplanning, luchtruimcoördinatie, communicatie en het vermijden van botsingen.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor Unmanned Traffic Management (UTM) zijn onder andere.

Leonardo S.p.A. (Italië)

Frequentis (Oostenrijk)

Altitude Angel (Verenigd Koninkrijk)

L3Harris Technologies Inc. (VS)

Skyward (VS)

Lockheed Martin Corporation (VS)

AirMap Inc (VS)

Nova Systems (Australië)

Thales Groep (Frankrijk)

Unifly (België)

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10159

Regionale analyse-

Noord-Amerika loopt voorop in de ontwikkeling van UTM, gedreven door de groeiende commerciële drone-industrie en de behoefte aan efficiënt luchtruimbeheer. Vooral de Verenigde Staten hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in UTM-onderzoek, -ontwikkeling en -testen. In de regio zijn verschillende UTM-dienstverleners en technologiebedrijven opgestaan die oplossingen bieden voor het beheer van droneverkeer. De Federal Aviation Administration (FAA) is actief betrokken geweest bij het vormgeven van UTM-regelgeving en -standaarden.

Europa heeft ook aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de implementatie van UTM. Het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) is actief betrokken bij de ontwikkeling van regelgevende kaders en standaarden voor UTM. De regio is getuige geweest van de oprichting van UTM-proeven en testbeds, waarbij concepten zoals U-ruimte zijn onderzocht. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland hebben het voortouw genomen met UTM-initiatieven, waarbij verschillende publiek-private samenwerkingsverbanden de markt hebben gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door in de UTM-markt vanwege de groeiende drone-industrie en de toenemende interesse in geavanceerd luchtruimbeheer. Landen als China, Japan en Zuid-Korea investeren actief in de ontwikkeling van UTM-infrastructuur. Met name China heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de implementatie van UTM, met tal van proefprojecten en testlocaties. De regio biedt een aanzienlijk marktpotentieel, gedreven door zowel commerciële als militaire toepassingen van drones.

Marktsegmentatie-

De markt voor Unmanned Traffic Management (UTM) is onderverdeeld in Component, Type, Technologie en Verticaal.

Per component: Hardware, Service en Software

Op Type: Beeldsensor, bewegingssensor, nabijheidssensor, druksensor, magnetometer, vochtigheidssensor, temperatuursensor, aanraaksensor, versnellingsmeter, gyroscoop, stroomsensor

Op technologie: Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, NFC, Z-Wave, RFID en anderen

Per Verticaal: Industrieel IoT, Consumenten IoT, Commercieel IoT

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/unmanned-traffic-management-market-10159

Ontwikkelingen in de Onbemand Verkeersmanagement (UTM) Industrie –

December 2021LeonardoElectronics kondigde aan een fabriek voor halfgeleiderproducten te bouwen in Oro Valley, Arizona. De bouw start in de eerste helft van 2022.

Juni 2021De Canadeseluchtvaartnavigatiedienst NAV CANADA lanceerde publiekelijk de ‘NAV Drone’-toepassing als onderdeel van zijn nationale RPAS Traffic Management (RTM)-platform, geleverd door Unifly.

Lees ons gerelateerde rapport –

Onderzoeksrapport over bevestigingsmiddelen voor de ruimtevaart – voorspelling tot 2030

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-fasteners-market-1138

Onderzoeksrapport over de markt voor vliegtuigbanden -Voorspelling tot 2032

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-tire-market-2192

Onderzoeksrapport over vluchtbesturingssystemen voor de luchtvaart – Prognose tot 2030

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-flight-control-system-market-3270

Onderzoeksrapport over automatische besturingssystemen voor vliegtuigen – Prognose tot 2030

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-autopilot-system-market-3407

Vliegtuig MRO Marktonderzoeksrapport -Voorspelling tot 2032

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-airframe-mro-market-4197

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Global Market Research Reports,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Size,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Share,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Growth,Unmanned Traffic Management (UTM) Industry,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Trend