header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Patiëntgerichte innovaties in de diergezondheidsmarkt Verbetering van de toegankelijkheid en betaalbaarheid van diergeneeskundige zorg

May 21, 2024 12:00 PM ET

Animal Health Market Research Report Information per diersoort (landbouwhuisdier, gezelschapsdier), per product (geneesmiddelen, vaccins, toevoegingsmiddelen), toedieningswijze (oraal, parenteraal, topisch), distributiekanaal (veterinaire ziekenhuizen, klinieken, detailhandel, e-commerce) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika)-Voorspelling tot 2030

Marktoverzicht diergezondheid

De markt voor diergezondheid omvat een breed scala aan producten en diensten die ontworpen zijn om de gezondheid en het welzijn van dieren te verbeteren. Deze markt omvat geneesmiddelen, vaccins, voederadditieven, diagnostische hulpmiddelen en andere gerelateerde producten voor zowel gezelschapsdieren (huisdieren) als vee. De wereldwijde diergezondheidsmarkt heeft de afgelopen decennia een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van het toenemende huisdierenbezit, de stijgende veeproductie en de vooruitgang in de diergeneeskunde.

Marktdrivers en trends

Toenemend huisdierbezit en uitgaven

Een van de belangrijkste drijfveren voor de diergezondheidsmarkt is de groeiende trend van huisdierbezit wereldwijd. Huisdieren worden steeds meer beschouwd als een deel van de familie, wat leidt tot hogere uitgaven voor hun gezondheid en welzijn. Deze trend is vooral duidelijk in ontwikkelde regio’s zoals Noord-Amerika en Europa, waar huisdiereigenaren bereid zijn om aanzienlijke bedragen uit te geven aan diergeneeskundige zorg, premium dierenvoeding en welzijnsproducten.

Stijgende vraag naar voedingsproducten van dierlijke oorsprong

De groeiende wereldbevolking en het stijgende inkomensniveau in ontwikkelingslanden hebben geleid tot een grotere vraag naar voedingsproducten van dierlijke oorsprong, zoals vlees, melk en eieren. Deze stijgende vraag heeft op zijn beurt geleid tot de behoefte aan een beter beheer van de diergezondheid om de kwaliteit en veiligheid van dierlijke producten te garanderen. Boeren en producenten investeren steeds meer in diergeneeskundige diensten, geneesmiddelen en vaccins om de gezondheid en productiviteit van hun veestapel op peil te houden.

Vooruitgang in diergeneeskunde

Technologische ontwikkelingen in de diergeneeskunde hebben de diagnose, behandeling en preventie van dierziekten aanzienlijk verbeterd. Innovaties zoals geavanceerde diagnostische beeldvorming, telegeneeskunde en precisiegeneeskunde transformeren het landschap van de diergezondheid. Deze ontwikkelingen verbeteren niet alleen de resultaten op het gebied van diergezondheid, maar vergroten ook de efficiëntie en effectiviteit van diergeneeskundige praktijken.

Regelgeving

De regelgeving speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de diergezondheidsmarkt. Strenge regelgeving met betrekking tot de veiligheid en doeltreffendheid van diergezondheidsproducten, vooral in regio’s zoals Noord-Amerika en Europa, zorgen voor hoge standaarden. Regelgevende instanties zoals de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en de European Medicines Agency (EMA) houden toezicht op de goedkeuring en controle van diergeneesmiddelen en biologische geneesmiddelen en garanderen hun veiligheid en werkzaamheid.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7163

Analyse van de belangrijkste spelers

MRFR ziet de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de Global Animal Health Market-

  • Bayer AG,
  • Boehringer Ingelheim GmbH,
  • Virbac SA,
  • Zoetis Inc,
  • Hester Biosciences Ltd,
  • Intas Pharmaceuticals Ltd,
  • Merck Animal Health,
  • Elanco (Eli Lilly and Company),
  • Ceva Santé Animale, en
  • Alvira Animal Health Limited

Segmentanalyse

De Wereldwijde Diergezondheidsmarkt is gesegmenteerd op basis van diersoort, product, toedieningsweg en distributiekanalen.

Op basis van diersoort is de markt onderverdeeld in landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. De categorie landbouwhuisdieren domineert de diergezondheidsmarkt vanwege de grote populatie en het commerciële belang van landbouwhuisdieren voor de voedselproductie.

Op basis van product wordt de markt onderverdeeld in geneesmiddelen, vaccins en voederadditieven. De categorie Farmaceutische producten domineert de diergezondheidsmarkt vanwege de essentiële rol in het bieden van effectieve behandelingen en preventieve maatregelen voor een breed scala aan diergezondheidsaandoeningen.

Op basis van de toedieningsweg is de markt onderverdeeld in oraal, parenteraal en topicaal. De categorie oraal domineert de diergezondheidsmarkt vanwege het gemak, de gemakkelijke toediening en de effectiviteit bij het toedienen van medicijnen en supplementen aan dieren.

Op basis van distributiekanaal wordt de markt gesegmenteerd in dierenziekenhuizen, detailhandel en e-commerce. De categorie dierenklinieken domineert de markt voor diergezondheid vanwege de vitale rol in het bieden van uitgebreide medische zorg, diagnostiek en gespecialiseerde behandelingen voor dieren van verschillende diersoorten en gezondheidsaandoeningen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (178 pagina’s) over tandheelkundige implantaten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/animal-health-market-7163

Regionale analyse

De wereldmarkt voor diergezondheid is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese wereldmarkt voor diergezondheid bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De wereldmarkt voor diergezondheid in Azië en de Stille Oceaan is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië en de Stille Oceaan. De rest van de wereldmarkt voor diergezondheid bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Europa heeft een opmerkelijke invloed gehad op niet-Europese landen met betrekking tot de bescherming van boerderijdieren, visserij, huisdieren en vee, met name op het gebied van slacht en transport. Daarnaast hebben ze algemene normen opgesteld voor de bescherming van wilde dieren en laboratoriumdieren. In 2018 heeft Europa een nieuwe verordening geïmplementeerd met de naam MEP’s, gericht op het verbeteren van de gezondheid en productiviteit van vee door de toegang tot verschillende medicijnen op de markt te vergemakkelijken.

De Canadese overheid heeft substantiële maatregelen geïmplementeerd om de gezondheid van dieren te beschermen. Deze initiatieven omvatten voorlichtingssessies om veehouders te informeren over de uitdagingen in de landbouwindustrie, wetenschappelijk onderzoek om mogelijke tekortkomingen in het dierenwelzijn aan te pakken, inspecties van melkveebedrijven om ervoor te zorgen dat de voorschriften voor reinheid en watervoorzieningen worden nageleefd en passende normen voor de huisvesting van dieren. Deze inspanningen hebben bijgedragen aan de algehele groei van de diergezondheidsmarkt in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Infuuspomp marktonderzoeksrapport informatie per type (volumetrische pomp en spuitpomp), per toepassing (chemotherapie, diabetes, gastro-intestinale ziekten en kindergeneeskunde), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Informatie over hetmarktonderzoeksrapport van slimme contactlenzen, per toepassing (continue glucosemonitoring, oogdrukmonitoring), per type eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en thuiszorginstellingen) – voorspelling tot 2032

Negative Pressure Wound Therapy Market Research Report per producttype (conventionele negatieve druk wondtherapie-apparaten), type wond (chirurgische en traumatische wonden, zweren en brandwonden), & eindgebruiker (ziekenhuizen en andere) – voorspelling tot 2032.

Autoimmune Disease Diagnostics Market Research Report Information per ziektetype (systemische autoimmuunziekte en andere), gelokaliseerde autoimmuunziekte (Dot Blot en lijnblot), eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische centra en andere) – voorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapportcelkweekmedia per producttype (media en supplementen), per toepassing (regeneratieve geneeskunde, biofarmaceutische productie en onderzoek), per celtype (dierlijke cellen, plantencellen en bacteriële cellen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Animal Health Market,Animal Health Market Share,Animal Health Market Size,Animal Health Market Trends,Animal Health Market Analysis,Animal Health Market Outlook,Animal Health Market Report,Animal Health Market Research,Animal Health Market Insights,Animal Health Market Growth