header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor kant-en-klare maaltijden: Uitgebreid overzicht en toekomstperspectief

May 23, 2024 4:23 PM ET

Overzicht van de markt voor kant-en-klare maaltijden:

De wereldwijde markt voor kant-en-klare maaltijden heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de veranderende levensstijl van de consument, de toenemende verstedelijking en een groeiende vraag naar gemakkelijke voedingsopties. Kant-en-klare maaltijden, die een minimale voorbereiding vereisen en meestal zonder verdere bereiding worden geconsumeerd, bieden drukke consumenten een snelle en gemakkelijke oplossing voor hun maaltijdbehoeften. Deze maaltijden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder diepgevroren, gekoelde en houdbare opties, en komen tegemoet aan verschillende voorkeuren en dieetwensen.

De waarde van de markt voor kant-en-klare maaltijden werd in 2021 geschat op 81,7 miljard dollar. De markt zal naar verwachting groeien van USD 90,6 miljard in 2024 tot USD 188,0 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,98% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2030).

Monsterrapport aanvragen @: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1979

Ready-to-Eat Meals Market

Marktsegmentaties:

De markt van kant-en-klare maaltijden is gesegmenteerd naar type en distributiekanaal, die elk op unieke wijze bijdragen aan de expansie van de markt en het bereik van de consument.

Op Type

Rijst& Noedels: Dit segment omvat een verscheidenheid aan voorgekookte rijst- en noedelgerechten, vaak met smaken en recepten uit verschillende keukens. Populaire opties zijn gebakken rijst, biryani, pasta, ramen en lo mein. De vraag naar deze maaltijden wordt gedreven door hun veelzijdigheid, bereidingsgemak en wereldwijde aantrekkingskracht.

Salades: Volwaardige maaltijdsalades worden steeds populairder onder gezondheidsbewuste consumenten die op zoek zijn naar voedzame en verse maaltijdopties. Deze salades worden vaak geleverd met voorverpakte dressings en toppings, waardoor ze een handige keuze zijn om snel en gezond te eten.

Gravies & Curry’s: Dit segment omvat een breed assortiment voorgekookte jus en curry’s die inspelen op de smaakvoorkeuren van verschillende regio’s. Deze maaltijden zitten vaak boordevol rijke smaken. Deze maaltijden zitten vaak boordevol rijke smaken en specerijen en zijn aantrekkelijk voor wie op zoek is naar een stevige en bevredigende maaltijd zonder zelf te hoeven koken.

Pasta & Pizza’s: Kant-en-klare pasta- en pizzamaaltijden zijn favoriet bij consumenten die op zoek zijn naar gemaksvoedsel dat snel klaar is. Deze producten omvatten diepvriespizza’s, voorgekookte pastagerechten en magnetronmaaltijden met verschillende smaken en stijlen.

Soepen: Kant-en-klare soepen zijn een handige optie voor een snelle, warme maaltijd. Dit segment omvat een breed scala aan smaken, van klassieke kipnoedelsoep tot meer exotische en gastronomische opties, die tegemoet komen aan verschillende consumentenvoorkeuren.

Overige: Deze categorie omvat andere kant-en-klare maaltijdopties zoals sandwiches, wraps en snackpakketten. Deze producten spelen in op nichemarkten en specifieke dieetwensen, waaronder vegetarische, veganistische en glutenvrije opties.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1979

Op distributiekanaal

Winkel gebaseerd:

Supermarkten & Hypermarkten: Dit zijn de belangrijkste distributiekanalen voor kant-en-klaarmaaltijden, die een breed assortiment onder één dak bieden. Supermarkten en hypermarkten trekken consumenten aan met hun uitgebreide assortiment en frequente promoties.

Gemakswinkels: Gemakswinkels voorzien in de behoefte aan snelle en gemakkelijke maaltijdoplossingen, vooral in stedelijke gebieden. Door hun kleinere formaat en strategische locaties zijn ze een populaire keuze voor consumenten die onderweg zijn.

Overige: Deze categorie omvat speciaalzaken, delicatessenzaken en kruidenierszaken die een zorgvuldig samengestelde selectie van kant-en-klaarmaaltijden aanbieden, vaak gericht op gastronomische, biologische of speciale dieetopties.

Niet-winkelgebaseerd:

Online detailhandel: De opkomst van e-commerce heeft de markt voor kant-en-klaarmaaltijden aanzienlijk beïnvloed, omdat consumenten het gemak van thuisbezorging en een ruimere keuze aan producten wordt geboden. Online winkelplatforms richten zich ook op nichemarkten en bieden gedetailleerde productinformatie, waardoor het voor consumenten makkelijker wordt om specifieke maaltijdopties te vinden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt van kant-en-klare maaltijden: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ready-to-eat-meals-market-1979

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor kant-en-klare maaltijden is onderverdeeld in verschillende belangrijke regio’s, die elk een unieke bijdrage leveren aan de marktdynamiek en groeipatronen.

Noord-Amerika: Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een belangrijke markt voor kant-en-klaarmaaltijden. De markt in deze regio wordt gedreven door de grote vraag van consumenten naar gemakkelijke maaltijdoplossingen, een drukke levensstijl en een goed gevestigde retailinfrastructuur. Innovatie in productaanbod, zoals biologische en plantaardige kant-en-klaar maaltijden, draagt ook bij aan de groei van de markt.

Europa: Europa heeft een sterke traditie op het gebied van kant-en-klaarmaaltijden en de markt voor kant-en-klaarmaaltijden is hier goed ingeburgerd. De markt wordt gekenmerkt door een grote vraag naar premium en gastronomische kant-en-klaar maaltijden en een groeiende belangstelling voor gezonde en biologische opties. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn belangrijke markten binnen de regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor kant-en-klaarmaaltijden als gevolg van toenemende verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en veranderende voedingsgewoonten. Landen als China, Japan en India leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt, gedreven door de populariteit van lokale en internationale keukens in kant-en-klare maaltijden.

Rest van de wereld: Dit omvat regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Deze markten groeien gestaag, ondersteund door toenemende verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en verbeterende retailinfrastructuur. De vraag naar kant-en-klaarmaaltijden in deze regio’s wordt ook gestimuleerd door de groeiende middenklasse en veranderende levensstijlen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry by Market Research Future:

Fastfoodmarkt-https://www.marketresearchfuture.com/reports/fast-food-market- 1036

Soepenmarkt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/soups-market-1846

Markt voor kant-en-klare dranken- https://www.marketresearchfuture.com/reports/ready-to-drink-market-3205

Markt voor verpakte voedingsmiddelen- https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaged-food-market-10540

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ready-to-Eat Meals Market,Ready-to-Eat Meals Market Size,Ready-to-Eat Meals Market Share,Ready-to-Eat Meals Market Trends,Ready-to-Eat Meals Market Anlaysis,Ready-to-Eat Meals Market Overview,Ready-to-Eat Meals Market Research,Ready-to-Eat Meals Market Report