header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Trends in de markt voor bakmixen: Innovaties en consumentenvoorkeuren

May 24, 2024 1:40 PM ET

Overzicht van de markt voorbakmixen

De wereldwijde markt voor bakmixen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangedreven door de stijgende vraag van consumenten naar gemak, de toename van thuisbakactiviteiten en de groeiende trend van verwennerij met bakkerijproducten. Bakmixen, die voorgemengde ingrediënten bevatten voor cakes, broden, koekjes en andere gebakken producten, bieden een probleemloze bakervaring, waardoor ze populair zijn bij zowel beginnende bakkers als drukke huishoudens. De COVID-19 pandemie heeft deze trend nog versneld omdat meer mensen thuis gingen bakken tijdens lockdowns.

De markt voor bakmixen werd in 2022 geschat op USD 2,1 miljard. Er wordt verwacht dat de markt zal groeien van USD 2,18 miljard in 2024 tot USD 3,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,23% tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032.

De markt wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van producten die inspelen op verschillende dieetvoorkeuren en -behoeften. Innovaties en productlanceringen zijn cruciaal geweest voor de groei van de markt, waarbij bedrijven voortdurend nieuwe smaken, gezondere opties en verpakkingsinnovaties introduceren om een bredere consumentenbasis aan te trekken.

Vraag een voorbeeldrapport aan @: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2151

Baking Mixes Market

Markt Segmentatie

Naar producttype:

  1. Koekjes & Koekjesmixen:

– Deze mixen zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en gebruiksgemak. Ze bevatten vaak verschillende smaken, zoals chocolate chip, havermout en pindakaas, en komen tegemoet aan verschillende smaakvoorkeuren.

2.Broodmixen:

– Broodmixen hebben aan populariteit gewonnen onder gezondheidsbewuste consumenten die op zoek zijn naar vers gebakken, conserveermiddelvrije opties. Ze variëren van traditionele witte en volkoren broodmixen tot meer gespecialiseerde variëteiten zoals zuurdesem en meergranen.

  1. Cake-, gebak- en muffinmixen:

– Dit segment heeft een aanzienlijk marktaandeel, gedreven door de vraag naar snelle en gemakkelijke oplossingen om taarten en gebak te bakken voor speciale gelegenheden en dagelijkse verwennerijen. Vooral muffinmixen zijn geliefd om hun gemak en variatie in smaken.

4. Overige:

– Deze categorie omvat mixen voor pannenkoeken, brownies, pizzadeeg en andere niche bakbehoeften, wat bijdraagt aan de diversiteit en expansie van de markt voor bakmixen.

Naar categorie:

  1. Glutenvrij:

– Het glutenvrije segment heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt als gevolg van de toenemende prevalentie van glutenintolerantie en coeliakie, evenals een groeiende voorkeur voor glutenvrije diëten onder gezondheidsbewuste consumenten. Glutenvrije bakmixen gebruiken vaak alternatieve meelsoorten zoals amandel-, kokos- en rijstmeel.

2. Conventioneel:

– Conventionele bakmixen blijven de markt domineren en komen tegemoet aan de meerderheid van de consumenten die geen specifieke dieetbeperkingen hebben. Deze mixen gebruiken vaak traditionele tarwebloem en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan smaken en soorten.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2151

Naar eindgebruik:

  1. Retail Klanten:

– Retailklanten vormen het grootste segment van de markt, aangevoerd door individuele huishoudens en thuisbakkers. Het gemak en de verscheidenheid die bakmixen bieden, spreken drukke consumenten aan die op zoek zijn naar snelle en gemakkelijke bakoplossingen.

  1. Voedingsservice:

– Het foodservice segment omvat bakkerijen, cafés, restaurants en andere instellingen die bakmixen gebruiken om hun bakprocessen te stroomlijnen, consistentie te garanderen en tijd te besparen.

Naar distributiekanaal:

  1. Winkelgebaseerd:

– Winkelkanalen, waaronder supermarkten, hypermarkten, buurtwinkels en speciaalzaken, blijven de belangrijkste distributiekanalen voor bakmixen. Deze kanalen profiteren van de mogelijkheid om producten onder de aandacht te brengen, in de winkel promoties aan te bieden en directe aankoopopties te bieden.

  1. Niet-winkelverkoop:

– Niet-winkelkanalen, met name e-commerce, hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt. Online platforms bieden consumenten het gemak van thuiswinkelen, toegang tot een breder assortiment producten en vaak concurrerende prijzen. De COVID-19 pandemie heeft de online verkoop van bakmixen verder gestimuleerd.

Regionale analyse:

Noord-Amerika:

– Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor bakmixen, gedreven door de grote vraag van consumenten naar gemakkelijke bakoplossingen en een sterke cultuur van thuis bakken. De Verenigde Staten en Canada zijn belangrijke markten, waar glutenvrije en gezondheidsgerichte bakmixen veel voorkomen. De regio wordt ook gekenmerkt door frequente productinnovaties en marketinginspanningen van toonaangevende merken.

Europa:

– Europa is een andere belangrijke markt voor bakmixen, die wordt gekenmerkt door diverse culinaire tradities en een sterke voorkeur voor gebakken producten van hoge kwaliteit. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk leiden de markt, met een groeiende trend naar biologische en glutenvrije bakmixen. De Europese markt wordt ook gekenmerkt door een toenemende focus op duurzaamheid en clean label producten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor bakmixen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/baking-mixes-market-2151

Azië-Pacific:

– De markt voor bakmixen in de regio Azië-Pacific groeit snel als gevolg van verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en veranderende levensstijlen. In landen als China, India en Japan wordt steeds meer op westerse wijze gebakken en de groeiende middenklasse stimuleert de vraag naar gemakkelijke bakproducten van hoge kwaliteit. De regio biedt ook kansen voor marktexpansie door gelokaliseerde smaken en productaanbiedingen.

Latijns-Amerika:

– Latijns-Amerika laat een veelbelovend groeipotentieel zien in de markt voor bakmixen, met landen als Brazilië en Mexico voorop. De markt wordt gedreven door een groeiende belangstelling voor thuis bakken en de invloed van internationale baktrends. Er is ook een stijgende vraag naar glutenvrije en gezondere bakopties in de regio.

Midden-Oosten & Afrika:

– De regio Midden-Oosten & Afrika omarmt geleidelijk de trend van bakmixen, met een groeiende stedelijke bevolking en een toenemende blootstelling aan wereldwijde culinaire trends. De markt staat nog in de kinderschoenen, maar er is een aanzienlijk groeipotentieel, vooral in landen als Zuid-Afrika, de VAE en Saoedi-Arabië, waar de expats de vraag naar gemakkelijke bakoplossingen stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & door Market Research Future:

Diepvriesbakkerijmarkt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/frozen-bakery-market-1824

Bakkerijgrondstoffenmarkt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/bakery-ingredients-market-4928

Markt voor biologische bakkerijproducten- https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-bakery-products-market-2670

Markt voor bakkerij-enzymen- https://www.marketresearchfuture.com/reports/bakery-enzymes-market-5214

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Baking Mixes Market,Global Baking Mixes Market,Baking Mixes Market Size,Baking Mixes Market Share,Baking Mixes Market Overview,Baking Mixes Market Trends,Baking Mixes Market Research,Baking Mixes Market Analysis,Baking Mixes Market Growth