header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de inkomsten uit programmatische displayreclame maakt de markt explosief in de periode 2024-2032 | 128 pagina’s tellend rapport

May 27, 2024 2:00 PM ET

Analyse van de markt voor programmatische display advertising

De markt voor programmatische display advertising heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende toepassing van digitale reclameoplossingen door bedrijven in verschillende sectoren. Volgens recent onderzoek zal de wereldwijde markt voor programmatische reclame tegen 2032 naar verwachting een waarde bereiken van USD 4988,8 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 35,00% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Belangrijkste spelers op de markt:

Toonaangevende spelers in de markt voor programmatische display advertising zijn onder andere Google LLC, Facebook Inc., Amazon.com Inc., The Trade Desk Inc., Adobe Inc., Verizon Media, AppNexus (Xandr), MediaMath, Inc. en Rocket Fuel Inc. Deze bedrijven maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning-algoritmen om advertentietargeting, -plaatsing en -prestaties te optimaliseren.

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeld aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21980

Reikwijdte van het marktrapport:

Parameter Details
Inkomstenraming in 2032 USD 4988,8 miljard
Groeipercentage CAGR van 35,00% van 2024 tot 2032
Voorspellingsperiode 2024 -2032
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Invloed van COVID-19:

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor programmatische display advertising. In sommige sectoren, zoals e-commerce, streamingdiensten en online gaming, stegen de advertentie-uitgaven tijdens de lockdowns, terwijl andere sectoren, zoals reizen en horeca, te maken kregen met aanzienlijke dalingen. Adverteerders moesten hun strategieën aanpassen aan veranderend consumentengedrag en economische omstandigheden, wat leidde tot verschuivingen in advertentie-uitgaven en campagnedoelstellingen.

Marktsegmentatie:

De markt voor programmatische display advertising kan worden gesegmenteerd op basis van advertentieformaat, platformtype, eindgebruikerssector en regio. Advertentieformaten omvatten banners, video’s, native advertenties en rich media, terwijl platformtypes platforms aan de vraagzijde (DSP’s), platforms aan de aanbodzijde (SSP’s) en advertentie-exchanges omvatten. Eindgebruikerssectoren variëren van detailhandel en e-commerce tot gezondheidszorg, financiën en de auto-industrie.

Marktdrivers en kansen:

Verschillende factoren stimuleren de groei van de markt voor programmatische display advertising. Deze omvatten de toenemende penetratie van smartphones en apparaten met internetverbinding, de opkomst van sociale media en streamingplatforms, de groeiende vraag naar gepersonaliseerde reclame-ervaringen en de verschuiving van traditionele naar digitale advertentiekanalen. Daarnaast verbeteren de automatisering van advertentie-inkoopprocessen en de beschikbaarheid van real-time analyses de effectiviteit van campagnes en de ROI voor adverteerders.

Kansen in overvloed in de markt voor programmatische display advertising, met name in opkomende markten en verticale sectoren. De uitbreiding van 5G-netwerken, de proliferatie van verbonden apparaten (IoT) en de integratie van datagestuurde technologieën bieden nieuwe mogelijkheden voor targeting en engagement. Adverteerders kunnen programmatic advertising inzetten om niche doelgroepen te bereiken, campagneprestaties te optimaliseren en conversies te stimuleren via meerdere kanalen en apparaten.

Beperkingen en uitdagingen:

Ondanks het groeipotentieel heeft de markt voor programmatische display advertising te maken met verschillende uitdagingen en beperkingen. Deze omvatten zorgen over gegevensprivacy en toestemming van de consument, advertentiefraude en merkveiligheidskwesties, advertentieblokkeringssoftware en wettelijke vereisten zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) en de California Consumer Privacy Act (CCPA). Bovendien vormen de complexiteit van het programmatische ecosysteem en de behoefte aan bekwaam personeel en middelen uitdagingen voor adverteerders en bureaus.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | onmiddellijke levering Beschikbaar op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21980

Regionale analyse:

Regionaal gezien domineert Noord-Amerika de markt voor programmatische display advertising, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De Verenigde Staten nemen wereldwijd het grootste deel van de programmatische advertentie-uitgaven voor hun rekening, dankzij de aanwezigheid van grote technologiebedrijven, een robuuste digitale infrastructuur en een volwassen advertentie-ecosysteem. In Azië-Pacific zien we in landen als China, Japan en India een snelle groei in het gebruik van programmatic advertising, aangewakkerd door de toenemende internetpenetratie en digitaliseringsinitiatieven.

Industrie-updates:

Recente ontwikkelingen in de markt voor programmatische display advertising zijn onder andere verbeteringen op het gebied van contextuele targeting, dynamische creatieve optimalisatie (DCO) en attributie over verschillende apparaten heen. Adtech-bedrijven investeren in AI-oplossingen voor doelgroepsegmentatie, voorspellende analyses en campagneoptimalisatie. Daarnaast wordt er steeds meer nadruk gelegd op transparantie, verantwoording en duurzaamheid in programmatische reclamepraktijken, waarbij branche-initiatieven zoals de Ads.txt- en Sellers.json-specificaties van het Interactive Advertising Bureau (IAB) aan kracht winnen.

De markt voor programmatische display advertising blijft zich snel ontwikkelen, gedreven door technologische innovatie, veranderend consumentengedrag en marktdynamiek. Adverteerders en marketeers moeten op de hoogte blijven van trends in de sector, best practices en ontwikkelingen in de regelgeving om met succes door dit dynamische landschap te navigeren. Door gebruik te maken van datagestuurde inzichten, creatieve verhalen en strategische partnerschappen kunnen bedrijven het volledige potentieel van programmatic advertising benutten om hun marketingdoelstellingen te bereiken en bedrijfsgroei te stimuleren in het digitale tijdperk.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/programmatic-display-advertising-market-21980

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Programmatic Display Advertising Market,Programmatic Display Advertising Market Share,Programmatic Display Advertising Market Size,Programmatic Display Advertising Market Growth,Programmatic Display Advertising Market Trends