header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kraanmarkt: Huidige trends, groei, belangrijkste factoren die van invloed zijn, groeikansen en bedrijfsstrategieën

May 28, 2024 6:00 PM ET

De wereldwijde kraanmarkt is een dynamische en essentiële sector binnen de bouw en industriële machine-industrie. Kranen spelen een cruciale rol in diverse bouwprojecten, infrastructuurontwikkeling en industriële activiteiten, omdat ze de nodige hijs- en transportcapaciteit leveren. Deze markt maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van verschillende belangrijke drijfveren, trends en opkomende mogelijkheden.

De omvang van de kraanmarkt werd in 2021 geschat op USD 28,86 miljard. De kraanindustrie zal naar verwachting groeien van USD 30,07 miljard in 2022 tot USD 41,73 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,18% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Drijfveren voor de markt

 1. Verstedelijking en ontwikkeling van infrastructuur: Snelle verstedelijking en de uitbreiding van steden stimuleren de vraag naar kranen. Regeringen wereldwijd investeren zwaar in infrastructuurprojecten zoals bruggen, wegen, spoorwegen en luchthavens. Deze projecten vereisen een reeks kranen, van mobiele kranen voor de bouw tot torenkranen voor hoogbouw.
 2. Economische groei en industrialisatie: Economische groei, vooral in opkomende economieën, stimuleert industrialisatie. Industrieën zoals productie, mijnbouw en energie hebben kranen nodig voor hun activiteiten, wat de groei van de markt stimuleert. De toename van industriële activiteiten maakt de inzet van efficiënte en robuuste kranen noodzakelijk.
 3. Technologische vooruitgang: Vooruitgang in kraantechnologie verbetert hun efficiëntie, veiligheid en veelzijdigheid. Innovaties zoals telematica, automatisering en de integratie van IoT (Internet of Things) maken kranen slimmer en capabeler. Deze technologische verbeteringen stimuleren de toepassing van geavanceerde kranen in verschillende sectoren.

Markttrends

 1. Verschuiving naar milieuvriendelijke kranen: Er is een groeiende trend naar milieuvriendelijke en duurzame kranen. Fabrikanten richten zich op de ontwikkeling van kranen met een lagere uitstoot en een lager energieverbruik. Elektrische en hybride kranen winnen aan populariteit omdat ze minder impact hebben op het milieu en de operationele kosten verlagen.
 2. Toenemend gebruik van prefabricage: De bouwsector maakt steeds meer gebruik van prefabricage en modulaire bouwtechnieken. Deze trend vereist kranen voor het hijsen en monteren van geprefabriceerde componenten, waardoor de vraag naar verschillende soorten kranen, met name torenkranen en mobiele kranen, toeneemt.
 3. Verhuurdiensten: De markt voor kraanverhuur groeit omdat bouwbedrijven en aannemers liever kranen huren dan kopen. Huren biedt flexibiliteit, kostenbesparingen en toegang tot de nieuwste modellen zonder de noodzaak van aanzienlijke kapitaalinvesteringen. Deze trend doet zich vooral voor in ontwikkelde markten.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2934

Beperkingen in de markt

 1. Hoge initiële investering: De hoge kosten van de aankoop en het onderhoud van kranen is een belangrijke barrière voor veel bedrijven. Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) vinden het vaak een uitdaging om te investeren in dure machines, wat de groei van de markt kan beperken.
 2. Uitdagingen op het gebied van regelgeving: De kraanindustrie is onderworpen aan strenge regelgeving en veiligheidsnormen. Het kan duur en tijdrovend zijn om aan deze voorschriften te voldoen. Bovendien hebben verschillende landen verschillende voorschriften, wat internationale activiteiten voor kraanfabrikanten en dienstverleners bemoeilijkt.
 3. Economische onzekerheid: Economische neergang en onzekerheden kunnen een negatief effect hebben op de bouw en industriële activiteiten, wat leidt tot een verminderde vraag naar kranen. Het cyclische karakter van deze industrieën maakt de kranenmarkt kwetsbaar voor economische schommelingen.

Kansen

 1. Opkomende markten: Opkomende markten, met name in Azië-Pacific, Latijns-Amerika en Afrika, bieden aanzienlijke groeikansen. Snelle verstedelijking, infrastructuurontwikkeling en industrialisatie in deze regio’s stuwen de vraag naar kranen. Bedrijven kunnen deze markten aanboren door hun aanwezigheid uit te breiden en oplossingen op maat aan te bieden.
 2. Technologische integratie: De integratie van geavanceerde technologieën zoals AI (kunstmatige intelligentie), machinaal leren en robotica biedt kansen voor innovatie. Slimme kranen met verbeterde veiligheidsfuncties, bewaking op afstand en mogelijkheden voor voorspellend onderhoud kunnen fabrikanten een concurrentievoordeel bieden.
 3. Duurzame praktijken: Nu de wereldwijde aandacht voor duurzaamheid toeneemt, ligt er een kans voor kraanfabrikanten om milieuvriendelijke kranen te ontwikkelen en te promoten. Het benadrukken van duurzame praktijken, zoals het gebruik van recyclebare materialen en energiezuinige ontwerpen, kan milieubewuste klanten aantrekken en merken onderscheiden op de markt.

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde kraanindustrie: Hyva, Sany India, XCMG, Tadano Ltd. (Japan), The Manitoworld, The Manitoworld. (Japan),The Manitowoc Company Inc. (VS),Cargotec Oyj (Finland),Manitex International Inc. (VS),Liebherr Group (Zwitserland),Terex Corporation (VS),Sumitomo Heavy Industries Construction Crane Co. Ltd (Japan), onder andere

Conclusie

De kraanmarkt is klaar voor een robuuste groei, gedreven door verstedelijking, ontwikkeling van de infrastructuur en technologische vooruitgang. Hoewel er uitdagingen zijn zoals hoge kosten en wettelijke hindernissen, bieden het potentieel van de markt in opkomende economieën en de verschuiving naar duurzame praktijken veelbelovende kansen. Naarmate de industrieën zich ontwikkelen en er nieuwe bouwmethoden ontstaan, zal de vraag naar veelzijdige, efficiënte en milieuvriendelijke kranen blijven stijgen, wat de toekomst van de kranenmarkt zal bepalen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2934

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Truck Crane MarketSize and Share In 2024 Trend zal genereren nieuwe groeikansen (2024 – 2032)

Graafmachinemarkt op wielenomvang en aandeel in 2024 Trend biedt nieuwe groeikansen (2024 – 2030)

Demarkt voor hydraulische graafmachinesgroei en marktaandeel in 2024 – genereert nieuwe groeikansen (2024 – 2032)

VorkheftruckmarktOmvang en Aandeel In 2024 Trend biedt nieuwe groeikansen (2024 – 2032)

De markt voor verreikers voor zwaar gebruikomvang en aandeel in 2024 genereert nieuwe groeikansen (2024 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Crane Market,Crane Market Size,Crane Market Share,Crane Market Growth