header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat is een digitaal immuunsysteem en waarom is het belangrijk? Studie door Market Research Future

May 28, 2024 4:00 PM ET

Marktoverzicht

Het Digitale Immuunsysteem verwijst naar een geïntegreerde reeks technologieën en praktijken die ontworpen zijn om IT-systemen te beschermen tegen bedreigingen, kwetsbaarheden en verstoringen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en automatisering wil DIS de veerkracht en veiligheid van digitale infrastructuren verbeteren.

Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor digitale immuunsystemen de komende jaren aanzienlijk zal groeien. Volgens toekomstig marktonderzoek zal de markt voor digitale immuunsystemen naar verwachting groeien van 29,15 miljard dollar in 2024 tot 68,58 miljard dollar in 2032.

De markt voor het digitale immuunsysteem (DIS) ontwikkelt zich snel tot een kritieke component in het cyberbeveiligingslandschap. Met de toenemende frequentie en geavanceerdheid van cyberbedreigingen investeren bedrijven zwaar in geavanceerde beveiligingsoplossingen om hun digitale activa te beschermen. Dit artikel biedt een diepgaande analyse van de markt voor digitale immuunsystemen, inclusief een overzicht, de belangrijkste marktsegmenten, het laatste nieuws uit de sector, toonaangevende bedrijven, drijvende krachten achter de markt en regionale inzichten.

Gratis sample aanvragen van dit strategisch rapport –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21973

Belangrijkste marktsegmenten

De markt voor het digitale immuunsysteem kan worden gesegmenteerd op basis van component, inzetmodus, organisatiegrootte, bedrijfstak en regio.

Op basis van component

Oplossingen: Omvat software en platformen die uitgebreide beveiligingsfuncties bieden, zoals detectie van bedreigingen, reactie op incidenten en beheer van kwetsbaarheden.

Diensten: Omvat professionele diensten zoals advies, integratie en ondersteuning, evenals beheerde beveiligingsdiensten.

Op inzetmodus

On-Premises: Traditionele implementatie binnen de eigen infrastructuur van een organisatie.

Cloud-gebaseerd: Gehoste oplossingen die flexibiliteit, schaalbaarheid en lagere onderhoudskosten bieden.

Naar organisatiegrootte

Grote ondernemingen: Organisaties met uitgebreide IT-infrastructuren en hogere beveiligingsbehoeften.

Midden- en kleinbedrijf (MKB): Kleinere organisaties die kosteneffectieve en schaalbare beveiligingsoplossingen nodig hebben.

Naar bedrijfstak

Bankwezen, financiële dienstverlening en verzekeringen (BFSI): Grote vraag naar robuuste beveiliging om gevoelige financiële gegevens te beschermen.

Gezondheidszorg: Toenemende afhankelijkheid van digitale medische dossiers en telegeneeskunde maakt sterke cyberbeveiligingsmaatregelen noodzakelijk.

IT en Telecom: Snelle digitalisering en veel dataverkeer stimuleren de behoefte aan geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Detailhandel: Groeiende e-commerce activiteiten vereisen bescherming tegen datalekken en fraude.

Overheid en defensie: Kritieke behoefte aan veilige en veerkrachtige IT-systemen om de nationale veiligheid te beschermen.

Productie: Invoering van IoT en slimme productietechnologieën verhoogt het risico op cyberbedreigingen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Laatste nieuws over de industrie

Innovaties en investeringen

IBM kondigde onlangs de lancering aan van zijn nieuwe AI-aangedreven beveiligingsplatform, ontworpen om de detectie van bedreigingen en de reactiemogelijkheden te verbeteren. Dit platform integreert naadloos met bestaande beveiligingsinfrastructuren om uitgebreide bescherming te bieden.

Microsoft introduceerde Azure Sentinel, een SIEM-oplossing (Security Information and Event Management) die gebruikmaakt van AI en automatisering om bedreigingen in realtime te detecteren, te onderzoeken en erop te reageren.

Cisco breidde zijn cyberbeveiligingsportfolio uit met de overname van Portshift, een leider in Kubernetes-beveiliging, om zijn cloudbeveiligingsaanbod te verbeteren.

Fusies en overnames

Palo Alto Networks heeft Expanse overgenomen, een bedrijf gespecialiseerd in het ontdekken van internetactiva en het beheer van kwetsbaarheden, om zijn cyberbeveiligingscapaciteiten te versterken.

Fortinet rondde de overname af van CyberSponse, een toonaangevende leverancier van SOAR (Security Orchestration, Automation and Response), om zijn capaciteiten op het gebied van beveiligingsactiviteiten te vergroten.

Belangrijkste bedrijven

  • IBM Corporation
  • Cisco System, Inc.
  • Mcafee, LLC
  • Fireeye, Inc.
  • Palo Alto Networks Inc.
  • HCL Technologies Limited
  • Microsoft Corporation
  • Trend Micro Inc.
  • Check Point Software Technologies Ltd.
  • Broadcom Inc.

Drijfveren voor de markt

Toenemende cyberbedreigingen

De toename van cyberaanvallen, waaronder ransomware, phishing en geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT’s), is een belangrijke drijfveer voor de markt voor digitale immuunsystemen. Organisaties erkennen steeds meer de noodzaak van geavanceerde beveiligingsoplossingen om hun digitale activa te beschermen.

Digitale transformatie

Naarmate bedrijven een digitale transformatie ondergaan en nieuwe technologieën zoals IoT, cloud computing en AI integreren, wordt het aanvalsoppervlak groter, waardoor robuuste beveiligingsmaatregelen nodig zijn. DIS biedt uitgebreide bescherming in diverse digitale omgevingen.

Naleving van regelgeving

Strenge regelgeving en compliance-eisen, zoals GDPR, HIPAA en CCPA, verplichten organisaties om geavanceerde beveiligingsmaatregelen te implementeren om gevoelige gegevens te beschermen. DIS helpt organisaties compliance te bereiken en te behouden.

Invoering van AI en automatisering

De integratie van AI en automatisering in cyberbeveiliging verbetert het vermogen om bedreigingen in realtime te detecteren en erop te reageren. Deze technologieën maken efficiëntere en effectievere beveiligingsactiviteiten mogelijk, waardoor DIS-oplossingen steeds meer worden toegepast.

Toenemend gebruik van de cloud

De verschuiving naar cloudgebaseerde diensten en infrastructuur vergroot de behoefte aan robuuste beveiligingsmaatregelen. DIS-oplossingen bieden schaalbare en flexibele beveiliging voor cloudomgevingen en ondersteunen de groeiende vraag naar cloudbeveiliging.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor digitale immuunsystemen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-immune-system-market-21973

Regionaal inzicht

Noord-Amerika

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de markt voor digitale immuunsystemen, gedreven door de aanwezigheid van grote cyberbeveiligingsbedrijven, een hoge adoptie van geavanceerde technologieën en strenge wettelijke vereisten. Er wordt verwacht dat de regio zijn dominantie zal behouden door voortdurende investeringen in cyberbeveiligingsinfrastructuur.

Europa

Europa is een belangrijke markt voor Digital Immune System-oplossingen, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als koplopers. De focus van de regio op gegevensbescherming en privacy, benadrukt door regelgeving zoals GDPR, stimuleert de vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Azië-Stille Oceaan

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei doormaken tijdens de prognoseperiode. Snelle digitalisering, toenemende cyberbedreigingen en een groeiend bewustzijn van cyberbeveiliging stimuleren de vraag naar DIS-oplossingen. Landen als China, India en Japan dragen in belangrijke mate bij aan de groei van de markt.

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika ontwikkelt zich geleidelijk tot een belangrijke speler op de markt voor digitale immuunsystemen, met groeiende investeringen in cyberbeveiligingsinfrastructuur in landen als Brazilië en Mexico. De groeiende IT- en telecomsector in de regio is een belangrijke aanjager van de marktgroei.

Midden-Oosten en Afrika

In het Midden-Oosten en Afrika wordt steeds meer geïnvesteerd in cyberbeveiligingsoplossingen als gevolg van overheidsinitiatieven om de digitale veiligheid te verbeteren. Landen als de VAE en Zuid-Afrika lopen voorop in deze groei en richten zich op het opbouwen van robuuste cyberbeveiligingsinfrastructuren.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

Conclusie

De markt voor digitale immuunsystemen bevindt zich in een sterke groeifase, gedreven door de toenemende frequentie van cyberbedreigingen, digitale transformatie, wettelijke vereisten en de toepassing van geavanceerde technologieën. Er is veel vraag naar belangrijke marktsegmenten zoals oplossingen en diensten. Met toonaangevende bedrijven als IBM, Cisco en Palo Alto Networks als speerpunt in innovaties en regio’s als Noord-Amerika en Azië-Pacific die de leiding nemen, ziet de toekomst van de markt voor digitale immuunsystemen er veelbelovend uit. Omdat organisaties cyberbeveiliging steeds belangrijker vinden, zal het belang van efficiënte, veerkrachtige en geïntegreerde digitale immuunsystemen alleen maar toenemen.

Verken MRFR’s gerelateerde lopende dekking in het ICT-domein:

Europese markt voor digitale betalingen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-digital-payment-market-21609

Indiase markt voor online voedsellevering –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-online-food-delivery-market-21611

Markt voor vermogensbeheerindustrie in het Verenigd Koninkrijk –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-kingdom-asset-management-industry-market-21612

Azië-Pacific Kunstmatige Intelligentie Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/apac-artificial-intelligence-market-21613

Markt voor AV-oplossingen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/av-solution-market-21557

Amerikaanse markt voor online voedsellevering –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-online-food-delivery-market-21409

Biometrische vingerafdrukmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fingerprint-biometrics-market-21974

Tijdregistratiesoftware markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/time-and-attendance-software-market-21975

Draadloze breedband in de openbare veiligheidsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/wireless-broadband-in-public-safety-market-22030

Dataficatiemarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/datafication-market-21971

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Immune System Market,Digital Immune System Market Size,Digital Immune System Market Share,Digital Immune System Market Trends,Digital Immune System Market Growth,Digital Immune System Market Forecast