header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Indrukwekkende groei veemarkt: Op weg naar USD 8,7 miljard in 2032 | Allflex Livestock Intelligence

May 30, 2024 5:00 PM ET

Marktanalyse:

De Veeidentificatiemarkt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar vlees- en zuivelproducten, in combinatie met de behoefte aan efficiënte veebeheerpraktijken. De integratie van geavanceerde technologieën zoals RFID en GPS in vee-identificatiesystemen heeft de markt radicaal veranderd. Deze technologieën leveren real-time gegevens over het vee en helpen boeren en veehouders om weloverwogen beslissingen te nemen. De vee-identificatie-industrie zal naar verwachting groeien van USD 4,1 miljard in 2023 tot USD 8,7 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,00% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Belangrijkste spelers op de markt:

De belangrijkste spelers op de markt voor vee-identificatie zijn Allflex, Datamars, HID Global, Nedap en SCR Dairy. Deze bedrijven richten zich op productinnovatie en strategische partnerschappen om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden. Allflex heeft bijvoorbeeld geavanceerde RFID-tags geïntroduceerd die een hogere nauwkeurigheid en duurzaamheid bieden en tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van de veehouderij.

[PDF Brochure] Vraag een voorbeeld aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21994

Reikwijdte van het marktrapport:

Parameter Details
Inkomstenraming in 2032 USD 8,7 miljard
Groeipercentage CAGR van 10,00% van 2024 tot 2032
Voorspellingsperiode 2024 -2032
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Impact van COVID-19:

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor identificatie van vee. Terwijl de aanvankelijke lockdowns en verstoringen van de toeleveringsketen voor uitdagingen zorgden, heeft de toenemende aandacht voor voedselveiligheid en traceerbaarheid de vraag naar vee-identificatiesystemen gestimuleerd. Boeren en producenten zijn nu meer geneigd om geavanceerde identificatiesystemen te gebruiken voor een beter beheer en traceerbaarheid van hun vee.

Marktsegmentatie:

De markt voor identificatie van vee kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, diersoort en regio. Per producttype is de markt onderverdeeld in RFID-tags, barcodesystemen en biometrische systemen. Per diersoort omvat de markt runderen, schapen, varkens en anderen. Regionaal wordt de markt geanalyseerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Drijfveren voor de markt:

Er zijn verschillende factoren die de groei van de markt voor identificatie van vee stimuleren. De toenemende vraag naar vlees- en zuivelproducten, strenge overheidsvoorschriften voor de traceerbaarheid van vee en de toenemende toepassing van IoT en geavanceerde technologieën in veebeheer zijn enkele van de belangrijkste drijfveren. Daarnaast stimuleert de behoefte aan efficiënte ziektecontrole en preventiemaatregelen de groei van de markt.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | Onmiddellijke levering Beschikbaar op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21994

Kansen in de markt:

De markt voor vee-identificatie biedt tal van groeikansen. De toenemende toepassing van cloud-gebaseerde platforms en data-analyse in veebeheer biedt aanzienlijke kansen voor marktspelers. Bovendien wordt verwacht dat het groeiende bewustzijn over de voordelen van vee-identificatiesystemen onder boeren in ontwikkelingsregio’s nieuwe groeimogelijkheden zal creëren.

Beperkingen en uitdagingen:

Ondanks de positieve vooruitzichten wordt de markt voor vee-identificatie geconfronteerd met bepaalde uitdagingen. De hoge kosten van geavanceerde identificatiesystemen en het gebrek aan bewustzijn onder boeren in bepaalde regio’s zijn belangrijke beperkingen. Daarnaast vormen kwesties met betrekking tot gegevensprivacy en -beveiliging ook een uitdaging voor de groei van de markt.

Regionale analyse:

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor vee-identificatie vanwege de hoge adoptiegraad van geavanceerde technologieën en de strenge overheidsvoorschriften voor de traceerbaarheid van vee. Europa is ook een belangrijke markt, gedreven door de toenemende vraag naar vlees- en zuivelproducten. De Aziatisch-Pacifische regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende bewustwording over veebeheerpraktijken en het toenemende aantal stuks vee in landen als China en India.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/livestock-identification-market-21994

Industrie-updates:

De vee-identificatiemarkt is getuige van voortdurende vooruitgang en innovaties. Bedrijven richten zich op het ontwikkelen van efficiëntere en nauwkeurigere identificatiesystemen om aan de veranderende behoeften van de vee-industrie te voldoen. Datamars heeft bijvoorbeeld onlangs een nieuwe reeks RFID-tags gelanceerd die beter leesbaar en duurzamer zijn. Daarnaast worden strategische samenwerkingen en partnerschappen steeds gebruikelijker omdat bedrijven hun aanwezigheid op de markt willen uitbreiden en hun klanten geïntegreerde oplossingen willen bieden.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Livestock Identification Market,Livestock Identification Market Share,Livestock Identification Market Size,Livestock Identification Market Growth,USA Livestock Identification Market,Europe Livestock Identification Market,APAC Livestock Identification Market