header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Videobewaking marktomvang, aandeel, vraag en groei tot 2032

Jun 12, 2024 6:00 PM ET

Videobewaking marktoverzicht

De omvang van deVideobewakingsmarkt werd in 2023 geschat op 53,4 miljard USD. De sector van de videobewakingsmarkt zal naar verwachting groeien van 56,4 miljard USD in 2024 tot 123,1 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,10% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Videobewakingssystemen zijn een essentieel onderdeel van de moderne beveiligingsinfrastructuur en worden in verschillende sectoren gebruikt om activiteiten te monitoren, vast te leggen en te analyseren met het oog op veiligheid, beveiliging en operationele efficiëntie. Dit artikel verkent de huidige trends, belangrijkste drijfveren, uitdagingen en toekomstperspectieven van de videobewakingsmarkt.

Belangrijkste spelers

  • Axis Communications AB (Zweden)
  • Panasonic System Networks Co. Ltd. Ltd. (Japan)
  • Honeywell Security Group (VS)
  • Bosch Security Systems Inc. (VS)
  • NICE System Ltd. (Israël)
  • FLIR Systems Inc. (VS)
  • Zhejiang Dahua Technology Co. Ltd. Ltd. (China)

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/957

Videobewaking marktoverzicht

De wereldwijde markt voor videobewaking maakt een robuuste groei door als gevolg van toenemende bezorgdheid over de veiligheid, technologische vooruitgang en de behoefte aan efficiënte bewakingsoplossingen. Deze groei wordt ondersteund door de toenemende toepassing van IP-camera’s, de uitbreiding van smart city-projecten en de integratie van kunstmatige intelligentie (AI) in bewakingssystemen.

Belangrijkste onderdelen van videobewakingssystemen

Videobewakingssystemen bestaan uit verschillende belangrijke onderdelen:

  • Camera’s: Analoge, IP- en HD-camera’s die worden gebruikt voor het vastleggen van videobeelden.
  • Opslagoplossingen: Netwerkvideorecorders (NVR’s), digitale videorecorders (DVR’s) en cloudopslag voor het opslaan van videogegevens.
  • Software voor bewaking en beheer: Softwareplatforms voor het beheren, analyseren en ophalen van videobeelden.
  • Netwerkapparatuur: Switches, routers en andere netwerkapparaten voor het verzenden van videogegevens.
  • Accessoires: Kabels, bevestigingen en andere accessoires voor installatie en onderhoud.

Videobewaking markt Drivers

Er zijn verschillende factoren die de groei van de videobewakingsmarkt stimuleren:

  • Toenemende bezorgdheid over veiligheid: Toenemende incidenten van misdaad, terrorisme en diefstal drijven de vraag naar geavanceerde bewakingssystemen.
  • Technologische vooruitgang: Innovaties in cameratechnologie, zoals high-definition (HD) en ultra-high-definition (UHD) camera’s, evenals AI en machine learning, verbeteren de bewakingsmogelijkheden.
  • Smart City-initiatieven: De ontwikkeling van smart cities met geïntegreerde beveiligingsoplossingen stimuleert de toepassing van videobewakingssystemen.
  • Regelgeving: Overheidsvoorschriften en mandaten voor openbare veiligheid en beveiliging stimuleren de implementatie van bewakingssystemen in verschillende sectoren.
  • Bewaking op afstand: De groeiende behoefte aan oplossingen voor bewaking op afstand in residentiële, commerciële en industriële toepassingen stimuleert de groei van de markt.

Uitdagingen

Ondanks de groei wordt de Videobewakingsmarkt geconfronteerd met verschillende uitdagingen:

  • Bezorgdheid over privacy: Het toenemende gebruik van bewakingscamera’s leidt tot privacyproblemen en zorgen over misbruik van gegevens.
  • Hoge kosten: De initiële installatie- en onderhoudskosten van geavanceerde bewakingssystemen kunnen hoog zijn, wat voor sommige gebruikers een belemmering vormt.
  • Gegevensbeheer: Het beheren en opslaan van de enorme hoeveelheden gegevens die worden gegenereerd door bewakingscamera’s kan een uitdaging zijn.
  • Cyberbeveiligingsrisico’s: Het toenemende gebruik van IP-camera’s en netwerksystemen maakt videobewakingssystemen kwetsbaar voor cyberaanvallen.
  • Integratieproblemen: De integratie van nieuwe bewakingssystemen met bestaande infrastructuur en andere beveiligingsoplossingen kan complex zijn en technische expertise vereisen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport> https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=957

Vooruitzichten voor de toekomst

De toekomst van de markt voor videobewaking ziet er veelbelovend uit, met verschillende trends die de groei zullen stimuleren:

  • Kunstmatige intelligentie en analyse: De integratie van AI en geavanceerde analyse in bewakingssystemen zal mogelijkheden zoals gezichtsherkenning, gedragsanalyse en anomaliedetectie verbeteren.
  • Cloud-gebaseerde oplossingen: Het gebruik van cloud-gebaseerde opslag- en beheeroplossingen zal het gegevensbeheer vereenvoudigen en schaalbare opties bieden voor gebruikers.
  • Randcomputing: Het gebruik van edge computing in bewakingssystemen zal real-time verwerking en analyse van videogegevens mogelijk maken, waardoor de latentie wordt verminderd en de responstijden worden verbeterd.
  • Smart Home-beveiliging: De groeiende trend van slimme huizen zal de vraag naar residentiële bewakingssystemen met geavanceerde functies stimuleren.
  • IoT-integratie: De integratie van videobewaking met andere IoT-apparaten zal uitgebreide beveiligingsoplossingen creëren voor verschillende toepassingen.

Lees meer artikelen-

Asia Pacific Digital Signage-markt

Markt voor gedistribueerde optische vezelsensoren

Assetintegriteitsmanagement-markt

Moederbord markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Video Surveillance Market,Video Surveillance Market Size,Video Surveillance Market Share