header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de ziekte van Fabry zal in 2032 naar verwachting USD 4,12 miljard bedragen, met een CAGR van 7,8% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Jun 13, 2024 5:00 PM ET

De omvang van de markt voor de ziekte van Fabry werd in 2022 geschat op USD 2,1 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 2,26 miljard in 2023 tot USD 4,12 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,8% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De ziekte van Fabry, een zeldzame genetische aandoening, tast het vermogen van het lichaam aan om een specifieke vetachtige stof af te breken. Deze aandoening kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder nierfalen, hartproblemen en beroertes. De markt voor de ziekte van Fabry maakt momenteel een aanzienlijke groei door dankzij een grotere bewustwording, verbeterde diagnosetechnieken en de ontwikkeling van nieuwe therapieën.

De markt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder vooruitgang in genetisch onderzoek en de introductie van enzymvervangingstherapieën (ERT’s). ERT’s, zoals agalsidase bèta, zijn de hoeksteen geworden van de behandeling van de ziekte van Fabry, waardoor de resultaten voor patiënten aanzienlijk zijn verbeterd. Daarnaast zal de opkomst van chaperontherapieën en gentherapieën de groei van de markt naar verwachting verder stimuleren.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7064

Marktsegmentatie

De markt voor de ziekte van Fabry is een gespecialiseerde sector binnen de gezondheidszorg, die zich richt op de diagnose, behandeling en behandeling van de ziekte van Fabry. Deze zeldzame genetische aandoening, die wordt gekenmerkt door een tekort aan het enzym alfa-galactosidase A, leidt tot de ophoping van globotriaosylceramide (Gb3) in verschillende lichaamsweefsels, wat een scala aan symptomen veroorzaakt, waaronder pijn, nierfunctiestoornissen, hartproblemen en beroertes.

De segmentatie van de markt voor de ziekte van Fabry is voornamelijk gebaseerd op behandelingstypes, waaronder enzymvervangingstherapie (ERT), chaperontherapie en substraatreductietherapie (SRT). ERT domineert momenteel de markt vanwege de effectiviteit bij het vervangen van het deficiënte enzym. Innovaties op het gebied van chaperontherapie en SRT worden echter steeds populairder en bieden alternatieve opties voor patiënten die niet goed reageren op ERT.

Concurrentielandschap

Amgen Inc., Amicus Therapeutics Inc., Bristol-Myers Squibb Company, GlaxoSmithKline, iBio, Neuraltus Pharmaceuticals, Novartis AG, Pfizer Inc., AVROBIO, Idorsia Pharmaceuticals Ltd, Protalix, Sanofi, Shire, Takeda Pharmaceutical Company Limited, en Teva Pharmaceutical Industries Ltd.

Regionale analyse

Geografisch gezien wordt verwacht dat Noord- en Zuid-Amerika de wereldmarkt zullen domineren vanwege de toenemende technologische vooruitgang en toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. Maagdarmklachten zoals buikpijn, diarree en misselijkheid vormen een aanzienlijke belasting voor patiënten met de ziekte van Fabry. Voor de geavanceerde behandeling van deze patiënten wordt daarom de SmartPill-testprocedure ontwikkeld om meer inzicht te krijgen in de manifestatie van de ziekte van Fabry via motiliteitsafwijkingen, zodat de symptoomgerichte therapie kan worden verbeterd. Dit apparaat wordt momenteel klinisch onderzocht en de sponsor van dit onderzoek is het Massachusetts General Hospital.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over de ziekte van Fabry:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fabry-disease-market-7064

Europa zal naar verwachting het op een na grootste marktaandeel hebben. Bijna 2,2 op de 10.000 mensen in de Europese Unie (EU) lijdt aan de ziekte van Fabry en Fabrazyme (agalsidase bèta), Galafold (migalastat) en Replagal (agalsidase alfa) zijn de drie toegelaten geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Fabry.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn als gevolg van de verbeterende infrastructuur van de gezondheidszorg.

Onderzoeksrapport overovermatige slaperigheid overdag Informatie per ziekte (obstructieve slaapapneu (OSA), narcolepsie), per behandeling (apparaten, therapeutische geneesmiddelen (stimulerende middelen, antidepressiva, amfetaminezouten, natriumoxybaat)), per distributiekanaal (ziekenhuizen, slaaplaboratoria, thuiszorginstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Informatie overhet marktonderzoeksrapport DNA-polymerase per type (Taq-polymerase, Pfu-polymerase, eigen enzymmengsels), per toepassing (polymerasekettingreactie, DNA-sequencing, DNA-klonering, SNP-analyse, Next Generation Sequencing), per eindgebruiker (biofarmaceutische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en diagnostische centra, moleculaire diagnostische bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

European Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase II, Fase III, Fase IV), Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel, Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Farmaceutisch, Medische Hulpmiddelen, Voeding, Overig), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorg, Ambulante Chirurgie Centra), Per Type Dienst (Protocolontwerp, Locatie-identificatie, Patiëntenwerving, Laboratoriumdiensten, Bio-analytische Testdiensten, Klinische Proef, Gegevensbeheerdiensten), Per Land (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Rest van Europa)

Onderzoeksrapport overde markt voor longontsteking, per producttype (verbruiksgoederen en analysers), per technologie (enzymgekoppelde immunosorbent assay (ELISA), immunofluorescentie, immunohistochemie (IHC), polymerasekettingreactie (PCR) en andere), Methode-type (immunodiagnostisch, moleculair diagnostisch en point-of-care (POC) testen), eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische centra en andere), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Fabry Disease Market,Fabry Disease Market Size,Fabry Disease Market Share,Fabry Disease Market Demand,Fabry Disease Market Growth