header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


EMS en ODM Marktgrootte, Aandeel, Technologietrend, Groeianalyse en Wereldwijde Industrievoorspelling 2032.

Jun 13, 2024 5:00 PM ET

EMS en ODM marktinzichten:

De wereldwijde markt voor Electronics Manufacturing Services (EMS) en Original Design Manufacturing (ODM) werd in 2023 gewaardeerd op USD 743,78 miljard. Deze dynamische en snel evoluerende industrie zal naar verwachting groeien van USD 809,64 miljard in 2024 tot een indrukwekkende USD 1.457,95 miljard in 2032. Dit groeitraject vertegenwoordigt een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,6% tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032.

EMS-providers zijn contractfabrikanten die gespecialiseerd zijn in elektronica. Hun diensten omvatten een breed spectrum aan activiteiten, waaronder het ontwerpen, produceren, testen, verzenden en repareren van elektronische componenten en samenstellingen voor Original Equipment Manufacturers (OEM’s).

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8077

Belangrijkste spelers:

  • Alteryx
  • Foxconn (Hon Hai Technology)
  • Sanmina
  • Nieuwe Kimpo Groep
  • Zollner Elektronik
  • Flex Ltd.
  • Compal Elektronica
  • Jabil
  • Wistron
  • Cicor
  • ENICS (GPV International A/S)
  • RAFI GmbH & Co. KG (BWK)
  • AEMtec GmbH (Capiton)
  • KATEK Groep (PRIMEPULSE SE)
  • Kappa optronics GmbH,

zijn de belangrijkste leveranciers in de EMS- en ODM-markt.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/ems-odm-market-8077

EMS en ODM Markt Regionale Analyse:

Geografisch gezien is de wereldwijde EMS & ODM markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika.

Azië-Pacific heeft in 2023 aanzienlijk bijgedragen aan de groei van de EMS & ODM-sector en zal zijn marktdominantie in de komende jaren waarschijnlijk behouden. Door nauw samen te werken met OEM’s garanderen EMS-leveranciers dat de artikelconfiguratie geavanceerd is voor vakkundige assemblage, kosteneffectiviteit en betrouwbaarheid. EMS-organisaties behandelen het hele assemblageproces, van het verkrijgen van onderdelen tot het verzamelen van het uiteindelijke resultaat. EMS-organisaties voeren grondige kwaliteitscontroles uit tijdens het hele assemblagesysteem. Het opnieuw toewijzen van assemblage aan EMS-leveranciers brengt voor OEM’s vaak kosten met zich mee. Door samen te werken met EMS-organisaties kunnen OEM’s gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen. Voor surface mount technology (SMT), through-hole assemblage en testen hebben ze gespecialiseerde faciliteiten met geavanceerde apparatuur.

Noord-Amerika, aan de andere kant, zal naar verwachting een aanzienlijke markt hebben in de projectieperiode. De penetratie van EMS-aanbieders neemt snel toe naarmate de prijs van elektronische apparaten en aanverwante producten stijgt. De groeiende halfgeleiderindustrie is een van de belangrijkste factoren die de ODM- en EMS-markten stimuleren. Naarmate computers en consumentenelektronica aan populariteit winnen, zal de EMS- en ODM-markt naar verwachting aanzienlijk groeien. Een of meer van de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren, zijn de nabijheid van markten, lage arbeidskosten, toenemende verzadiging in pc-uitbesteding, toenemende dynamiek in de productie van notebook-pc’s, een meer gevarieerde productmix en eindmarkten. Daarnaast wordt verwacht dat het toegenomen gebruik van EMS en ODM in verschillende industrieën, waaronder de verwerkende industrie, consumentenelektronica en de auto-industrie, de marktgroei zal versnellen.

EMS en ODM marktsegmentatie:

Het bereik van de wereldwijde EMS & ODM markt is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en regio.

Op basis van type is de wereldwijde EMS & ODM gesegmenteerd in EMS & ODM. Het ODM-segment zal naar verwachting de snelste groei hebben tijdens de prognoseperiode, omdat OEM’s geleidelijk kiezen voor ODM’s als hun contractfabrikant, omdat ze extra voordelen bieden, zoals beperkte controle over IP-rechten, ontwerpen van PCB’s en besturingskaarten. Ze worden vooral gebruikt door kleine en middelgrote ondernemingen en starters die diensten nodig hebben binnen een beperkt budget. ODM’s bieden OEM’s een ontwerpsjabloon dat kan worden aangepast aan de eisen van de klant, en dat tegen lagere kosten. De verticale eindgebruikers die snel ODM-diensten gebruiken zijn de communicatie-, computer- en consumentensectoren.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde EMS & ODM markt onderverdeeld in consumentenelektronica, communicatie, automotive & transport, industrie, medisch, energie en overige. Het communicatiesegment zal naar verwachting de snelste groei kennen tijdens de prognoseperiode. De communicatie-industrie heeft de afgelopen jaren snelle technologische ontwikkelingen doorgemaakt en veel smartphonefabrikanten kiezen voor EMS- en ODM-bedrijven om het ontwerp en de ontwikkeling van hun producten uit te besteden. EMS- en ODM-bedrijven ontwerpen en ontwikkelen voornamelijk mobiele draadloze infrastructuur, breedband en IP-telefonie (media gateways, soft switches, IP PBX), naast andere telecomproducten.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8077

Lees meer artikel-

Building Management Systems-marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

A3-laserprinter marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2032

US Collaborative Robots marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor commerciële verlichting – voorspelling voor 2032

Japan marktonderzoek halfgeleiderelementen – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  EMS and ODM Market,EMS and ODM Market Size,EMS and ODM Market Share,EMS and ODM Market Trend,EMS and ODM Market Outlook,EMS and ODM Market Analysis,EMS and ODM Market Opprtunity