header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Orthobiologische markt: Groei, Aandeel, Beperkingen, Trends, Analyse & Prognose tot 2032

Jun 13, 2024 5:00 PM ET

De omvang van de Orthobiologische Markt werd in 2022 gewaardeerd op 7,5 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 8,04 miljard USD in 2023 tot 14,02 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,2% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De markt voor orthobiologische geneesmiddelen maakt een aanzienlijke groei door dankzij de toenemende vraag naar geavanceerde medische behandelingen in de orthopedie. Orthobiologische geneesmiddelen zijn biologische stoffen die worden gebruikt om de genezing van letsels aan het bewegingsapparaat te verbeteren, met inbegrip van botbreuken, pezen en ligamenten. Deze stoffen omvatten bottransplantaten, stamcellen, bloedplaatjes-rijk plasma (PRP) en producten uit autoloog bloed. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toename van het aantal sportblessures, de vergrijzing en de vooruitgang in de biotechnologie.

In de afgelopen jaren is het gebruik van minimaal invasieve procedures toegenomen, wat de vraag naar orthobiologische producten verder heeft gestimuleerd. Deze behandelingen bieden snellere hersteltijden en betere resultaten in vergelijking met traditionele chirurgische methoden. De integratie van orthobiologische technieken in de regeneratieve geneeskunde heeft ook hun toepassingsgebied uitgebreid, waardoor ze de voorkeur genieten van zorgverleners.

Geografisch gezien heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel door de aanwezigheid van een goed gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg en een hoge mate van bewustzijn bij patiënten. Ondertussen zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei doormaken, wat wordt toegeschreven aan de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toenemende prevalentie van orthopedische aandoeningen.

Ontvang een gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7826

Marktsegmentatie

De orthobiologische markt, een zich snel ontwikkelende sector binnen de orthopedische behandelingen, wordt gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en eindgebruiker. Deze segmentatie is cruciaal voor het begrijpen van de marktdynamiek en het identificeren van groeikansen.

Segmentatie per producttype:

Orthobiologische hulpmiddelen omvatten een reeks producten waaronder substituten voor bottransplantaten, viscosupplementen, stamceltherapie en bloedplaatjesrijk plasma (PRP). Bottransplantaatvervangers, met name synthetische en allograftmaterialen, domineren de markt vanwege het uitgebreide gebruik ervan bij spinale fusie en traumachirurgie. Viscosupplementen worden steeds populairder vanwege hun effectiviteit bij de behandeling van artrose.

Segmentatie van toepassingen:

De belangrijkste toepassingen van orthobiologische hulpmiddelen zijn spinale fusie, reconstructieve chirurgie, traumatherstel en de behandeling van artrose. Spinale fusie leidt de markt, gedreven door de hoge prevalentie van spinale aandoeningen en de toenemende toepassing van minimaal invasieve chirurgische technieken. Traumaherstel is een ander belangrijk segment, ondersteund door het stijgende aantal ongevallen en sportblessures.

Segmentatie per eindgebruiker:

Orthobiologische producten worden gebruikt door ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra (ASC’s) en gespecialiseerde klinieken. Ziekenhuizen hebben het grootste aandeel dankzij hun geavanceerde infrastructuur en de beschikbaarheid van bekwame zorgverleners. ASC’s worden steeds belangrijker vanwege hun kosteneffectiviteit en kortere hersteltijden voor patiënten.

Belangrijkste bedrijven

Exactech Inc, Arthrex Inc, Integra LifeSciences, Globus Medical Inc, Johnson & Johnson, NuVasive Inc, Stryker Corporation, Medline Industries Inc, Wright Medical Group N.V., Zimmer Biomet.

Regionale analyse

De markt zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk gedomineerd worden door Noord- en Zuid-Amerika als gevolg van de goed gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, het stijgende aantal gevallen van aandoeningen aan de wervelkolom, de zwaarlijvige en geriatrische bevolking en de voorkeur voor minimaal invasieve procedures.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over Orthobiologics:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/orthobiologics-market-7826

Verwacht wordt dat Europa de op één na grootste markt voor orthobiologische hulpmiddelen zal zijn als gevolg van de toenemende acceptatie van nieuw geïntroduceerde behandelingsprocedures en technologieën door artsen en de bewustwording van patiënten, overheidsfinanciering en ondersteuning van de gezondheidszorgsector.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

De Aziatisch-Pacifische markt zal waarschijnlijk een aanzienlijk marktaandeel hebben in de orthobiologische markt. De stijgende vraag naar geavanceerde behandelingen, bewustwording en toenemende investeringen in de gezondheidszorg zijn verantwoordelijk voor de groei van deze markt in de regio.

De markt in het Midden-Oosten & Afrika zal naar verwachting het kleinste aandeel hebben in de wereldwijde markt voor orthobiologische hulpmiddelen vanwege een onderontwikkelde gezondheidszorg, een gebrek aan technische kennis en slechte medische faciliteiten.

Personal Hygiene Market Research Report Information Per Product (Zeep, Handontsmettingsmiddelen, Bad- en Doucheproducten, Gezichtsverzorgingsproducten en Andere Producten), Per Geslacht (Unisex, Man en Vrouw), Per Distributiekanaal (Apotheken, Ziekenhuisapotheken, Supermarkten en E-commerce) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportLevergezondheidssupplementen Markt: Informatie per product (vitamine & mineralen, kruidensupplementen en andere), per doseringsvorm (capsules, tabletten, poeder en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor oestrogeenreceptormodulatoren: Informatie per geneesmiddel (Raloxifeen, Tamoxifen, Ospemifeen, Overige), per indicatie (Borstkanker, Vaginitis, Osteoporose, Overige), per eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorg, Gespecialiseerde centra, Overige), per distributiekanaal (Ziekenhuisapotheek, Online apotheek, Detailhandel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Botox Market Research Report Information Per Toepassing (Therapeutica (Chronische Migraine, Spasticiteit, Overactieve Blaas, Cervicale Dystonie, Blefarospasme, Anderen) en Esthetica), Per Type (Botulinum Toxine Type A en Botulinum Toxine Type B), per eindgebruiker (gespecialiseerde & dermatologieklinieken, ziekenhuizen & en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Orthobiologics Market,Orthobiologics Market Share,Orthobiologics Market Analysis,Orthobiologics Market Growth,Orthobiologics Market Trends