header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Scanner Marktvoorspelling 2024-2032 Marktgrootte, drijfveren, trends en concurrenten.

Jun 17, 2024 11:00 AM ET

3D Scanner Marktinzichten:

De wereldwijde 3D-scannermarkt, die in 2021 werd gewaardeerd op USD 968,6 miljoen, zal de komende jaren naar verwachting een robuuste groei vertonen. Volgens voorspellingen van de sector zal de marktgrootte naar verwachting toenemen van USD 1.035,6 miljoen in 2022 tot een indrukwekkende USD 1.805,6 miljoen in 2030. Dit groeitraject komt overeen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,2% tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2030.

Een 3D-scanner is een apparaat dat in staat is om het volume, de grootte, de vorm en de dynamiek van een object te scannen en nauwkeurig vast te leggen. Het maakt gebruik van laserlicht om digitale informatie te verwerken, waardoor gedetailleerde 3D-gegevens over een object worden verkregen. Dit vermogen heeft een breed scala aan toepassingen, zowel conventionele als niet-conventionele.

Volledige PDF downloaden op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2546

Belangrijkste spelers:

  • Carl Zeiss Optotechnik GmbH (Duitsland)
  • Hexagon AB (Zweden)
  • Topcon Corporation (Japan)
  • Autodesk Inc. (VS)
  • Trimble Navigation Ltd. (V.S.)
  • Nikon Metrology (België)
  • Creaform Inc. (Ametek Inc.) (V.S.)
  • Faro Technologies Inc. (VS)
  • KEYENCE Corp. (Japan)
  • Renishaw (VK)
  • Trimble, Inc (VS)
  • Automated Precision Inc (VS)
  • Metrologic Group (Frankrijk)
  • CyberOptics Corp. (VS)
  • Mitutoyo Corp. (Japan),

zijn de belangrijkste leveranciers in de 3D-scannermarkt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-scanner-market-2546

3D Scanner Markt Regionale Analyse:

De wereldwijde 3D Scanner markt, gebaseerd op regio, is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese 3D Scanner markt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De 3D-scannermarkt in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De Rest van de Wereld 3D Scanner markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Vanwege de toegenomen betrokkenheid bij onderzoek en ontwikkeling op het gebied van 3D-scanners zal Noord-Amerika naar verwachting een aanzienlijk deel van de wereldwijde 3D-scannermarkt in handen hebben. De markt breidt zich uit in de Noord-Amerikaanse regio door de aanwezigheid van een groot aantal belangrijke spelers, waaronder Autodesk Inc., Trimble Navigation Ltd., Creaform Inc. (Ametek Inc.), Faro Technologies Inc. en anderen.

Bovendien wordt verwacht dat de Europese markt aanzienlijk zal groeien tijdens de projectieperiode. Deze drie regionale concurrenten groeien en verhogen het profiel van het product. De markt voor 3D-scanners zal de komende jaren ook groeien. Een ander marktbevorderend aspect in deze gebieden is industriële modernisering.

3D Scanner Markt Segmentatie:

De wereldwijde 3D-scannermarkt is gesegmenteerd op basis van type, verticaal, bereik, product, aanbod en toepassing.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in laserscanners, optische scanners, gestructureerd licht en andere. Als gevolg van de stijgende vraag in een aantal industrieën, wordt verwacht dat de laserscanner categorie een aanzienlijke groei zal kennen tijdens de prognoseperiode.

Op basis van verticale marktsegmenten is de wereldwijde 3D-scannermarkt onderverdeeld in Media & Entertainment, Gezondheidszorg, Lucht- en ruimtevaart, Energie & Power en Overige. De markt zal de komende jaren groeien als gevolg van het toenemende gebruik van 3D-scanners in de gezondheidszorg.

Op basis van bereik is de wereldwijde 3D-scannermarkt gesegmenteerd in Kort bereik, Medium bereik en Lang bereik. In de projectieperiode zal de verkoop van 3D-scanners met een kort bereik naar verwachting sterk toenemen als gevolg van de toenemende toepassingen in de gezondheidszorg en op medisch gebied.

Op basis van product is de wereldwijde 3D-scannermarkt onderverdeeld in op statief gemonteerde scanners, vaste CMM-scanners, draagbare CMM-scanners en desktopscanners.

Op basis van aanbod is de wereldwijde 3D-scannermarkt onderverdeeld in hardware, software en diensten. In de prognoseperiode zal de hardwarecategorie naar verwachting het grootste marktaandeel hebben. Daarnaast wordt de expansie van de sector gedreven door technologische vooruitgang in de 3D-scanningindustrie.

Op basis van toepassing is de 3D-scannermarkt onderverdeeld in kwaliteitsinspectie, rapid prototyping, digitale archivering, topografische onderzoeken en andere. Het segment kwaliteitsinspectie zal naar verwachting de grootste groei doormaken tijdens de prognoseperiode.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2546

De markt voor 3D-scanners bevindt zich in een significante opwaartse trend, aangedreven door technologische vooruitgang, dalende kosten en groeiende toepassingen. De integratie van clouddiensten vergroot het marktpotentieel nog verder, waardoor 3D-scantechnologie een onmisbaar hulpmiddel wordt in tal van industrieën. Naarmate de markt zich verder ontwikkelt, belooft deze nog meer innovatieve oplossingen te bieden en de efficiëntie en nauwkeurigheid in een breed scala aan toepassingen te stimuleren.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport over de halfgeleidermarkt in de ruimte – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde batterijvrije sensormarkt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de vingerafdrukscannermarkt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de Noord-Amerikaanse markt voor snelheidssensoren – voorspellingen voor 2032

Onderzoeksrapport over magnetische veiligheidsschakelaars – Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  3D Scanner Market,3D Scanner Market Size,3D Scanner Market Share,3D Scanner Market Trend,3D Scanner Market Growth,3D Scanner Market Analysis,3D Scanner Market Outlook,3D Scanner Market Opprtunity