header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor niet-destructieve testdiensten (NDT) zal naar verwachting 23,4 miljard USD groeien in 2030

Jun 17, 2024 4:00 PM ET

Niet-destructief onderzoek (NDT) marktoverzicht

De markt voor niet-destructief onderzoek (NDT) is klaar voor een aanzienlijke groei, gedreven door de toenemende toepassing van hernieuwbare energiebronnen en de kritieke noodzaak om de veiligheid en integriteit van infrastructuur en industriële componenten te waarborgen. De markt, die in 2021 een waarde vertegenwoordigde van USD 8,5 miljard, zal naar verwachting groeien van USD 9,6 miljard in 2022 tot USD 23,4 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,50% tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030. In dit artikel worden de belangrijkste drijfveren, trends en toekomstige vooruitzichten van de NDT-markt onderzocht.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor niet-destructieve testdiensten (NDT) zijn onder andere.

  • MISTRAS Group, Inc. (VS),
  • Olympus Corporation (Japan),
  • GE Inspection Technologies (VS),
  • SGS S.A. (Zwitserland),
  • Olympus Corporation (Japan),
  • Intertek Group PLC (V.K.),
  • Nikon Metrology, Inc. (VS),
  • Sonatest Ltd. (V.K.),
  • Bosello High Technology S.R.L. (Italië),

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5580

Niet-destructieve testdiensten (NDT) markt groeimotoren

  • Invoering van hernieuwbare energie: Het toenemende aantal bedrijven dat gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen zoals wind, zon en waterkracht stimuleert de vraag naar NDT-diensten. Het waarborgen van de integriteit en efficiëntie van de infrastructuur voor hernieuwbare energie is cruciaal voor operationeel succes en veiligheid.
  • Veiligheid en onderhoud van infrastructuur: Verouderende infrastructuur en de behoefte aan regelmatig onderhoud en inspectie zijn belangrijke drijfveren voor de markt. NDT-diensten spelen een cruciale rol bij het opsporen van defecten en het waarborgen van de structurele integriteit van bruggen, pijpleidingen, gebouwen en andere kritieke infrastructuur.
  • Technologische vooruitgang: Voortdurende vooruitgang in NDT-technologieën, zoals digitale radiografie, ultrasoon testen en magnetische deeltjes testen, verbeteren de nauwkeurigheid, efficiëntie en reikwijdte van NDT-diensten. Deze vooruitgang stimuleert de marktgroei door betrouwbaardere en uitgebreidere inspectieoplossingen te bieden.
  • Industriële groei en automatisering: De groei van diverse industrieën, waaronder de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, de olie- en gasindustrie en de verwerkende industrie, stimuleert de vraag naar NDT-diensten. Omdat de industrie overgaat op automatisering en geavanceerde productietechnieken, neemt de behoefte aan nauwkeurige en niet-intrusieve testmethoden toe.
  • Naleving van regelgeving en normen: Strenge wettelijke normen en nalevingseisen in veiligheidskritische industrieën maken regelmatige NDO-inspecties noodzakelijk. Naleving van deze normen zorgt voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor de vraag naar NDT-diensten toeneemt.

Niet-destructief onderzoek (NDT) – diensten marktsegmentatie

De markt voor NDT-diensten kan worden gesegmenteerd op basis van methode, eindgebruiker en regio.

  • Methode: De belangrijkste NDT-methoden zijn onder andere ultrasoon testen, radiografisch testen, magnetische deeltjes testen, penetrant testen met vloeistof, visuele inspectie en wervelstroom testen. Ultrasone en radiografische testmethoden worden veel gebruikt vanwege hun nauwkeurigheid en veelzijdigheid bij het opsporen van inwendige en oppervlaktedefecten.
  • Eindgebruiker: Belangrijke eindgebruikers van NDT-diensten zijn de luchtvaart-, olie- en gas-, automobiel-, energieopwekkings-, infrastructuur- en productie-industrie. De sectoren olie en gas en lucht- en ruimtevaart zijn belangrijke eindgebruikers, gedreven door de kritieke behoefte aan veiligheid en betrouwbaarheid bij operaties.
  • Regio: De markt wordt geanalyseerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika leidt de markt vanwege de geavanceerde industriële basis en strenge regelgevende normen. Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door snelle industrialisatie en ontwikkeling van de infrastructuur.

Koop eersteklas onderzoeksrapport> https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5580

Toekomstperspectief

De toekomst van de NDT-markt ziet er veelbelovend uit, met verschillende trends en ontwikkelingen die naar verwachting het traject zullen bepalen:

  • Integratie met digitale technologieën: De integratie van NDT-diensten met digitale technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), machinaal leren en het internet der dingen (IoT) zal de mogelijkheden en efficiëntie van NDT-inspecties verbeteren. Deze technologieën zullen voorspellend onderhoud en real-time monitoring mogelijk maken.
  • Duurzaamheid en energie-efficiëntie: De focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie zal de vraag naar NDT-diensten in projecten voor hernieuwbare energie stimuleren. Het waarborgen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van infrastructuur voor duurzame energie zal cruciaal zijn voor het behalen van duurzaamheidsdoelen.
  • Toenemend gebruik van robotica en automatisering: De toepassing van robotica en automatisering in NDT-diensten zal de inspectienauwkeurigheid verbeteren en menselijke fouten verminderen. Geautomatiseerde NDT-oplossingen zullen snellere en betrouwbaardere inspecties mogelijk maken, vooral in gevaarlijke omgevingen.
  • Uitbreiding in opkomende markten: Opkomende markten in Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in NDT-diensten vanwege de snelle industrialisatie en ontwikkeling van de infrastructuur. Deze regio’s bieden aanzienlijke mogelijkheden voor marktexpansie.
  • Verbeterde veiligheidsnormen: De voortdurende verbetering van veiligheidsnormen en wettelijke vereisten zal de vraag naar NDT-diensten in diverse industrieën stimuleren. Naleving van deze normen zorgt voor operationele veiligheid en betrouwbaarheid.

Concluderend kan gesteld worden dat de markt voor NDT-diensten op weg is naar substantiële groei, gedreven door de toepassing van hernieuwbare energiebronnen, veiligheidsbehoeften van de infrastructuur en technologische vooruitgang. Naarmate de markt zich verder ontwikkelt, zullen trends als digitale integratie, duurzaamheid en automatisering de sleutel vormen om aan toekomstige eisen te voldoen en verdere groei te stimuleren.

Meer artikelen lezen

Markt voor chipverpakkingen

Markt voor Diffusieapparatuur

Markt voor uitlaatgasbehandeling

Hete Draad Halfgeleidersensor Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Non-Destructive Testing (NDT) Services Market,Non-Destructive Testing (NDT) Services Market Size,Non-Destructive Testing (NDT) Services Market Share,Non-Destructive Testing (NDT) Services Market Forecast