header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een uitgebreide gids voor de markt van buitenmeubilair: Materialen, Producten, Eindgebruikers, CAGR 6,00% en Regionale Trends

Jun 17, 2024 9:00 PM ET

De markt voor buitenmeubilair heeft een aanzienlijke groei en transformatie doorgemaakt, aangewakkerd door veranderende levensstijlen, ontwerpvoorkeuren en innovaties in materiaaltechnologie. Deze gids onderzoekt de markt door deze op te splitsen in segmenten op basis van materialen, producttypes, eindgebruikers en regio’s, en biedt een gedetailleerd overzicht van het huidige landschap en toekomstige trends.

De buitenmeubelmarkt, die in 2021 een waarde had van USD 18,4 miljard, zal naar verwachting groeien van USD 19,5 miljard in 2024 tot USD 29,32 miljard in 2032. Dit vertegenwoordigt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de prognoseperiode van 2024 tot 2032.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2077

De belangrijkste bedrijven op de markt voor buitenmeubilair zijn

AGIO International Company LTD

Brown Jordan International

Eeuw Meubilair LLC

Inter IKEA Systemen B.V.

Kimball International Inc.

EMU Groep S.P.A.

DEDON The Home Depot Inc.

Haworth Inc.

UNOPIU Hartman UK

PLAISIR Du JARDIN Ltd.

IKEA

Koninklijke BOTANIA NV

Outdoor Furniture Market (1)

Marktsegmentatie per materiaal

  1. Metaal
    • Voordelen: Metalen buitenmeubelen, waaronder aluminium, smeedijzer en roestvrij staal, staan bekend om hun duurzaamheid en sterkte en zijn goed behandeld bestand tegen weersomstandigheden en corrosie. Het strakke, moderne uiterlijk is een populaire keuze voor eigentijdse ontwerpen.
    • Nadelen: Metalen meubelen kunnen zwaar zijn en warm worden in direct zonlicht, waardoor ze oncomfortabel kunnen aanvoelen. Kussens zijn vaak nodig voor comfort.
  2. Kunststof
    • Voordelen: Plastic buitenmeubilair is licht, betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. De markt profiteert van de vooruitgang in polymeertechnologie, waardoor het duurzamer en UV-bestendiger is.
    • Nadelen: Kunststof meubilair van mindere kwaliteit kan barsten en verkleuren. Er blijft bezorgdheid over het milieu bestaan, tenzij het plastic wordt gerecycled.
  3. Hout
    • Voordelen: Houten meubels hebben een tijdloze, natuurlijke uitstraling en zijn bijzonder duurzaam als ze gemaakt zijn van hardhout zoals teak, ceder of eucalyptus. Een behandeling kan de weerbestendigheid verbeteren.
    • Nadelen: Regelmatig onderhoud is nodig om problemen zoals rot en kleurvervaging te voorkomen. Naaldhout is minder duurzaam en gevoeliger voor schade door weersomstandigheden.
  4. Textiel
    • Voordelen: Meubels van textiel, zoals met stof beklede zitmeubels en kussens, bieden comfort en esthetische veelzijdigheid. Textiel voor buiten is bestand tegen UV-stralen, vocht en schimmel.
    • Nadelen: Ondanks behandelingen kan textiel nog steeds gevoelig zijn voor extreme weersomstandigheden en moet het onderhouden worden om schoon en droog te blijven.
  5. Overige
    • Voordelen: Deze categorie omvat materialen zoals vlechtwerk, rotan en composietmaterialen, die een unieke esthetiek bieden en vaak de voordelen van verschillende andere materialen combineren.
    • Nadelen: De kwaliteit kan variëren, waarbij natuurlijk riet minder duurzaam is dan synthetische alternatieven.

Marktsegmentatie per producttype

  1. Stoelen
    • Stoelen omvatten een reeks stijlen, van ligstoelen tot fauteuils en banken, en zijn essentieel voor elke buitenopstelling, omdat ze flexibiliteit in ontwerp en functie bieden.
  2. Tafels
    • Tafels zijn van cruciaal belang voor het creëren van functionele buitenruimtes. Ze variëren van eet- tot salon- en bijzettafels en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten voor verschillende toepassingen.
  3. Zitsets
    • Dit zijn combinaties van sofa’s, loveseats en sectionals ontworpen voor comfort en sociale interactie, vaak gemaakt van een mix van materialen om duurzaamheid en esthetiek te garanderen.
  4. Eetsets
    • Complete sets met tafels en bijpassende stoelen zijn populair voor eethoeken in de buitenlucht, vooral in woonomgevingen en horecazaken.
  5. Overige
    • Deze categorie omvat buitenbars, schommels en hangmatten, die een uniek tintje geven aan buitenruimtes en hun aantrekkingskracht en functionaliteit verbeteren.

Marktsegmentatie per eindgebruiker

  1. Particulier
    • Trends: Huiseigenaren transformeren buitenruimten steeds meer tot een verlengstuk van hun leefruimte en creëren comfortabele zitplaatsen, eetruimten en buitenkeukens.
    • Drijvende factoren: De post-pandemische trend naar buitenleven heeft investeringen in buitenmeubilair versneld. Personalisatie, stijl en functionaliteit zijn de belangrijkste drijfveren.
  2. Commercieel
    • Trends: Bedrijven, vooral in de horeca, verbeteren de buitenruimte om klanten aan te trekken. Restaurants, cafés en hotels investeren veel in buitenmeubilair van hoge kwaliteit.
    • Drijvende factoren: De behoefte aan aantrekkelijke en comfortabele buitenruimtes voor klanten, in combinatie met de vraag naar duurzaamheid en stijl, is de drijvende kracht achter dit segment. Evenementen en buitenlocaties dragen ook bij aan de groei van de markt.

Regionaal inzicht

  1. Noord-Amerika
    • Kenmerken: Vooral de Verenigde Staten vertegenwoordigen een belangrijke markt voor buitenmeubilair, gedreven door hoge besteedbare inkomens, een sterke cultuur van buitenleven en gevarieerde klimaten.
    • Trends: Duurzame en milieuvriendelijke meubelen winnen aan populariteit, samen met een interesse in multifunctionele en modulaire meubelen.
  2. Europa
    • Kenmerken: Europa staat bekend om zijn verfijnde designvoorkeuren en hoge kwaliteitsnormen, met belangrijke markten in Duitsland, Frankrijk en Italië.
    • Trends: Er is veel vraag naar designmeubelen voor buiten met een sterke nadruk op duurzaamheid en innovatieve materialen en ontwerpen.
  3. Azië-Stille Oceaan
    • Kenmerken: Snelle verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en een groeiende middenklasse stimuleren de markt, met een aanzienlijke bijdrage van landen als China, India en Australië.
    • Trends: De markt combineert traditionele en moderne stijlen, met een groeiende vraag naar luxe buitenmeubilair onder welgestelde bevolkingsgroepen.
  4. Rest van de wereld
    • Kenmerken: Regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika worden gedreven door toerisme en horeca, vooral in klimaten die gunstig zijn voor buitenactiviteiten.
    • Trends: Aanpassing aan lokale klimaten en culturen zijn belangrijk, met een groeiende interesse in duurzame, weerbestendige materialen.

Toekomstige trends en innovaties

  1. Duurzaamheid
    • Er is steeds meer aandacht voor milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Gerecycled plastic, verantwoord hout en biologisch afbreekbare materialen worden steeds populairder.
  2. Slim meubilair
    • De integratie van technologie in buitenmeubilair, zoals ingebouwde verlichting, verwarming en oplaadstations, speelt in op de groeiende vraag naar slimme functies in huis.
  3. Aanpassing
    • Consumenten zijn op zoek naar aanpasbare opties die passen bij hun individuele smaak en specifieke buitenruimtes, zoals modulaire ontwerpen die gemakkelijk opnieuw kunnen worden geconfigureerd.
  4. Weerbestendigheid
    • Vooruitgang in materialen biedt een betere weerstand tegen weersomstandigheden, waardoor het onderhoud vermindert en de levensduur toeneemt.
  5. Multifunctionaliteit
    • Meubilair dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt, zoals opbergbanken of converteerbare zitplaatsen, wordt steeds populairder.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Coffee Machines Market Research Report Information By Type (Filter Coffee Machines, Capsules Or Pod Coffee Machines, Traditionele espressomachines en Bean-To-Cup Coffee Machines), Technology (Manual, Semi-Automated, and Fully Automated), End-User (Residential, Commercieel, Kantoor, en Hotels & Restaurants), Distributiekanaal (Speciaalzaken, Hypermarkten & Supermarkten, Online Stores, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Organic Soaps Market Research Report Informatie per Vorm (Vloeibaar, Bar, Papier), Distributiekanaal (Store-Based {Supermarkten & Hypermarkten, Convenience Stores, en anderen} en Non-Store-Based), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Forecast tot 2032

Magnetische wimpers marktonderzoek informatie per materiaal type (zijde, nerts, en anderen), kleur (zwart, bruin en gekleurd), distributiekanaal (winkel-gebaseerd {Supermarkten & Hypermarkten, speciaalzaken, en anderen} en niet-winkel-gebaseerd), en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport Herenkleding Markt Informatie Per Type (Broeken, Denims, Overhemden en T-shirts, Etnische Kleding, en Andere), Per Seizoen (Zomerkleding, Winterkleding, en All-Season Wear), Per Distributiekanaal (Supermarkten en Hypermarkten, Exclusieve Winkels, Multi-Brand Retail Outlets, Online Stores, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling Tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor salondiensten Informatie per type dienst (haarverzorging, nagelverzorging en huidverzorging), per eindgebruiker (vrouwen en mannen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Outdoor Furniture Market,Outdoor Furniture Market size,Outdoor Furniture Market share,Outdoor Furniture Market growth,Outdoor Furniture Market analysis