header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Koude opslag marktrapport Laatste trends en toekomstige kansen analyse

Jun 18, 2024 6:00 PM ET

De markt voor gekoelde opslag is een cruciaal onderdeel van de wereldwijde toeleveringsketen en zorgt voor het behoud van bederfelijke goederen zoals voedsel, farmaceutische producten en andere temperatuurgevoelige producten. Naarmate de vraag van consumenten naar verse en veilige producten toeneemt, neemt ook het belang van efficiënte en betrouwbare oplossingen voor koelopslag toe. Deze markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door technologische vooruitgang, een toenemende vraag naar bevroren en verwerkt voedsel en strenge wettelijke eisen voor voedselveiligheid.

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9995

Markt Drivers

Toenemende vraag naar diepvriesproducten

De stijgende voorkeur van consumenten voor gemaksvoedsel, zoals kant-en-klare maaltijden, bevroren fruit en groenten, heeft de markt voor diepvriesproducten een flinke impuls gegeven. De moderne levensstijl, gekenmerkt door drukke agenda’s, heeft ertoe geleid dat consumenten kiezen voor diepvriesproducten en bewerkte voedingsmiddelen die minder voorbereidingstijd vergen. Daarnaast heeft de groeiende populariteit van online boodschappen doen geavanceerde faciliteiten voor gekoelde opslag nodig gemaakt om de veilige levering van bederfelijke artikelen te garanderen.

Technologische vooruitgang

Innovaties in koeltechnologieën hebben een cruciale rol gespeeld in de expansie van de koelmarkt. Geavanceerde systemen zoals automatische opslag- en zoeksystemen (AS/RS), energie-efficiënte koeleenheden en IoT-gebaseerde oplossingen voor temperatuurbewaking hebben de efficiëntie en betrouwbaarheid van koelopslagfaciliteiten verbeterd. Deze technologieën verbeteren niet alleen de operationele efficiëntie, maar verlagen ook het energieverbruik, waardoor de operationele kosten en de impact op het milieu afnemen.

Regelgeving

Strenge regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid en farmaceutische opslag heeft ook de vraag naar hoogwaardige oplossingen voor koelopslag gestimuleerd. Overheidsinstanties over de hele wereld hebben strenge normen ingevoerd voor de opslag en het transport van bederfelijke goederen om besmetting te voorkomen en de volksgezondheid te waarborgen. Om aan deze voorschriften te voldoen, zijn geavanceerde technologieën en praktijken voor koelopslag nodig, wat de groei van de markt verder stimuleert.

Belangrijkste spelers:

  • Lineage Logistics Holdings (VS)
  • Americold Logistics LILC (VS)
  • Nichirei Corporation (Japan)
  • Kloosterboer (Nederland)
  • Tippmann Groep (VS)
  • Verenigde Staten Cold Storage. (VS)
  • Henningsen Cold Storage Co. (VS)
  • VersaCold Logistics Services (Canada)
  • Congebac Inc. (Canada)
  • NewCold (Nederland)
  • Snowman Logistics Pt Ltd (India)
  • Wabash National Corporation (VS)
  • Cloverleaf Cold Storage (VS)

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=9995

Marktsegmentatie

De markt voor gekoelde opslag kan worden gesegmenteerd op basis van opslagtype, temperatuurtype en toepassing.

Type magazijn

  • Openbare gekoelde opslag: Deze faciliteiten worden geëxploiteerd door derden en bieden opslagdiensten aan meerdere klanten. Openbare koude opslag is kosteneffectief en flexibel, waardoor het geschikt is voor kleine en middelgrote ondernemingen.
  • Particuliere koelopslag: Deze faciliteiten zijn eigendom van en worden beheerd door individuele bedrijven en zijn ontworpen om te voldoen aan specifieke opslagbehoeften. Private cold storage is ideaal voor grote organisaties met aanzienlijke opslagbehoeften en biedt meer controle over de activiteiten.

Type temperatuur

  • Gekoelde opslag: Handhaaft temperaturen tussen 0°C en 10°C, geschikt voor producten zoals zuivel, fruit en groenten.
  • Bevroren opslag: Houdt temperaturen onder 0°C, nodig voor vlees, zeevruchten en ijs.

Toepassing

  • Voedingsmiddelen en dranken: Het grootste segment, gedreven door de vraag naar diepgevroren en verwerkt voedsel.
  • Farmaceutica: Vereist strikte temperatuurregeling voor de opslag van vaccins, biologische geneesmiddelen en andere temperatuurgevoelige geneesmiddelen.
  • Overige: Omvat chemicaliën, bloemenproducten en andere bederfelijke waren.

Regionaal inzicht

De markt voor gekoelde opslag is geografisch divers, met een aanzienlijke groei in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika.

  • Noord-Amerika

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, domineert de markt voor vriesopslag vanwege de grote vraag naar diepvriesproducten en de robuuste infrastructuur. De aanwezigheid van grote marktspelers en technologische vooruitgang stimuleren de markt in deze regio verder.

  • Europa

Europa volgt op de voet, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk die de markt aanvoeren. De strenge regelgeving voor voedselveiligheid en de toenemende vraag naar farmaceutische producten stimuleren de marktgroei in deze regio.

  • Azië-Stille Oceaan

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei vertonen als gevolg van de stijgende bevolking, verstedelijking en veranderende voedselconsumptiepatronen. Landen als China en India dragen in belangrijke mate bij aan de expansie van de markt en investeren aanzienlijk in de infrastructuur voor gekoelde opslag.

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cold-storage-market-9995

Toekomstige trends

De toekomst van de markt voor gekoelde opslag ziet er veelbelovend uit, met verschillende opkomende trends die de groei zullen bepalen. De integratie van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) voor voorspellende analyses en efficiënt voorraadbeheer zal naar verwachting een revolutie teweegbrengen in de sector. Bovendien zal de toepassing van duurzame praktijken, zoals het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke koelmiddelen, een cruciale rol spelen bij het verminderen van de milieu-impact van koelopslagactiviteiten.

Gerelateerde rapporten:

Diepvrieszakken Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Constructie Reparatie Composieten Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Bouwnagels Marktgrootte, Aandeel & Prognoserapport 2032

Levensmiddelen Biologisch afbreekbare verpakkingen marktomvang, aandeel & Industrie Rapport 2032

Composteerbare Plastic Verpakkingen Marktgrootte, Aandeel & Voorspelling 2032

Pharma Verpakkingsfolie Marktgrootte, Aandeel & Prognose 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of Middle East

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cold Storage market,Cold Storage market Size,Cold Storage market Trends,Cold Storage market Demand,Cold Storage market REvenue,Cold Storage market Opportinity,Cold Storage market Share,Cold Storage market Report,Cold Storage market Research