header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toekomstperspectieven en Innovaties in de Markt voor Oncologiegeneesmiddelen: Beoordeling van de impact van biologische geneesmiddelen, gepersonaliseerde geneeskunde en nieuwe therapeutische benaderingen

Jun 18, 2024 1:00 PM ET

Oncology Drugs Market Research Report Information per klasse geneesmiddelen (cytotoxische geneesmiddelen, doelgerichte geneesmiddelen, hormonale geneesmiddelen en andere), per therapie (chemotherapie, doelgerichte therapie en immunotherapie), per indicatie (longkanker, maagkanker, colorectale kanker, borstkanker, prostaatkanker en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2032

Overzicht (Grootte & Groei)

De markt voor oncologiegeneesmiddelen werd in 2022 gewaardeerd op 135,8 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 155,08 miljard dollar in 2023 tot 448,6 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Deze groei wordt voornamelijk toegeschreven aan de wereldwijd toenemende prevalentie van kanker, een verhoogd bewustzijn met betrekking tot vroegtijdige diagnose en behandeling van kanker en voortdurende innovaties in oncologische therapieën.

Verschillende soorten kanker, waaronder longkanker, borstkanker, colorectale kanker, prostaatkanker en huidkanker, vormen de belangrijkste segmenten van de markt voor oncologiegeneesmiddelen. Longkanker blijft de meest voorkomende vorm van kanker en neemt een aanzienlijk deel van de marktvraag voor zijn rekening vanwege de hoge incidentie en het hoge sterftecijfer. Borstkanker volgt op de voet, gedreven door verhoogde inspanningen op het gebied van screening en vroegtijdige opsporing.

Belangrijkste drijfveren & Beperkingen

Belangrijkste drijfveren

  1. Stijgende prevalentie van kanker: De toenemende incidentie van verschillende soorten kanker wereldwijd is een primaire drijfveer voor de markt van oncologiegeneesmiddelen. Factoren zoals de vergrijzing, veranderingen in levensstijl en milieu-invloeden dragen bij aan hogere kankerpercentages, waardoor effectievere behandelingsopties nodig zijn.
  2. Vooruitgang in geneesmiddelenontwikkeling: Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten hebben geleid tot de introductie van innovatieve oncologiemedicijnen. Doorbraken op het gebied van doelgerichte therapie, immuuntherapie en gepersonaliseerde geneeskunde hebben een revolutie teweeggebracht in de behandeling van kanker en bieden een betere werkzaamheid en minder bijwerkingen in vergelijking met traditionele chemotherapie.
  3. Overheidsinitiatieven en financiering: Overheden en gezondheidszorgorganisaties wereldwijd investeren veel in kankeronderzoek en behandelingsinfrastructuur. Initiatieven gericht op het verbeteren van de kankerzorg en het bieden van toegang tot betaalbare behandelingen hebben de markt voor oncologiegeneesmiddelen aanzienlijk gestimuleerd.
  4. Toenemende bewustwording en screening: Een groter bewustzijn over kankerpreventie, vroegtijdige opsporing en behandelingsopties heeft geleid tot meer kankerscreenings en vroegtijdige diagnose. Een diagnose in een vroeg stadium vergroot de kans op een succesvolle behandeling, waardoor de vraag naar oncologiemedicijnen toeneemt.
  5. Uitbreiding van de gezondheidszorginfrastructuur: De uitbreiding van gezondheidszorgfaciliteiten en -diensten, vooral in opkomende markten, heeft een betere toegang tot kankerbehandelingen mogelijk gemaakt. Verbeterde infrastructuur in de gezondheidszorg ondersteunt de toediening van complexe oncologische therapieën en stimuleert de groei van de markt.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12355

Belangrijkste beperkingen

  1. Hoge behandelingskosten: Oncologische geneesmiddelen, vooral nieuwere doelgerichte therapieën en immuuntherapieën, zijn vaak duur en vormen een financiële last voor patiënten en gezondheidszorgsystemen. Hoge behandelingskosten kunnen de toegankelijkheid beperken, vooral in lage- en middeninkomenslanden.
  2. Strenge wettelijke goedkeuringen: Het wettelijke goedkeuringsproces voor nieuwe oncologische geneesmiddelen is streng en tijdrovend. Strenge regelgeving en uitgebreide klinische studies die nodig zijn om de veiligheid en werkzaamheid aan te tonen, kunnen de marktintroductie van nieuwe geneesmiddelen vertragen.
  3. Bijwerkingen: Ondanks de vooruitgang in de behandeling van kanker veroorzaken veel oncologische geneesmiddelen nog steeds aanzienlijke bijwerkingen. Het beheersen van deze bijwerkingen is cruciaal voor de therapietrouw en het succes van de behandeling, wat een uitdaging vormt voor de groei van de markt.
  4. Patentverloop: Het verlopen van patenten voor verschillende oncologische kaskrakers opent de markt voor generieke concurrentie, wat het marktaandeel en de inkomsten van de oorspronkelijke geneesmiddelenfabrikanten kan verminderen.
  5. Variabiliteit in de respons op behandelingen: Niet alle patiënten reageren hetzelfde op oncologische geneesmiddelen vanwege genetische en moleculaire verschillen. Er worden benaderingen van gepersonaliseerde geneeskunde ontwikkeld om dit aan te pakken, maar variabiliteit in de respons op behandelingen blijft een uitdaging.

Segmentatie

De markt voor oncologiegeneesmiddelen kan worden gesegmenteerd op basis van medicijnklasse, kankertype, distributiekanaal en regio.

Op basis van medicijnklasse

  1. Chemotherapie: Traditionele kankerbehandeling met cytotoxische geneesmiddelen die snel delende cellen doden.
  2. Gerichte therapie: Geneesmiddelen gericht op specifieke moleculen die betrokken zijn bij de groei en overleving van kankercellen, zoals tyrosinekinaseremmers en monoklonale antilichamen.
  3. Immunotherapie: Behandelingen die het immuunsysteem van het lichaam stimuleren om kanker te bestrijden, zoals checkpointremmers en CAR-T celtherapie.
  4. Hormoontherapie: Geneesmiddelen die de hormoonproductie of -werking verstoren, voornamelijk gebruikt voor hormoongevoelige kankers zoals borst- en prostaatkanker.
  5. Overige: Omvat bestralingstherapie, chirurgie en opkomende therapieën zoals gentherapie en behandelingen op basis van RNA.

Naar kankertype

  1. Longkanker
  2. Borstkanker
  3. Colorectale Kanker
  4. Prostaatkanker
  5. Huidkanker
  6. Bloedkanker (Leukemie, Lymfoom, Myeloom)
  7. Andere kankers: Omvat onder andere alvleesklierkanker, eierstokkanker en leverkanker.

Naar distributiekanaal

  1. Ziekenhuisapotheken: Belangrijkste distributiekanaal voor oncologiemedicijnen, die medicijnen leveren voor intramurale en extramurale zorg.
  2. Apotheken: Steeds belangrijker voor het verstrekken van orale oncologiemedicijnen.
  3. Online apotheken: Worden steeds populairder vanwege het gemak en de toegankelijkheid.
  4. Specialistische apotheken: Gericht op het leveren van dure, complexe therapieën met ondersteunende zorgdiensten.

Per regio

  1. Noord-Amerika: Domineert de wereldwijde markt voor oncologische geneesmiddelen vanwege de geavanceerde infrastructuur in de gezondheidszorg, de aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling en de hoge prevalentie van kanker.
  2. Europa: Op een na grootste markt, gedreven door sterke gezondheidszorgsystemen en robuuste kankerbehandelingsprogramma’s.
  3. Azië-Pacific: Snelst groeiende regio, aangedreven door stijgende incidentie van kanker, verbeterende gezondheidszorg en toenemend bewustzijn.
  4. Latijns-Amerika: Groeiende markt met uitbreidende toegang tot gezondheidszorg en stijgende kankerlast.
  5. Midden-Oosten & Afrika: Opkomende markt met toenemende aandacht voor verbetering van de infrastructuur voor kankerzorg.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (135 pagina’s) over oncologische geneesmiddelen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/oncology-drugs-market-12355

Belangrijkste spelers

De markt voor oncologiegeneesmiddelen is zeer competitief, met verschillende belangrijke spelers die innovatie en marktgroei stimuleren.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor oncologiegeneesmiddelen zijn

  • Hoffmann-La Roche Ltd.
  • Genentech, Inc.
  • Novartis AG
  • Pfizer Inc.
  • Bristol Myers Squibb
  • GlaxoSmithKline PLC
  • Eli Lilly en Vennootschap
  • AstraZeneca
  • Sanofi
  • Bayer AG
  • Merck & Co., Inc.

Regionale analyse

Noord-Amerika

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is de grootste markt voor oncologische geneesmiddelen, gedreven door een hoge prevalentie van kanker, een geavanceerde infrastructuur voor de gezondheidszorg en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De aanwezigheid van grote farmaceutische bedrijven en een gunstig terugbetalingsbeleid ondersteunen de groei van de markt verder.

Europa

Europa is een belangrijke markt voor oncologische geneesmiddelen, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die toonaangevend zijn in de kankerzorg. Robuuste gezondheidszorgsystemen, uitgebreide kankerbehandelingsprogramma’s en uitgebreide onderzoeksactiviteiten dragen bij aan de kracht van de markt.

Azië-Stille Oceaan

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door op de markt voor oncologiemedicijnen als gevolg van de toenemende incidentie van kanker, de verbeterende infrastructuur van de gezondheidszorg en de toenemende bewustwording. Landen als China, Japan en India leveren de grootste bijdrage met aanzienlijke investeringen in kankeronderzoek en behandelingsfaciliteiten.

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika is een opkomende markt voor oncologiemedicijnen, met een groeiende toegang tot gezondheidszorg en een stijgende kankerlast. Landen als Brazilië en Mexico richten zich op het verbeteren van de infrastructuur voor kankerzorg en het verbeteren van de resultaten voor patiënten.

Midden-Oosten & Afrika

De regio Midden-Oosten & Afrika ontwikkelt geleidelijk zijn markt voor oncologiemedicijnen, met inspanningen om de infrastructuur voor kankerzorg te verbeteren en het bewustzijn te vergroten. Investeringen in gezondheidszorgfaciliteiten en trainingsprogramma’s helpen om te voldoen aan de behoeften van de regio op het gebied van kankerbehandeling.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Single Cell Analysis Market Research Report Information Per Product (Verbruiksartikelen en Instrumenten), Per Techniek (Flow Cytometrie, Next Generation Sequencing (NGS), Polymerase Chain Reaction (PCR), Massaspectrometrie en Andere), Per Eindgebruiker (Academische en Onderzoekslaboratoria, Biotechnologie en farmaceutische bedrijven en andere), op toepassing (oncologie, immunologie, neurologie, stamcellen, niet-invasieve prenatale diagnose, IVF en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)- marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport over demarkt voor pipetkalibratoren Informatie per type (apparaten, software), per kanaaltype (eenkanaals en meerkanaals), per methode (gravimetrisch, fotometrisch, overige), per toepassing (onderzoek, klinische diagnostiek), per eindgebruiker (farmaceutische & biotechnologie-industrie, ziekenhuizen, onderzoeks & academische instellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportover de virusverwijderingsmarkt Informatie per methode (virusverwijderingsmethode, virusinactiveringsmethode en virusdetectiemethode), per toepassing (bloed en bloedproducten, recombinante eiwitten, cellulaire & gentherapieproducten, vaccins en andere), per eindgebruiker (farmaceutische en biotechnologische industrie, academische onderzoeksinstellingen, CRO’s en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Interferon Beta Drugs Market Research Report Informatie per producttype (Interferon Beta-1A, Interferon Beta-1B en Peginterferon Beta-1A), per toedieningsweg (intramusculair, subcutaan en intraveneus), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, apotheken en online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

High Flow Nasal Cannula Market Research Report Information Per Component (Nasale Canules, Luchtbevochtigers, Enkelvoudige Verwarmde Buizen, Lucht/Zuurstofmengers, en Andere), Per Toepassing (Koolmonoxidetoxiciteit, Acuut Respiratoir Falen, Bronchiectasis, chronische obstructieve longaandoeningen (COPD), slaapapneu en andere), per eindgebruiker (centra voor langdurige zorg, ziekenhuizen, ambulante zorg en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Oncology Drugs Market,Oncology Drugs Market Share,Oncology Drugs Market Size,Oncology Drugs Market Trends,Oncology Drugs Market Outlook,Oncology Drugs Market Report,Oncology Drugs Market Research,Oncology Drugs Market Overview,Oncology Drugs Market Forecast