header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Back-up as a Service-markt Wereldwijd industrieel perspectief, uitgebreide analyse en prognose voor 2030

Jun 19, 2024 5:00 PM ET

Inleiding:

Backup as a service (BaaS) is een cloudgebaseerde back-upservice die bedrijven een eenvoudige, betrouwbare en kosteneffectieve manier biedt om back-ups te maken van hun gegevens. BaaS wordt gebruikt door bedrijven van alle groottes, van starters tot grote ondernemingen. Het wordt ook gebruikt in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, de financiële sector en de detailhandel.

Er wordt verwacht dat de omvang van de Backup as a Service-markt zich in 2030 zal hebben ontwikkeld tot ongeveer USD 6 miljard, met een CAGR van 28,40% ergens tussen 2021-2030. De Backup as a Service-markt is een informatiecapaciteit die het kopen en herstellen van informatie van online back-upgegevens omvat. De assistentie biedt de associatie om informatie te koppelen aan de private, publieke of half-ras cloud-oversaw-regeling door de externe gespecialiseerde organisatie in plaats van samengebrachte, on-premise IT-tak van een onderneming. Het onderzoek toont aan dat de aanzienlijke kosten van het ter plaatse verzenden van antwoorden voor gegevensherstel de belangrijkste drijfveer is voor het stimuleren van de Backup as a Service-markt.

Gratis proefexemplaar – Ontvang een gratis proefexemplaar van ons voorbeeldrapport om te proeven van onze onderzoeksexpertise.

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3252

USP van de markt:

De Back-up as a Service (BaaS) markt is een snel groeiende markt, gedreven door de toenemende behoefte van bedrijven om hun gegevens te beschermen tegen verschillende bedreigingen, waaronder cyberaanvallen, natuurrampen en menselijke fouten. BaaS biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele back-upoplossingen op locatie, waaronder schaalbaarheid, betaalbaarheid en beheergemak.

BaaS wordt gebruikt door bedrijven van alle groottes, van starters tot grote ondernemingen. Het wordt ook gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de financiële sector en de detailhandel.

Laatste nieuws:

  • Op 26 september 2023 kondigde Veeam Software de lancering aan van zijn nieuwe Veeam Backup for Microsoft 365 SaaS-aanbod. Veeam Backup for Microsoft 365 SaaS biedt bedrijven een eenvoudige, betrouwbare en kosteneffectieve manier om back-ups te maken van hun Microsoft 365-gegevens in de cloud.
  • Op 25 september 2023 kondigde Acronis de lancering aan van het nieuwe Acronis Cyber Protect Cloud-aanbod. Acronis Cyber Protect Cloud is een uniforme back-up- en hersteloplossing die bedrijven beschermt tegen een breed scala aan cyberbedreigingen.

Nu kopen Premium Onderzoeksrapport –

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3252

Belangrijkste resultaten:

  • De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2029, gevolgd door de Azië-Pacific regio.
  • De belangrijkste spelers op de BaaS-markt zijn Veeam Software, Acronis, Commvault, IBM en Dell Technologies.

Voordelen:

BaaS biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele on-premises back-upoplossingen, waaronder:

  • Schaalbaarheid: BaaS is schaalbaar, wat betekent dat bedrijven hun back-upbehoeften eenvoudig naar behoefte kunnen opschalen of verlagen.
  • Betaalbaarheid: BaaS is vaak betaalbaarder dan traditionele on-premise back-upoplossingen, omdat bedrijven alleen betalen voor de opslag die ze gebruiken.
  • Eenvoudig beheer: BaaS is eenvoudig te beheren, omdat de back-upprovider al het onderhoud en de ondersteuning voor zijn rekening neemt.
  • Beveiliging: BaaS-aanbieders bieden meestal een verscheidenheid aan beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen.

Regionaal inzicht:

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting het grootste aandeel hebben in de BaaS-markt in 2029, gevolgd door de Azië-Pacific regio. De groei in de Noord-Amerikaanse regio wordt toegeschreven aan de vroege adoptie van cloud computing en BaaS door bedrijven in de regio. De groei in de regio Azië-Pacific wordt toegeschreven aan de toenemende verstedelijking en de stijgende vraag naar cloud computing en BaaS van bedrijven in de regio.

Concurrentielandschap:

De BaaS-markt is zeer competitief, met een aantal spelers die verschillende oplossingen en diensten aanbieden. De belangrijkste spelers op de markt zijn Veeam Software, Acronis, Commvault, IBM en Dell Technologies. Deze spelers investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en innovatieve BaaS-oplossingen te ontwikkelen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren)

https://www.marketresearchfuture.com/reports/backup-service-market-3252

Toonaangevende rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Backup as a Service