header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De biopesticidenmarkt is goed voor een CAGR van 10,85% en bereikt USD 15,74 miljard in 2032

Jun 20, 2024 7:00 PM ET

Marktomvang en groei

De Biopesticidenmarkt werd in 2023 gewaardeerd op 6,20 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 6,91 miljard USD in 2024 tot 15,74 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,85% tijdens de voorspellingsperiode (2024-2032).

Biopesticiden omvatten natuurlijk voorkomende stoffen, micro-organismen en genetisch gemodificeerde planten die ongedierte bestrijden. In tegenstelling tot chemische bestrijdingsmiddelen richten biopesticiden zich specifiek op ongedierte zonder schade toe te brengen aan niet-doelsoorten zoals andere insecten, vogels en zoogdieren. Hun lagere toxiciteit in vergelijking met conventionele pesticiden is een belangrijke factor die de groei van de markt stimuleert. De belangrijkste soorten biopesticiden zijn onder andere bioherbiciden, bioinsecticiden en biofungiciden.

Marktvoorspelling

Het vermogen van biopesticiden om alleen de doelplaag en verwante organismen aan te pakken is een belangrijke factor die de markt stuwt. De toenemende wereldbevolking en de daaruit voortvloeiende stijging van de vraag naar voedsel hebben geleid tot een hogere landbouwproductiviteit, waardoor de markt voor biopesticiden verder wordt gestimuleerd. Daarnaast vergroot de beperkte beschikbaarheid van landbouwgrond de vraag naar biopesticiden om de productiviteit van de landbouw te verhogen.

De groeiende acceptatie van moderne landbouwtechnieken draagt ook bij aan de groei van de markt. Grote spelers in de sector investeren in onderzoek en ontwikkeling om de werkzaamheid van biopesticiden te verbeteren, wat de groei van de markt verder stimuleert. De hoge kosten en beperkte beschikbaarheid van biopesticiden kunnen de marktgroei tijdens de prognoseperiode echter belemmeren. Ondanks deze uitdagingen zal de markt van 2014 tot 2022 naar verwachting een CAGR van 15,9% bereiken.

Downstream analyse

De markt voor biopesticiden is per type onderverdeeld in bioherbiciden, bioinsecticiden, biofungiciden en overige. Van deze soorten zullen de bioinsecticiden naar verwachting het snelst groeien vanwege hun gebruiksgemak en toepassing.

Naar vorm is de markt onderverdeeld in droge, vloeibare en andere vormen, waarbij vloeibare formuleringen het populairst zijn.

Qua toepassing is de markt onderverdeeld in bladbespuiting, zaadbehandeling, bodembehandeling en overige. Verwacht wordt dat bladtoepassingen van biopesticiden een aanzienlijke groei zullen doormaken, terwijl bodembehandelingen naar verwachting een gematigde groei zullen doormaken tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis van gewastype is de markt onderverdeeld in granen en graangewassen, fruit en groenten, oliehoudende zaden en andere. Granen en graan domineren momenteel de markt, maar groenten en fruit zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode.

Klik hier voor het Premiumrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5098

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt van biopesticiden zijn:

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldmarkt voor biopesticiden aan bod komen, zijn onder andere DuPont (VS), Bayer Crop Science AG (Duitsland), Monsanto Company (VS), BASF SE (Duitsland), Novozymes Biologicals (Denemarken), Syngenta (Zwitserland), Certis USA LLC (VS) en anderen.

Regionale analyse

De wereldwijde markt van biopesticiden wordt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika leidt de markt, gedreven door de groeiende vraag naar biologische producten en productinnovaties. Europa volgt als de op één na grootste markt, met Duitsland en het Verenigd Koninkrijk als belangrijkste spelers. De regio Azië-Pacific is de snelst groeiende markt, aangedreven door een toenemend bewustzijn in ontwikkelingslanden, met India, China en Australië als belangrijkste bijdragers. Zuid-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei doormaken binnen de RoW-markt.

Biopesticiden marktrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/biopesticides-market-5098.

Marktsegmentatie

De markt van biopesticiden is onderverdeeld in:

  • Type: Bioherbiciden, Bioinsecticiden, Biofungiciden, Overige
  • Vorm: Droog, Vloeibaar, Overige
  • Toepassing: Bladnevel, Zaadbehandeling, Bodembehandeling, Anderen
  • Gewas: Granen & Granen, Fruit & Groenten, Oliezaden, Overige
  • Regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld

Gerelateerde rapporten:

  1. Cannabiszaden Marktomvang werd gewaardeerd op USD 0,38 miljard in 2022. De markt voor cannabiszaden zal naar verwachting groeien van USD 0,43 miljard in 2023 tot USD 1,36 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,20% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).
  2. DeNoord-Amerikaanse markt voor meststoffen werd in 2022 gewaardeerd op 27,3 miljard USD. De meststoffenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 27,74 miljard in 2023 tot USD 31,492 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 1,60% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).
  3. De gerstmarkt werd in 2023 gewaardeerd op 24,9 miljard dollar. De gerstmarkt zal naar verwachting groeien van 26,1 miljard dollar in 2024 tot 36,7 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact Market Research Future Office No. 104, Pentagon 4 Magarpatta City, Hadapsar, Pune 411013 Maharashtra, India Tel. (0) 91 8411985042 / 020 640000195 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Biopesticides Market,Biopesticides Industry,Biopesticides Market Growth,Biopesticides Market Size