header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Koekjesdeeg markt verkennende trends en regionale analyse van de concurrent met een groei van 6,80% CAGR

Jun 21, 2024 11:00 AM ET

Overzicht koekjesdeegmarkt

De markt voor koekjesdeeg zal naar verwachting een CAGR van 6,80% registreren en tegen eind 2032 USD 24,0 miljard bedragen.

De koekjesdeegmarkt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door de stijgende vraag naar eetbare en kant-en-klare koekjesdeegproducten. Het gebruiksgemak, de nostalgische aantrekkingskracht en de aanpasbaarheid van koekjesdeeg – dat rauw kan worden gegeten of tot koekjes kan worden gebakken – trekken klanten aan. Met een breed scala aan producten is deze markt verder gegroeid dan conventioneel thuis bakken en heeft nu een prominente positie in de foodservice sector en in de winkelschappen.

Innovaties in smaken en ingrediënten, evenals de stijgende trend van eetbaar koekjesdeeg, hebben de expansie van de markt verder aangewakkerd. Daarnaast geeft de groeiende voorkeur voor clean-label, biologische en glutenvrije producten vorm aan de markt voor koekjesdeeg, waarbij fabrikanten op deze vraag van de consument reageren door gezondere en meer diverse opties te introduceren. De markt is klaar voor aanhoudende groei, gedreven door veranderende consumentenvoorkeuren en voortdurende productinnovaties.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21810

Belangrijkste spelers

General Mills Inc.

Nestlé S.A.

Cérélia Groep

Dawn Foods UK Ltd.

Dough-to-Go Inc.

Rhino Foods Inc.

Neighbors LLC

Gregory’s Foods Inc.

Cookie Dough & Co. Do-Biz Voedingsmiddelen LLC

Mo’s Koekjesdeeg Ltd

Markt Segmentatie

Naar aard

De koekjesdeegmarkt is naar aard gesegmenteerd in biologische en conventionele categorieën.

 1. Biologisch: Naarmate klanten gezondheidsbewuster worden en op zoek gaan naar producten zonder kunstmatige toevoegingen of pesticiden, neemt de vraag naar biologisch koekjesdeeg toe. Een toenemend aantal milieubewuste consumenten vindt biologisch koekjesdeeg aantrekkelijk omdat het vaak wordt gezien als een gezondere en duurzamere optie.
 2. Conventioneel: Omdat het op grote schaal verkrijgbaar en redelijk geprijsd is, blijft conventioneel koekjesdeeg de markt aanvoeren. Het bestaat uit massaproducten en conventionele recepten die een breed scala aan consumenten aanspreken die op zoek zijn naar traditionele smaken en texturen.

Door ingrediënten

De koekjesdeegmarkt is ook onderverdeeld naar ingrediënten: tarwegebaseerd, boneninxdeepl68 peulvruchten, granengebaseerd, wortelmeel, notengebaseerd, meergranen en andere (zaden, enz.).

 1. Op basis van tarwe: Vanwege de bekende smaak en textuur is koekjesdeeg op basis van tarwe de populairste variant. Het bevat het conventionele meel dat wordt gebruikt in aloude koekjesrecepten.
 2. Bonen & Peulvruchten: Door het hoge proteïne- en vezelgehalte wordt koekjesdeeg op basis van bonen en peulvruchten steeds populairder onder consumenten die zich bewust zijn van hun gezondheid en gevoelig zijn voor gluten.
 3. Op basis van granen: Dit type koekjesdeeg maakt gebruik van andere granen zoals quinoa, gerst en haver. Klanten die op zoek zijn naar extra voedingsvoordelen en variatie vinden deze producten vaak aantrekkelijk.
 4. Wortelmelen: Om mensen met glutenintolerantie of coeliakie tegemoet te komen, worden voor glutenvrij koekjesdeeg wortelmelen gebruikt zoals tapioca en cassave.
 5. Op basis van noten: Koekjesdeeg op basis van noten spreekt klanten aan die op zoek zijn naar ongewone smaken en texturen en biedt een eiwitrijke vervanging door ingrediënten als pindameel en amandelmeel te gebruiken.
 6. Meergranen: Dit gezonde alternatief heeft meer voedingswaarde omdat het verschillende granen en zaden mengt.
 7. Overige (zaden, etc.): Deze categorie omvat koekjesdeeg met niet-traditionele ingrediënten en/of zaden (zoals lijnzaad of chiazaad), voor nichemarkten en klanten die op zoek zijn naar unieke opties.

Op smaak

De koekjesdeegmarkt biedt een breed scala aan smaken om tegemoet te komen aan de verschillende voorkeuren van de consument. De belangrijkste smaken zijn:

 1. Chocolate Chip: Nog steeds een favoriet onder klanten van alle leeftijden, chocolate chip cookie dough is de meest bekende en iconische smaak.
 2. Dubbele chocolade: Dubbel chocoladekoekjesdeeg biedt een rijke, decadente smaak met een sterkere chocoladesmaak voor wie van chocolade houdt.
 3. Snickerdoodle: Dit gezellige en nostalgische koekjesdeeg staat bekend om zijn kaneel-suiker smaak.
 4. Pindakaas: Degenen die genieten van de nootachtige, hartig-zoete smaak van pindakaas zullen pindakaas koekjesdeeg aantrekkelijk vinden.
 5. Havermout Rozijn: Dit gezonde en vullende alternatief mengt de zoetheid van rozijnen met de hartigheid van haver in havermout rozijnen koekjesdeeg.
 6. Gember Snap: Dit koekjesdeeg is een favoriet, vooral rond de feestdagen, omdat het de warme, pittige smaken van gember heeft.
 7. Citroenrasp: Voor mensen die van een pittigere, lichtere smaak houden, biedt citroenschil koekjesdeeg een pittige, verfrissende smaak.
 8. Mint Chocolade: Voor degenen die de voorkeur geven aan een uitgesproken smaakcombinatie, biedt mint-chocolade koekjesdeeg een koude, verfrissende smaak in combinatie met romige chocolade.
 9. Andere (macadamia, M & Ms, enz.): Deze groep smaken bevat een reeks verschillende opties voor verschillende smaken. Voorbeelden hiervan zijn macadamianoten, M & Ms en andere creatieve combinaties.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cookie-dough-market-21810

Regionale analyse

De koekjesdeegmarkt wordt geanalyseerd in verschillende regio’s, die elk unieke trends en consumentenvoorkeuren vertonen.

 1. Noord-Amerika: Door de grote vraag in deze regio naar kant-en-klaarmaaltijden en decadente desserts is koekjesdeeg een belangrijk product in deze markt. Zowel eetbaar als kant-en-klaar koekjesdeeg hebben een gevestigde markt in dit gebied, met een aantal grote bedrijven en geavanceerde productlijnen. Op dit gebied zijn clean-label en biologische producttrends bijzonder goed ingeburgerd.
 2. Europa: De markt voor koekjesdeeg breidt zich geleidelijk uit in Europa als gevolg van de toegenomen vraag naar eetbaar koekjesdeeg en de groeiende interesse in gebakken producten die op Amerikaanse wijze zijn gemaakt. Er is een groeiende vraag van gezondheidsbewuste consumenten naar biologische en glutenvrije producten. Daarnaast is er een duidelijke trend in de richting van gastronomische en premium koekjesdeegproducten, die met hun aparte smaken en hoogwaardige ingrediënten in de smaak vallen bij veeleisende klanten.
 3. Azië-Pacific: De koekjesdeegmarkt in deze regio groeit snel door factoren als verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en de invloed van westerse eetgewoonten. Ook al is er nog steeds vraag naar conventionele bakkerijproducten, kant-en-klaar en eetbaar koekjesdeeg wordt steeds populairder, vooral bij jongere consumenten. De opkomst van de business wordt ook geholpen door innovatieve smaken en ingrediënten die zijn aangepast aan lokale voorkeuren, zoals matcha of rode bonen.

Gerelateerd verslag

Cacaoboter Alternatieven Marktonderzoeksrapport — Wereldwijde voorspelling tot 2028

Onderzoeksrapportinsecteiwittenmarkt — voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cookie Dough Market Size,Cookie Dough Market Share,Cookie Dough Market Type,Cookie Dough Market Application,Cookie Dough Market Region,Cookie Dough Market Research