header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Modulaire bouwmarkt: 96575,84 miljoen dollar in 2023, naar verwachting 169841,06 miljoen dollar in 2032, groeiend met een CAGR van 6,57%.

Jun 21, 2024 7:00 PM ET

Marktoverzicht.

De modulaire bouwmarkt verwijst naar het proces waarbij een gebouw off-site wordt gebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met alle risico’s en de kans op fouten. Dezelfde materialen, ontwerpen en plannen worden gebruikt om het gebouw te bouwen. Het primaire verschil is de locatie van het gebouw dat off-site is. De klanten krijgen dezelfde output, het enige verschil is de hoeveelheid tijd die nodig is. En dat is bijna de helft van de tijd van de aanvankelijke planning en de bouw. Dit bespaart op zijn beurt tijd en beheert geld. Dit soort gebouwen worden modules genoemd. Er zijn een aantal voordelen die gepaard gaan met de bouw van dergelijke gebouwen:

De flexibiliteit in het gebruik van de modules. Het belangrijkste voordeel is dat ze gemakkelijk gedemonteerd en opnieuw ingedeeld kunnen worden dankzij het type ontwerp dat gebruikt is bij de constructie. Dit vermindert het gebruik van zware producten en grondstoffen.

Nu er minder product wordt verbruikt, wordt er veel minder afval geproduceerd dat niet schadelijk is voor het milieu.

Zo blijven de lucht en de omgeving schoon. Dit komt omdat de primaire modulaire structuur van het gebouw al is gemaakt in de autofabriek. Dit vermindert ook de menselijke arbeid.

Dit heeft ook te maken met het feit dat de bouw van de module off-site helpt bij het elimineren van een meerderheid van de weerberichten. Dit verzekert de fabrikanten van een sneller rendement op elke grote of kleine investering.

De wereldwijde prognose van de Modulaire Bouwmarkt suggereert dat de marktomvang naar schatting zal toenemen van 96575,84 miljoen dollar in 2023 tot 169841,06 miljoen dollar in 2032. De belangrijkste reden achter deze groei is de toegenomen veiligheid die de autoriteiten handhaven om een veilige werkzone te creëren. Door de snelle verstedelijking geeft het merendeel van de bevolking er de voorkeur aan om hun bewoners te moduleren in plaats van zware projecten te bouwen. Dit vergroot de groei van de modulaire markt.

Het enige waar men voorzichtig mee moet zijn, is het onderhoud van het gebied. Omdat het nogal zwevend en niet zo stabiel is, moet men extra voorzichtig zijn met het gebruik van de remming.

In termen van waarde en volume wordt de productie van grondstoffen echter sneller geschat dan andere producten. Het gebruik van minder stalen materialen zorgt ervoor dat de sterkte-gewichtverhouding in de handen behouden blijft.

Download nu een gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1682

Marktsegmentatie

De marktsegmenten voor modulaire bouw zijn gebaseerd op type, materiaal, module en toepassingen.

Op basis van het type kan modulaire bouw worden onderverdeeld in verplaatsbaar en permanent.

De modulaire bouwmarkt is onderverdeeld in staal, hout en beton op basis van de materiaalvormen.

Op basis van moduleformaten wordt modulaire bouw onderverdeeld in primaire structuur, open module, gemengde module, gedeeltelijk open module en gemengde module.

De modulaire bouwmarkt is onderverdeeld in de sectoren commercieel, kantoor, gezondheidszorg, onderwijs en detailhandel op basis van de toepassing.

De belangrijkste bedrijven in de modulaire bouwmarkt zijn:

Lendlease Corporation
Guerdon modulair bouwen
Laing O’Rourke
Katerra
Rode Zee Huisvesting
Bechtel Corporation
Kleusberg

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/modular-construction-market-1682

Regionale analyse

Naar verwachting zal Azië-Pacific de wereldmarkt domineren tijdens de geschatte periode. Dit wordt toegeschreven aan de groeiende bouwactiviteiten als gevolg van de toenemende vraag vanuit de residentiële en commerciële sectoren. Bovendien hebben proactieve overheidsinitiatieven ter bevordering van milieuvriendelijke huisvesting tot gevolg dat de vraag naar modulaire gebouwen toeneemt.

Noord-Amerika is de op één na grootste markt als gevolg van de toenemende vraag naar modulaire constructies voor de bouw in tal van sectoren, zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en meergezinswoningen.

Blader door gerelateerde rapporten:

Metaal Recycling Marktomvang, Aandeel & Prognose | Rapport, 2030

Demarkt voor cementtegels: omvang, aandeel, groei | verslag, 2032

Staal Sandwich Panelen Marktgrootte, Aandeel & Groeirapport 2032

Kunstmatige Marmer Marktgrootte, Aandeel, Groei | Verslag, 2032

Groen Beton Marktgrootte, Aandeel & Voorspellingsrapport 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future® 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Modular Construction Market,Modular Construction Market Size,Modular Construction Market Share,Modular Construction Market Growth,Modular Construction Market Demands