header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wagyu Beef Jerky-markt verkent de vraag naar gastronomische snacks met een groei van USD 4,443 miljard

Jun 21, 2024 12:00 PM ET

Marktoverzicht Wagyu Beef Jerky

De omvang van de Wagyu Beef Jerky-markt zal naar verwachting 4,443 miljard dollar bedragen in 2032, met een CAGR van 6,60% in 2024 – 2032.

De rijke smaak, zachte textuur en gezondheidsvoordelen van Wagyu beef jerky zorgen ervoor dat het steeds bekender wordt op het internationale toneel. Vanwege het hoge marmergehalte biedt de markt voor wagyu-rundvlees een uitzonderlijke eetervaring die niet te vinden is in gewoon rundvlees. De weelderige rijkdom van Wagyu-rundvlees gaat wonderwel over in beef jerky en biedt een gastronomische snackkeuze die kieskeurige eters aanspreekt. Wagyu beef jerky ondervindt een sterke groei in de vraag van consumenten die op zoek zijn naar premium, eiwitrijke snacks.

Omdat Wagyu beef jerky meer gezonde vetzuren en minder cholesterol bevat dan gewoon rundvlees, is het vooral aantrekkelijk voor consumenten die zich bewust zijn van hun gezondheid. De markt voor Wagyu beef jerky groeit door de trend van premiumisering in de voedingsindustrie en de toenemende acceptatie van jerky als een snelle en gezonde snack.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21816

Belangrijkste spelers

Agri Beef Co.

Australisch Landbouwbedrijf Co Ltd

Dolan Foods Inc.

GROOT WESTERN

Zwarte Havik Boerderijen

Blackmore Wagyu

Havel Wagyu GbR

Chicago Steak Co.

DEBRAGGA Inc.

Holy Grail Steak Co.

Lone Mountain Wagyu LLC

WAGYU MASTER Europa GmbH

Stockyard Pty Ltd

Starzen Co. Ltd.

Markt Segmentatie

naar distributiekanaal

De Wagyu beef jerky markt is gesegmenteerd naar distributiekanaal in Offline en Online kanalen.

  1. Offline: Supermarkten, hypermarkten, speciaalzaken en buurtwinkels zijn voorbeelden van het offline distributiekanaal. Deze fysieke detailhandelslocaties zijn essentieel voor het contact met een breed scala aan klanten en bieden het voordeel van onmiddellijke beschikbaarheid van het product. Wagyu beef jerky wordt voornamelijk gedistribueerd via speciaalzaken en winkels voor fijnproevers, die consumenten aantrekken die op zoek zijn naar hoogwaardige, unieke producten. Offline winkels kunnen de verkoop en het consumentenbewustzijn verhogen door technieken zoals promoties en in-store sampling toe te passen.
  2. Online: Door de veranderende koopgewoonten van consumenten en de toenemende e-commerce breidt het online distributiekanaal zich snel uit. Online platforms bieden gemak en een grotere keuze aan producten. Voorbeelden van deze platforms zijn merkwebsites, e-commerce kolossen zoals Amazon en gespecialiseerde keukenwebsites. Vanwege het vermogen om een wereldwijd publiek te bereiken en het gemak op het gebied van prijsvergelijking en het lezen van recensies, is het online kanaal een essentieel onderdeel van de Wagyu beef jerky business. Direct-to-consumer bedrijven en abonnementsdiensten worden ook steeds populairder omdat ze een consistente bron van inkomsten bieden en klantenbinding stimuleren.

Door Product

De markt is onderverdeeld in Japanse rassen, Australische rassen en andere producten.

  1. Japans ras: Vanwege de uitzonderlijke smaak en marmering wordt echte Japanse Wagyu, waaronder rassen als Kobe en Matsusaka vallen, beschouwd als het beste Wagyu-rundvlees. Japanse Wagyu jerky wordt op de markt gebracht als een luxegoed en is vaak duur. Fijnproevers en consumenten die op zoek zijn naar rundvleesproducten van de hoogste kwaliteit zullen dit segment aantrekkelijk vinden. Japanse Wagyu valt op als een superieure optie voor premium beef jerky vanwege zijn onderscheidende kwaliteiten, waaronder zijn rijke smaak en boterachtige textuur.
  2. Australisch ras: Bekend om zijn superieure kwaliteit en meer betaalbare prijs in vergelijking met Japanse Wagyu, heeft Australisch Wagyu-rundvlees een solide reputatie opgebouwd op de markt. Moderne fokmethoden en het ideale klimaat van Australië hebben geholpen om Wagyu-rundvlees van het hoogste kaliber te produceren. Australische Wagyu beef jerky wordt op de markt gebracht als een high-end product dat een breder scala aan klanten aanspreekt door een balans te vinden tussen prijs en kwaliteit.
  3. Andere landen: Wagyu rundvlees uit landen zoals de VS en Canada, die ook Wagyu fokmethodes gebruiken, wordt opgenomen in deze categorie. Deze gebieden leveren superieur Wagyu-rundvlees om te voldoen aan de groeiende behoefte aan jerkyproducten. De categorie “Overige” biedt meer keuzes voor klanten die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan Wagyu beef jerky items tegen verschillende prijsniveaus.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wagyu-beef-jerky-market-21816

Regionale analyse

De markt voor Wagyu beef jerky wordt geanalyseerd in verschillende belangrijke regio’s, die elk unieke trends en consumentenvoorkeuren vertonen.

  1. Noord-Amerika: Wagyu beef jerky heeft een aanzienlijk marktaandeel in Noord-Amerika, vooral in de Verenigde Staten. De vraag naar Wagyu beef jerky wordt gedreven door het hoge besteedbare inkomen in de regio en de groeiende interesse in gastronomische en premium keukenproducten. Wagyu-rundvlees biedt een aantal voedingsvoordelen voor gezondheidsbewuste consumenten in Noord-Amerika, waaronder een verlaagd cholesterolgehalte en een hoger gehalte aan omega-3- en omega-6-vetzuren. De sterke aanwezigheid van gespecialiseerde voedingswinkels en e-commerce platforms ondersteunt de expansie van de sector.
  2. Europa: De vraag naar luxe en ambachtelijk voedsel, zoals Wagyu beef jerky, groeit in heel Europa. Belangrijke markten zijn onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, waar consumenten steeds meer op zoek zijn naar gastronomische snacks van het hoogste kaliber. De vraag naar Wagyu beef jerky wordt deels aangewakkerd door de stijgende populariteit van eiwitrijke diëten en de groeiende trend van gezond snacken. Het bereik van de markt wordt verder vergroot door het bestaan van luxe winkels en speciaalzaken in Europa.
  3. Azië-Pacific: De markt voor Wagyu beef jerky wordt aanzienlijk beïnvloed door het Aziatisch-Pacifisch gebied, vooral door Australië en Japan. Aangezien Wagyu-rundvlees oorspronkelijk uit Japan komt, is er daar een aanzienlijke markt voor Wagyu-producten van hoge kwaliteit, zoals jerky. Ook bekend is het Australische Wagyu rundvlees, dat daar wordt geproduceerd dankzij verbeterde landbouwomstandigheden en geavanceerde foktechnieken. In het Aziatisch-Pacifisch gebied is er een groeiende vraag naar Wagyu beef jerky omdat landen als Zuid-Korea en China westerse eettrends overnemen en meer besteedbaar inkomen hebben.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport overde markt voor medicinale paddenstoelen – Prognose voor 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor gearomatiseerde thee – Prognose voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Wagyu Beef Jerky Market Size,Wagyu Beef jerky Market Share,Wagyu Beef Jerky Market Type,Wagyu Beef Jerky Market Application,Wagyu Beef Jerky Market Region