header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De diervoedermarkt zal naar verwachting een significante groei doormaken en tegen 2030 een waarde bereiken van $780.427,2 miljoen

Jun 24, 2024 9:00 AM ET

Marktoverzicht

Verwacht wordt dat de wereldwijde diervoedermarkt tijdens de prognoseperiode een CAGR van 4,72% zal registreren en tegen 2030 een geschatte waarde van USD 780,4 miljard zal bereiken.

De wereldwijde diervoedermarkt omvat de productie, distributie en consumptie van diervoeder dat wordt gebruikt om dieren te voeden, voornamelijk vee. Dit omvat een verscheidenheid aan ingrediënten zoals granen, oliezaden, eiwitmeel, additieven en supplementen die zijn samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van verschillende dieren.

De markt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de bevolkingsgroei, de toenemende vraag naar dierlijke eiwitten, veranderende dieetvoorkeuren en de industrialisatie van de veehouderij. De stijgende wereldbevolking en het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking in veel ontwikkelingslanden leiden tot een hogere vraag naar dierlijke producten, waardoor de vraag naar diervoeder toeneemt.

Klik hier voor het Premiumrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1611

Segmentanalyse

De wereldwijde diervoedermarkt is gesegmenteerd naar vorm en soort.

  • Naar vorm: De markt is onderverdeeld in pellets en kruimels. Pellets hebben de voorkeur omdat ze gemakkelijk kunnen worden opgeslagen en vervoerd en omdat ze beter verteerbaar zijn en voedingsstoffen beter opnemen.
  • Naar soort: De markt is onderverdeeld in gevogelte en aqua. Het pluimveesegment profiteert van gespecialiseerde, nutritioneel complete diëten die de marktgroei positief beïnvloeden.

Beperkingen en uitdagingen

Ondanks de positieve vooruitzichten wordt de diervoedermarkt geconfronteerd met verschillende uitdagingen die de groei kunnen belemmeren:

  1. Fluctuerende grondstofprijzen: De prijzen van belangrijke grondstoffen zoals maïs, sojabonen en tarwe zijn erg volatiel, wat de productiekosten van diervoeder beïnvloedt en uiteindelijk de marktdynamiek beïnvloedt.
  2. Beperkingen door regelgeving: Strenge regelgeving met betrekking tot het gebruik van antibiotica en andere additieven in diervoeding kan de groei van de markt beperken. Naleving van deze regelgeving vereist aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling.
  3. Milieuproblemen: De veehouderij draagt in grote mate bij aan de uitstoot van broeikasgassen en de druk om duurzame landbouwpraktijken toe te passen neemt toe. Dit omvat de ontwikkeling van milieuvriendelijke voederproducten, wat een uitdaging kan zijn en veel geld kan kosten.
  4. Uitbraken van dierziekten: Ziekten zoals vogelgriep en Afrikaanse varkenspest kunnen de veeproductie verstoren en de vraag naar diervoeder doen afnemen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport Markt voor diervoeder: https://www.marketresearchfuture.com/reports/animal-feed-market-1611

Regionale analyse

De wereldwijde diervoedermarkt is per regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

  • Noord-Amerika: Deze regio, met inbegrip van de VS en Canada, heeft een belangrijke markt die wordt gedreven door een grote veestapel en een hoogontwikkelde diervoederindustrie die zich richt op sectoren zoals pluimvee, varkens en rundvee.
  • Europa: Tot de belangrijkste spelers behoren Duitsland, Frankrijk, Spanje en Nederland, met een diverse veehouderijsector die pluimvee, herkauwers, aquacultuur en huisdieren omvat.
  • Azië-Pacific: De markt groeit snel door de bevolkingsgroei, toenemende verstedelijking en veranderende voedingspatronen in landen als China, India, Japan en Vietnam.
  • Rest van de wereld: Dit omvat het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, waarbij Latijns-Amerika een belangrijke markt is die wordt aangedreven door landen als Brazilië, Mexico, Argentinië en Colombia, die een sterke veeteeltsector hebben.

Belangrijkste bevindingen van de studie

  • De wereldwijde diervoedermarkt zal naar verwachting USD 780,4 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 4,72% tijdens de prognoseperiode.
  • De regio Azië-Pacific kent een snelle groei als gevolg van de bevolkingsgroei, verstedelijking en veranderende eetgewoonten, met een belangrijke veehouderij in landen als China, India, Japan en Vietnam.
  • Het hardwaresegment domineerde de markt in 2022 op basis van het aanbod.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw door Market Research Future:

Key Companies Profiled:

De belangrijkste spelers op de markt zijn Neovia Group (Frankrijk), Archer Daniels Midland (ADM) Company (VS), COFCO Limited (Hong Kong), New Hope Group (China), ForFarmers N.V. (Nederland), Charoen Pokphand Group (Thailand), Cargill Inc. (VS), Japfa Comfeed Indonesia Tbk (Indonesië), NUTRECO N.V. (Nederland) en Land ‘O Lakes Inc. (VS).

Gerelateerde rapporten:

  1. Oilseeds Market Size werd in 2023 gewaardeerd op USD 190,27 miljard. De markt voor oliehoudende zaden zal naar verwachting groeien van 197,10 miljard dollar in 2024 tot 260,08 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,53% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).
  2. De omvang vande markt voor gemechaniseerde irrigatiesystemen werd in 2023 geschat op USD 9,9195 miljard. De markt voor gemechaniseerde irrigatiesystemen zal naar verwachting groeien van 11,5760565 miljard dollar in 2024 tot 34,12374 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,47% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).
  3. De omvang van de markt voor huisdiervoedsel werd in 2022 geschat op USD 95,9 miljard. De markt voor huisdierenvoeding zal naar verwachting groeien van USD 101,74 miljard in 2024 tot USD 145,15 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2030).
  4. Dehydrocultuurmarkt werd in 2023 gewaardeerd op USD 2,5 miljard. De hydrocultuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,007 miljard in 2024 tot USD 9,11 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,3% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).
  5. Deomvang van de markt voor biostimulanten werd in 2023 geschat op USD 2973,6 miljard. De markt voor biostimulanten zal naar verwachting groeien van 3331,9188 miljard USD in 2024 tot 9622,5 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,18% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact Market Research Future Office No. 104, Pentagon 4 Magarpatta City, Hadapsar, Pune 411013 Maharashtra, India Tel. (0) 91 8411985042 / 020 640000195 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Animal Feed Market,Animal Feed Market Forecast,Animal Feed Industry Analysis