header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor klinische workflowoplossingen zal tegen 2032 USD 28,68 miljard bereiken, gedreven door AI-gestuurde automatisering, stijgende prevalentie van ziekten en focus op patiëntenzorg

Jun 24, 2024 4:45 PM ET

Marktoverzicht

Clinical Workflow Solutions Market Research Report Information Per Type (Data Integration Solutions, Real-time Communication Solutions, Workflow Automation Solutions, Care Collaboration Solutions en Enterprise Reporting & Analytics Solutions), Per Eindgebruik (Ziekenhuizen, Langdurige Zorgfaciliteiten en Ambulante Zorgcentra) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor klinische workflowoplossingen werd in 2022 geschat op USD 9,7 miljard. De markt voor klinische workflowoplossingen zal naar verwachting groeien van USD 10,94 miljard in 2023 tot USD 28,678 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9185

Dynamiek van de markt

Een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor klinische workflowoplossingen stimuleren, is hun effectiviteit bij het verbeteren van de patiëntenzorg en -veiligheid. Efficiënte klinische procedures kunnen de tevredenheid van patiënten aanzienlijk verbeteren, managementrisico’s verminderen, de patiëntervaring veranderen en mogelijk levens redden. Elektronische patiëntendossiers (EHR’s) zijn steeds belangrijker geworden voor organisaties in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar efficiëntere, meer gestroomlijnde en effectievere manieren om de resultaten en veiligheid van patiënten te verbeteren. Deze technologieën maken de real-time stroom van gezondheidsgegevens mogelijk, wat leidt tot betere resultaten en beter geïnformeerde beslissingen in de gezondheidszorg. Het gebruik van klinische workflowoplossingen zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting toenemen vanwege hun vermogen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren, de coördinatie van de zorg te verbeteren en de algehele tevredenheid van de patiënt te vergroten, terwijl ze ook het aantal medicatiefouten en ongewenste voorvallen met medicijnen verminderen.

De toenemende prevalentie van ziekten zal naar verwachting ook de markt voor klinische workflowoplossingen stimuleren. Ziekten, aandoeningen die de normale lichaamsfuncties verstoren en gekenmerkt worden door specifieke tekenen en symptomen, hebben baat bij verbeterde klinische processen. Deze processen verbeteren de efficiëntie van de gezondheidszorg en zorgen voor een betere patiëntervaring. Het toenemende aantal verschillende aandoeningen is dus een belangrijke drijfveer voor de industrie van klinische workflowoplossingen.

Bovendien is de snelle technologische vooruitgang een cruciale trend die aan kracht wint in de markt voor klinische workflowoplossingen. Grote spelers in de sector maken gebruik van technologische innovaties zoals machine learning en conversational AI in de automatisering van klinische workflows om hun concurrentievoordeel te behouden.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=9185

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor klinische workflowoplossingen is gesegmenteerd naar type en eindgebruik.

Naar type: De markt is gecategoriseerd in Data Integratie Oplossingen, Real-time Communicatie Oplossingen, Workflow Automatisering Oplossingen, Care Collaboration Oplossingen, en Enterprise Reporting & Analytics Oplossingen. In 2022 had het segment oplossingen voor data-integratie het grootste marktaandeel. Dit aanzienlijke aandeel wordt voornamelijk gedreven door de toenemende behoefte aan het gebruik en de integratie van medische dossiers tussen ziekenhuisafdelingen. Daarnaast hebben stimuleringsmaatregelen en sancties van de overheid de ontwikkeling van oplossingen voor data-integratie ondersteund.

Naar eindgebruik: De markt is onderverdeeld in ziekenhuizen, instellingen voor langdurige zorg en ambulante zorgcentra. In 2022 zal het segment ziekenhuizen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de relevantie en groei van zorginstellingen en de behoefte aan effectief gegevensbeheer en privacy. Overheidsprogramma’s die de gezondheidszorg bevorderen en ziekenhuizen helpen bij het beheren van grote hoeveelheden gegevens zullen naar verwachting ook de marktgroei stimuleren.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor klinische workflowoplossingen is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika: Noord-Amerika, bestaande uit de VS en Canada, heeft het grootste marktaandeel. De groei in deze regio wordt toegeschreven aan toenemende overheidsinitiatieven voor eHealth, verbeteringen in de infrastructuur van de gezondheidszorg, toenemend medisch toerisme en een groeiende vraag naar hoogwaardige gezondheidszorg in ontwikkelingslanden.

Europa: De Europese markt omvat Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt in Europa is gestaag gegroeid door de toenemende vraag naar IT-oplossingen voor de gezondheidszorg, overheidssteun voor e-gezondheidszorg, de groei van het medisch toerisme en een verbeterde infrastructuur voor de gezondheidszorg.

Azië-Pacific: Deze regio omvat China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. Verwacht wordt dat Azië-Pacific de snelste groei zal kennen tijdens de prognoseperiode als gevolg van aanzienlijke onvervulde medische behoeften en voortdurende verbeteringen in de gezondheidszorg om chronische ziekten te behandelen. De snel groeiende oudere bevolking in ontwikkelingslanden zal naar verwachting ook de groei van de markt stimuleren.

Rest van de wereld: Dit segment omvat het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De marktgroei in deze regio’s zal waarschijnlijk worden gestimuleerd door een toename van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten voor gezondheidszorgoplossingen en een stijging van het aantal ziekenhuisopnames van patiënten, wat een aanzienlijke hoeveelheid gegevens genereert.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Klinische workflowoplossingen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/clinical-workflow-solutions-market-9185

Concurrentiedynamiek

MRFR ziet de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor klinische workflowoplossingen – Koninklijke Philips N.V.; Veradigm Inc. (voorheen Allscripts Healthcare Solutions, Inc.); NXGN Management, LLC; McKesson Corporation; Cisco Systems, Inc.; Cerner Corporation (overgenomen door Oracle Corporation); Getinge AB.; Vocera Communications, Inc.; Spok Inc.; AMETEK, Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Mental Health Apps Market Research Report Information By Platform Type (iOS, Android, and Others), By Subscription Type (Free Apps and Paid Apps), By Accessibility and Engagement (Mobile Apps, Web-Based Apps, and Gamified Apps), By Application (Depression & Anxiety Management, Meditation Management, Stress Management, Wellness Management, Addiction Disorder, and Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Mental Health Market Research Report Information per aandoening (schizofrenie, stoornissen door alcoholgebruik, bipolaire stoornis, depressie, angst, posttraumatische stressstoornis, stoornissen door middelenmisbruik, eetstoornissen, andere), per dienst (spoedeisende geestelijke gezondheidszorg, ambulante begeleiding, thuisbehandeling, intramurale behandeling, andere), per leeftijdsgroep (kinderen, volwassenen, ouderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Dental CAD/CAM market Research Report Information Per Type (In-lab en In-office), Per Component (Freesmachines, Tandheelkundige printers, Scanners, Software), Per Eindgebruiker (Tandheelkundige klinieken, Tandheelkundige laboratoria, Freescentra) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Big data in gezondheidszorg marktonderzoeksrapport: Informatie per Hardware (VPN’s, Firewalls, Routers, Gegevensopslag, E-mailservers & toegangspunten), Per Software (EHR, Revenue cycle management, Workforce management, Practice management), Per Servicetype (Beschrijvend, Voorspellend, Voorschrijvend), Per Toepassing (Klinische analyse, Financiële analyse, Operationele analyse) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Life Science & Analytical Instruments Market Research Report Information Per Type (Microscopie, Chromatografie, Celtelling, Spectroscopie, PCR, Elektroforese, Flow Cytometrie, Centrifuges, Next-Generation Sequencing, Anderen), Per Toepassing (Klinische en Diagnostische Toepassingen, Onderzoekstoepassingen, Anderen), Per Eindgebruiker (Farmaceutische en Biotechnologische Bedrijven, Ziekenhuizen en Diagnostische Laboratoria, Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Clinical Workflow Solutions Market,Clinical Workflow Solutions Market Size,Clinical Workflow Solutions Market Share,Clinical Workflow Solutions Market Trends,Clinical Workflow Solutions Market Insights,Clinical Workflow Solutions Market Growth,Clinical Workflow Solutions Market Research,Clinical Workflow Solutions Market Report,Clinical Workflow Solutions Market Analysis,Clinical Workflow Solutions Market Overview