header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De spinale fusiemarkt wordt gedreven door technologische vooruitgang in de prognoseperiode 2023-2032

Jun 24, 2024 5:00 PM ET

De markt voor spinale fusie zal naar verwachting groeien van USD 10,3 miljard in 2023 tot USD 16,27 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor spinale fusie kent wereldwijd een gestage groei, gedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, een toenemende prevalentie van aandoeningen aan de wervelkolom en een groeiende vergrijzende bevolking. Wervelfusie, een chirurgische procedure gericht op het verbinden van twee of meer wervels om verschillende aandoeningen van de wervelkolom te behandelen, waaronder degeneratieve discusziekten, stenose van de wervelkolom en fracturen van de wervelkolom, blijft de voorkeur genieten van patiënten die verlichting zoeken bij chronische rugpijn en instabiliteit van de wervelkolom.

Belangrijke trends in de markt voor spinale fusie zijn de toepassing van minimaal invasieve operatietechnieken, die zorgen voor kortere hersteltijden, kortere ziekenhuisverblijven en lagere complicatiepercentages in vergelijking met traditionele open operaties. Daarnaast draagt de vooruitgang in implantaatmaterialen en -ontwerpen, zoals titanium en polyetheretherketone (PEEK) implantaten, bij aan betere resultaten voor de patiënt en succespercentages van fusie op de lange termijn.

Geografisch gezien domineert Noord-Amerika de markt voor spinale fusie vanwege de hoge uitgaven voor gezondheidszorg, de gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg en de toenemende toepassing van geavanceerde spinale fusietechnieken. Azië-Pacific zal de komende jaren echter naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, gestimuleerd door een groeiend bewustzijn van de gezondheidszorg, betere toegang tot gezondheidszorgfaciliteiten en een groeiende geriatrische bevolking in landen als China en India.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19208

Marktsegmentatie

In de markt voor spinale fusie is segmentatie cruciaal om te kunnen inspelen op verschillende behoeften. Ten eerste identificeren demografische gegevens zoals leeftijd en geslacht de mensen die het meest vatbaar zijn voor problemen met de wervelkolom, zoals ouderen of mannen die vatbaar zijn voor bepaalde aandoeningen. Ten tweede gaat psychografie in op levensstijlen en attitudes, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen actieve personen die op zoek zijn naar minimaal invasieve opties en anderen die de voorkeur geven aan traditionele behandelingen. Geografisch gezien kunnen marktsegmenten zich richten op regio’s waar meer spinale aandoeningen voorkomen of waar geavanceerde medische infrastructuur ontbreekt. Daarnaast maakt segmentatie naar type procedure onderscheid tussen mensen die een eenvoudige fusie nodig hebben en mensen die complexe revisies nodig hebben. Inzicht in deze segmenten maakt een aanpak op maat mogelijk voor productontwikkeling, marketing en zorgverlening.

Concurrentielandschap

Zimmer Biomet Holdings, Inc, Stryker Corporation, Inc, Exactech, Inc, Medtronic Plc, Johnson & Johnson Services, Inc (Depuy Synthes), Wenzel Spine, Inc, Centinel Spine, Inc, Spineart Geneva SA, K2M, Inc, MicroPort Scientific Corporation.

Regionale analyse

De wereldwijde spinale fusiemarkt is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor spinale fusie bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor spinale fusie in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor spinale fusie bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over spinale fusie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/spinal-fusion-market-19208

Het grootste marktaandeel voor de spinale fusie markt werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De VS spinale fusie markt heeft zijn dominantie op wereldwijde schaal bevestigd en verwacht wordt dat dit leiderschap in de komende decennia zal aanhouden. De voortdurende toename van het aantal mensen dat worstelt met lage rugpijn en andere aandoeningen aan de wervelkolom is een drijvende kracht achter de groei van deze markt. Orthopedische behandeling is een van de meest voorkomende, duurste en snelst groeiende segmenten binnen de Amerikaanse gezondheidszorg. In 2021 maakte meer dan een derde van de Amerikaanse bevolking gebruik van orthopedische behandelingen en was het de duurste uitgavencategorie voor werkgevers en de op een na grootste categorie voor Medicare-begunstigden. In de Verenigde Staten bedraagt de jaarlijkse prevalentie van ruggenmergletsel (SCI) ongeveer 54 gevallen per miljoen personen, wat resulteert in ongeveer 18.000 nieuwe gevallen van ruggenmergletsel per jaar, volgens het rapport 2020 van het National Spinal Cord Injury Statistical Center. Het verwachte aantal mensen met SCI in de Verenigde Staten wordt geschat op ongeveer 302.000, binnen een bandbreedte van 255.000 tot 383.000. De toenemende prevalentie van SCI in de Verenigde Staten is dan ook een belangrijke factor. Bijgevolg zal de toenemende prevalentie van ruggenmergletsels de vraag naar spinale fusieapparaten stimuleren en zo de groei van de markt ondersteunen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde medische holografische markt per product (holografische displays, holografische microscopen, holografische afdrukken, holografische software en holoscopen), toepassing [medische beeldvorming (oogheelkunde, tandheelkunde, urologie, orthopedie), medisch onderwijs en biomedisch onderzoek], eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, academische medische centra, onderzoekslaboratoria en farmaceutische en biotechnologische bedrijven) – voorspelling voor 2030

Informatie overmarktonderzoek botdensitometers, per type (centrale scanners, perifere scanners en andere), technologie (kwantitatieve computertomografie (QCT), radiografische absorptiometrie (RA), single x-ray absorptiometrie (SXA), dual-energy x-ray absorptiometrie (DXA) en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen, orthopedische klinieken, academische & onderzoeksinstituten en andere) – Forecast tot 2032

Informatie overhet marktonderzoek naar alopecia geneesmiddelen, per type alopecia (Alopecia Areata, Alopecia Totalis en Alopecia Universalis), per type product (tropisch, oraal en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, salons en thuiszorg) – voorspelling tot 2032

Informatie overhet marktonderzoek naar hepatitis C-geneesmiddelen, per geneesmiddelenklasse (antivirale middelen, immunomodulatoren en andere), per geneesmiddelsysteem (allopathisch, alternatief en andere), per toedieningsweg (oraal, injecteerbaar en andere) en per eindgebruiker (ziekenhuizen en privé) – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Spinal Fusion Market,Spinal Fusion Market Share,Spinal Fusion Market Trends,Spinal Fusion Market Growth,Spinal Fusion Market Analysis