header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Avionics Marktgrootte Vooruitzichten op de belangrijkste spelers statistieken, overzicht en trends in inkomsten (2024-2032)

Jun 25, 2024 4:00 PM ET

Overzicht luchtvaartelektronicamarkt

De Avionics-markt werd in 2022 gewaardeerd op 46,1 miljard USD en zal naar verwachting groeien tot 100,9 miljard USD in 2032, wat neerkomt op een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,10% van 2023 tot 2032. Deze aanzienlijke groei wordt gedreven door verschillende belangrijke factoren, waaronder de toename van het wereldwijde luchtverkeer, de behoefte aan modernisering en upgrades, strenge regelgeving, het toegenomen gebruik van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s), technologische vooruitgang, verbeterde communicatie en connectiviteit, veiligheids- en beveiligingsproblemen, hogere defensie-uitgaven, duurzame luchtvaartinitiatieven en opkomende markten.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen : https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12007

Belangrijkste drijvende krachten achter de marktgroei

Modernisering en modernisering: De behoefte aan meer veiligheid in de luchtvaart heeft geleid tot de toepassing van geavanceerde avionicatechnologieën zoals systemen voor terreinbewustzijn en waarschuwing (TAWS), systemen om botsingen te vermijden en geavanceerde weerradarsystemen. Deze technologieën verbeteren het situationeel bewustzijn en verminderen het risico op ongevallen aanzienlijk, waardoor de algemene veiligheid en betrouwbaarheid van vliegtuigen verbetert. Luchtvaartmaatschappijen richten zich ook op operationele efficiëntie, waarbij moderne avionicasystemen kostenbesparingen mogelijk maken door GPS-gebaseerde navigatie die de vluchttijd verkort, routes optimaliseert en het brandstofverbruik verlaagt. Bovendien maken avionica van de volgende generatie real-time monitoring en voorspellend onderhoud mogelijk, waardoor de uitvaltijd en de operationele kosten verder worden teruggedrongen.

Milieu- en duurzaamheidsdoelstellingen: Nu de luchtvaartsector steeds meer onder druk komt te staan om de impact op het milieu te minimaliseren, speelt avionica een cruciale rol bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Geavanceerde systemen die het brandstofbeheer en de vliegroutes optimaliseren, dragen bij aan een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot van broeikasgassen, wat in lijn is met wereldwijde groene initiatieven.

Technologische vooruitgang: De digitale transformatie in verschillende industrieën heeft een grote impact op luchtvaartelektronica, waardoor naadloze connectiviteit en real-time gegevensuitwisseling tussen vliegtuigen en de grondcontrole mogelijk wordt. Deze connectiviteit verbetert de communicatie, bewaking op afstand en het verstrekken van kritieke gegevens, waardoor de efficiëntie van de vluchtuitvoering toeneemt. Bovendien stimuleert de ontwikkeling van nieuwe vliegtuigmodellen met geavanceerde functies en technologieën de vraag naar compatibele ultramoderne avionicasystemen.

Langere levensduur van vliegtuigen: Moderne luchtvaartelektronica kan de operationele levensduur van vliegtuigen verlengen, waardoor de noodzaak voor dure nieuwe aankopen wordt uitgesteld. Deze benadering biedt een praktische en kosteneffectieve manier om de mogelijkheden van vliegtuigen voor zowel commerciële als militaire exploitanten te vergroten zonder aanzienlijke investeringen in nieuwe vliegtuigen.

Invloed van de defensiesector: De defensiesector levert een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt voor luchtvaartelektronica. Militaire organisaties over de hele wereld investeren in de modernisering van hun vloot om hun luchtoverwicht en operationele paraatheid te behouden. Geavanceerde avionicasystemen zijn essentieel voor moderne militaire missies en zorgen voor een beter omgevingsbewustzijn en betere communicatiemogelijkheden.

Marktsegmentatie

Naar type systeem:

  1. Navigatie
  2. Laadvermogen & Missiemanagement
  3. Verkeer & Botsingsbeheer
  4. Communicatie
  5. Vermogen & Gegevensbeheer
  6. Weer Detectie
  7. Vlucht Management
  8. Elektrische vluchtweergave

Het segment vluchtmanagement leidde de markt in 2022, gedreven door de behoefte aan geavanceerde vluchtplanning en routeoptimalisatie om het brandstofverbruik en de operationele kosten te verlagen.

Per platform:

  1. Commerciële luchtvaart
  2. Militaire luchtvaart
  3. Algemene luchtvaart

De militaire luchtvaart genereerde de meeste inkomsten in 2022 als gevolg van de constante behoefte aan verbeterde capaciteiten in antwoord op de evoluerende wereldwijde bedreigingen van de veiligheid.

Per pasvorm:

  1. Lijnuitrusting
  2. Retrofit

Het retrofitsegment domineerde de markt in 2022, omdat bedrijven bestaande systemen willen upgraden om te voldoen aan nieuwe prestatie- en veiligheidsnormen.

Regionaal inzicht

Azië-Pacific: In 2022 domineerde de regio Azië-Pacific de markt voor luchtvaartelektronica met een aandeel van 45,80%. Factoren zoals de toenemende vraag naar passagiers, economische groei en de toename van goedkope luchtvaartmaatschappijen dragen bij aan deze expansie. China heeft het grootste marktaandeel, terwijl India de snelst groeiende markt in de regio is.

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de op één na grootste markt, met een aanzienlijke interesse in stedelijke luchtmobiliteitsoplossingen die gespecialiseerde avionica vereisen voor eVTOL en andere luchtmobiliteitsplatforms. De VS heeft het grootste marktaandeel en Canada is de snelst groeiende markt in de regio.

Europa: Europa zal naar verwachting de snelste groei doormaken van 2023 tot 2032, gedreven door strenge veiligheids- en regelgevingsnormen die worden opgelegd door autoriteiten zoals het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA). Dit leidt tot voortdurende verbeteringen en updates in avionicatechnologie. Duitsland heeft het grootste marktaandeel en het VK is de snelst groeiende markt in Europa.

Blader door het diepgaande marktonderzoek voor luchtvaartelektronica Volledig toegangsverslag: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/avionics-market-12007

Concurrentielandschap

Toonaangevende bedrijven in de markt voor luchtvaartelektronica investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om hun productlijnen uit te breiden en de marktgroei te bevorderen. Strategische activiteiten zoals de lancering van nieuwe producten, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames en samenwerkingsverbanden komen ook veel voor. Tot de belangrijkste spelers behoren:

  • Avilution LLC (V.S.)
  • BAE Systems (Groot-Brittannië)
  • CCX Technologies (Canada)
  • Cobham PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Collins Aerospace (Verenigde Staten)
  • Garmin Ltd. (De V.S.)
  • General Electric (Verenigde Staten)
  • Honeywell International Inc (Verenigde Staten)
  • L3Harris Technologies, Inc. (Verenigde Staten)
  • Meggitt (Verenigd Koninkrijk)
  • Nucon Aerospace (India)
  • Safran S.A. (Frankrijk)
  • Teledyne Technologies Incorporated (Verenigde Staten)
  • Thales Groep (Frankrijk)
  • Transdigm Group, Inc. (Verenigde Staten)
  • uAvionix Corporation (Verenigde Staten)

Recente ontwikkelingen in de industrie

  • Oktober 2022: Alaska Airlines bestelde 52 Boeing 737 MAX vliegtuigen om haar vloot uit te breiden, met plannen om eind 2023 volledig over te stappen op Boeing vliegtuigen.
  • September 2022: De Amerikaanse marine gunde Lockheed Martin een contract voor de bouw van 12 Sikorsky MH-60R Seahawk helikopters voor de Royal Australian Navy, met leveringen gepland tussen medio 2025 en medio 2026.

Conclusie

De avionicamarkt is klaar voor een aanzienlijke groei, gedreven door technologische vooruitgang, een toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie, en de behoefte aan modernisering in zowel de commerciële als de militaire luchtvaartsector. Met voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en strategische samenwerkingen zal de markt zich verder uitbreiden en innovatieve oplossingen bieden om te voldoen aan de veranderende behoeften van de luchtvaartindustrie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense door Market Research Future:

UAV Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Vaste Vleugel en Multi Rotor), Component (Airframe, Laadvermogen, Geleiding Navigatie Controle en Voortstuwingssysteem), Toepassing (Militaire UAVs en Commerciële UAVs) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport Aircraft Seating Market Information per stoeltype (Economy, Premium Economy, Business Class en First Class), vliegtuigtype (Wide Body, Narrow Body en Regional Transport Aircraft), uitrusting (Line Fit en Retrofit) en regio – prognose tot 2030

De omvang van de maritieme beveiligingsmarkt zal tegen 2030 naar verwachting 33,3 miljard USD bedragen, met een CAGR van 6,7% tussen 2020 en 2030.

OnderzoeksrapportGrensbeveiliging Marktinformatie Per Systeem (Camera’s, Radar, Laser, Onbemande Voertuigen, Biometrische Systemen, Perimeter Intrusion, C2C, Breedband Draadloze Communicatie, Anderen), Per Platform (Marine, Lucht, Grond, Laser, Camera’s, Radar, Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor militaire drones Informatie per type nuttige lading (sensoren, camera’s, navigatiesystemen en andere), per type drone (MALE, HALE, TUAV, UCAV en SUAV), per toepassing (spionage, opsporing en redding, grensbeveiliging en gevechten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Electronic Flight Bag (EFB) Market Research Report Informatie per type (draagbaar en geïnstalleerd), per platform (commercieel en militair), per (hardware en software) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Over de VS

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor New York 10013, United States of America

Sales: +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Avionics Market,Avionics Market Size,Avionics Market Share,Avionics Market Outlook