header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Amerikaanse markt voor online voedsellevering zal naar verwachting USD 958,5 miljard bereiken met een CAGR van 11,80% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 25, 2024 1:00 PM ET

Amerikaanse markt voor online voedsellevering: Een uitgebreid overzicht

De markt voor online voedselbezorging in de Verenigde Staten heeft de afgelopen tien jaar een exponentiële groei doorgemaakt, gedreven door technologische vooruitgang, veranderende levensstijlen van consumenten en het gemak om maaltijden direct aan huis te laten bezorgen.

Dit artikel biedt een diepgaande analyse van de Amerikaanse markt voor online voedselbezorging, waarbij de belangrijkste segmenten, het nieuws uit de sector, de belangrijkste spelers, de drijvende krachten achter de markt en regionale inzichten worden onderzocht. De Amerikaanse markt voor online voedselbezorging zal naar verwachting groeien van USD 392,6 miljard in 2023 tot USD 958,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,80% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Markt Overzicht

De Amerikaanse markt voor online voedselbezorging heeft een aanzienlijke transformatie ondergaan, van eenvoudige telefonische bestellingen naar geavanceerde, app-gebaseerde platforms. De pandemie heeft deze groei verder versneld, omdat meer consumenten zich tot online platforms wendden voor hun voedselbehoeften en een diner in persoon vermeden vanwege gezondheidsredenen.

Vraag een gratis sample aan van dit strategisch rapport –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21409

Belangrijkste marktsegmenten

De markt kan worden onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:

Restaurant-naar-consument bezorging: Dit segment omvat bestellingen die rechtstreeks bij restaurants worden geplaatst, die ofwel hun eigen bezorgservice beheren of deze uitbesteden aan derden. Dit model zorgt voor een direct contact tussen consumenten en restaurants, wat loyaliteit en persoonlijke service bevordert.

Platform-naar-consument levering: Dit segment, dat gedomineerd wordt door bedrijven als Uber Eats, DoorDash en Grubhub, bestaat uit platforms van derden die het bestel- en leveringsproces vergemakkelijken. Deze platforms bundelen het aanbod van verschillende restaurants en bieden consumenten een ruime keuze en een naadloze bestelervaring.

Bezorgdiensten voor maaltijdpakketten: Diensten zoals Blue Apron en HelloFresh vallen in deze categorie en bieden voorverpakte ingrediënten en recepten aan die bij de consument thuis worden bezorgd. Dit segment spreekt mensen aan die graag koken, maar op zoek zijn naar gemak bij het plannen van maaltijden en het zoeken naar ingrediënten.

Laatste nieuws uit de sector

De Amerikaanse markt voor online bezorging van maaltijden is voortdurend in ontwikkeling, waarbij belangrijke ontwikkelingen de toekomst bepalen:

Fusies en overnames: De markt is aanzienlijk geconsolideerd: Uber neemt Postmates over in 2020 en Just Eat Takeaway koopt Grubhub in 2021. Deze stappen zijn bedoeld om het marktaandeel en de operationele efficiëntie te vergroten.

Technologische vooruitgang: Innovaties op het gebied van AI en machine learning verbeteren de bezorglogistiek en verbeteren de klantervaring door betere routeoptimalisatie en voorspellend bestellen.

Duurzaamheidsinitiatieven: Bedrijven richten zich steeds meer op milieuvriendelijke praktijken, zoals het verminderen van plasticgebruik en het opnemen van elektrische voertuigen in hun bezorgvloten, als reactie op de vraag van consumenten naar duurzame praktijken.

Veranderingen in regelgeving: De sector heeft te maken met een voortdurende controle op de regelgeving, vooral met betrekking tot de arbeidspraktijken van de gig-economie. Veranderingen in de wetgeving, zoals de Californische AB5-wet, veranderen de manier waarop bedrijven hun bezorgers classificeren en compenseren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Belangrijkste bedrijven

Verschillende bedrijven spelen een centrale rol in de Amerikaanse markt voor online voedselbezorging:

  • Grubhub
  • Doordas
  • Uber Eats
  • Postmates
  • Domino’s Pizza Inc.
  • Kroger Co.
  • Blue Apron Holdings
  • HelloFresh

Markt Drivers

Er zijn verschillende factoren die de groei van de Amerikaanse markt voor online voedselbezorging stimuleren:

Gemak en tijdsbesparing: De belangrijkste drijfveer is het gemak van het laten bezorgen van maaltijden, waardoor consumenten tijd en moeite besparen, vooral te midden van een drukke levensstijl.

Technologische vooruitgang: De verspreiding van smartphones en de vooruitgang in app-technologie hebben het voor consumenten gemakkelijker dan ooit gemaakt om menu’s te bekijken, bestellingen te plaatsen en leveringen in realtime te volgen.

Veranderende consumentenvoorkeuren: Er is een groeiende voorkeur om thuis te eten, onder invloed van factoren zoals de pandemie, meer entertainmentmogelijkheden thuis en het verlangen naar gepersonaliseerde eetervaringen.

Diverse keukenopties: Online voedselbezorgingsplatforms bieden een breed scala aan keukens, die inspelen op verschillende smaken en dieetvoorkeuren, wat traditionele eetgelegenheden niet altijd bieden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de online voedselbezorgingsmarkt in de Verenigde Staten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-online-food-delivery-market-21409

Promoties en kortingen: Agressieve marketingstrategieën, waaronder kortingen en loyaliteitsprogramma’s, hebben een groter klantenbestand verleid om deze platforms regelmatig te gebruiken.

Regionaal inzicht

De Amerikaanse markt voor online voedselbezorging vertoont regionale verschillen die worden beïnvloed door factoren zoals bevolkingsdichtheid, verstedelijking en lokale culinaire trends:

Stedelijke centra: Grote steden zoals New York, Los Angeles en Chicago vertegenwoordigen de grootste markten, gedreven door een hoge bevolkingsdichtheid, een divers culinair landschap en technisch onderlegde consumenten. In deze gebieden profiteren consumenten van een breed aanbod aan restaurantopties en snellere levertijden.

Voorsteden en landelijke gebieden: Hoewel deze regio’s van oudsher ondervertegenwoordigd zijn, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van online voedselbezorgdiensten. Bedrijven breiden hun bereik uit naar deze gebieden, gedreven door de toenemende vraag van bewoners van voorsteden en het platteland die op zoek zijn naar gemak.

Regionale keukens: Verschillende regio’s hebben verschillende culinaire voorkeuren, die van invloed zijn op de soorten restaurants en voedselopties die beschikbaar zijn op de bezorgplatforms. In het zuidwesten is er bijvoorbeeld meer vraag naar de Mexicaanse keuken, terwijl er in het noordoosten meer vis- en zeevruchtenopties zijn.

Vraag om aanpassing – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Conclusie

De Amerikaanse markt voor online voedselbezorging is klaar voor aanhoudende groei, gedreven door gemak, technologische innovatie en veranderende consumentenvoorkeuren. Belangrijke spelers zoals DoorDash, Uber Eats en Grubhub zullen het marktlandschap blijven bepalen door strategische uitbreidingen en technologische vooruitgang. Naarmate de markt zich verder ontwikkelt, zullen duurzaamheid en veranderingen in de regelgeving ook een cruciale rol spelen bij het bepalen van de toekomst van online voedselbezorging in de Verenigde Staten. Of het nu in bruisende stedelijke centra of opkomende voorstedelijke markten is, het gemak en de variëteit die online voedselbezorgdiensten bieden, zullen deze sector waarschijnlijk laten bloeien.

Verken MRFR’s gerelateerde lopende dekking in het ICT-domein:

Insurtech Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/insurtech-market-11712

AI in IoT-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-iot-market-11757

Microverzekeringsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/microinsurance-market-11789

Autonome markt voor dataplatformen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-data-platform-market-11822

AI-markt voor burgerdiensten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/citizen-services-ai-market-11915

Neobanking-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/neobanking-market-12100

Amerikaanse markt voor ivd-beveiliging –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-iot-security-market-one-13897

Servers –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/servers-market-16189

Markt voor Enterprise Risk Management –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-risk-management-market-20681

Amerikaanse markt voor online voedsellevering –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-online-food-delivery-market-21409

Markt voor schrijfsoftware voor schermen en scripts –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/screen-and-script-writing-software-market-21412

CRM-markt voor klantenrelatiebeheer in de Verenigde Staten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-states-customer-relationship-management-crm-market-21577

Europese markt voor digitale betalingen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-digital-payment-market-21609

Azië-Pacific Kunstmatige Intelligentie Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/apac-artificial-intelligence-market-21613

Draadloze breedband in de publieke veiligheidsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/wireless-broadband-in-public-safety-market-22030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  United States Online Food Delivery Market,US Online Food Delivery,US Online Food Delivery growth,US Online Food Delivery Market Size