header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor managed services zal tegen 2032 naar verwachting USD 518,8 miljard bereiken met een CAGR van 7,20% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 25, 2024 6:00 PM ET

Managed Services-markt: Een uitgebreid overzicht

De markt voor managed services heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende complexiteit van de IT-infrastructuur en de groeiende behoefte van bedrijven om zich te concentreren op hun kerncompetenties en niet-kerntaken uit te besteden. Beheerde diensten omvatten een breed scala aan aanbiedingen, waaronder beheerde beveiliging, beheerde netwerken, beheerde datacenters, beheerde mobiliteit en beheerde communicatie. De Managed Services-markt zal naar verwachting groeien van 277,5 miljard USD in 2023 tot 518,8 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,20% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Volgens recente industrierapporten zal de wereldwijde markt voor managed services naar verwachting zijn opwaartse trend voortzetten en tegen het einde van de prognoseperiode aanzienlijke waarderingen bereiken. Deze groei wordt gestimuleerd door de proliferatie van cloud computing, de opkomst van digitale transformatie-initiatieven en de toenemende adoptie van IoT-apparaten (Internet of Things) in verschillende industriële sectoren.

Gratis sample aanvragen van dit strategisch rapport –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2424

Belangrijkste marktsegmenten

Beheerde beveiligingsdiensten: Nu cyberbeveiliging een topprioriteit wordt voor organisaties wereldwijd, maken managed security services (MSS) een sterke groei door. Deze diensten omvatten bedreigingsdetectie en -respons, kwetsbaarhedenbeheer en compliancebewaking, gericht op het beschermen van gevoelige gegevens en het naleven van regelgeving.

Beheerde netwerkdiensten: Naarmate bedrijven wereldwijd uitbreiden, groeit de vraag naar een efficiënt en veilig beheer van de netwerkinfrastructuur. Beheerde netwerkdiensten bieden ondernemingen betrouwbare connectiviteit, netwerkbewaking en mogelijkheden om problemen op te lossen.

Beheerde datacenterservices: Met de verschuiving naar hybride en multi-cloudomgevingen bieden beheerde datacenterservices organisaties schaalbare en flexibele oplossingen voor gegevensopslag, back-up en disaster recovery.

Beheerde mobiliteitsdiensten: In het tijdperk van werken op afstand en mobile-first strategieën zijn beheerde mobiliteitsdiensten essentieel voor het beheren van apparaten, toepassingen en beveiligingsprotocollen op verschillende platforms.

Beheerde communicatiediensten: Unified communications as a service (UCaaS) en VoIP-oplossingen (Voice over Internet Protocol) zijn een integraal onderdeel van beheerde communicatiediensten en maken naadloze samenwerking en connectiviteit mogelijk.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid marktinzicht.

Laatste nieuws over de industrie

Recente ontwikkelingen in de managed services markt benadrukken het dynamische karakter en de zich ontwikkelende trends:

Overnames en partnerschappen: Toonaangevende managed service providers (MSP’s) zijn actief op zoek naar fusies en overnames om hun dienstenportfolio’s te verbreden en hun geografisch bereik uit te breiden.

Focus op AI en automatisering: Integratie van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technologieën verbetert de voorspellende mogelijkheden van managed services, waardoor problemen proactief kunnen worden opgelost en geoptimaliseerd.

Opkomst van Edge Computing: Edge computing-oplossingen worden steeds populairder, waardoor de vraag naar managed services die edge-apparaten effectief kunnen beheren en dataverwerking met lage latentie kunnen garanderen, toeneemt.

Verbeterde beveiliging: Voortdurende vooruitgang in cyberbeveiligingsraamwerken en regelgeving zetten MSP’s ertoe aan om hun beheerde beveiligingsaanbod te versterken en nieuwe bedreigingen en kwetsbaarheden aan te pakken.

Bedrijven voor beheerde services

Verschillende belangrijke spelers domineren de markt voor beheerde services, elk met zijn eigen sterke punten en mogelijkheden:

IBM Corporation: IBM staat bekend om zijn uitgebreide beheerde IT-services en biedt een scala aan oplossingen, waaronder cloudbeheer, cyberbeveiliging en infrastructuurservices.

Accenture: Een wereldwijde leider in consulting en managed services, Accenture biedt uitgebreide expertise in digitale transformatie, cloud migratie en business process outsourcing.

Cisco Systems: Cisco Systems, bekend om zijn beheerde netwerkservices en cyberbeveiligingsoplossingen, levert veilige en schaalbare netwerkinfrastructuren voor ondernemingen over de hele wereld.

Hewlett Packard Enterprise (HPE): HPE is gespecialiseerd in beheerde datacenterservices, hybride cloudbeheer en edge computing-oplossingen voor verschillende industriële sectoren.

NTT Ltd.: Als toonaangevende MSP biedt NTT Ltd. beheerde beveiligingsdiensten, IT-infrastructuurbeheer en wereldwijde netwerkoplossingen, waarmee het organisaties ondersteunt bij hun digitale reizen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (173 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over Managed Services Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/managed-services-market-2424

Drijfveren voor de markt

Er zijn verschillende factoren die de groei van de managed services markt stimuleren:

Kostenefficiëntie: Het uitbesteden van IT-activiteiten aan MSP’s stelt organisaties in staat om de operationele kosten te verlagen die gepaard gaan met infrastructuurbeheer en -onderhoud.

Focus op kerncompetenties: Dankzij managed services kunnen bedrijven zich richten op strategische initiatieven en kernactiviteiten, waardoor de algehele productiviteit en innovatie worden verbeterd.

Schaalbaarheid en flexibiliteit: Cloud-gebaseerde managed services bieden schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor fluctuerende bedrijfsbehoeften kunnen worden opgevangen en IT-resources snel kunnen worden ingezet.

Complexiteit van IT-omgevingen: Naarmate IT-omgevingen complexer worden met hybride cloudarchitecturen en diverse eindpunten, neemt de behoefte aan gespecialiseerde managed services toe.

Regionaal inzicht

De toepassing van managed services verschilt aanzienlijk per regio:

Noord-Amerika: Noord-Amerika, leider op de wereldmarkt, profiteert van de vroege invoering van cloudtechnologieën en de robuuste regelgeving op het gebied van cyberbeveiliging.

Europa: Toenemende investeringen in digitale transformatie-initiatieven stimuleren de vraag naar managed services, met name in GDPR-conforme oplossingen voor gegevensbeheer.

Azië-Pacific: Snelle industrialisatie en de proliferatie van mobiele apparaten stimuleren de groei van managed services, waarbij landen als India en China opduiken als belangrijke markten.

Latijns-Amerika: Groeiend bewustzijn van cyberbeveiligingsbedreigingen en naleving van regelgeving stimuleert de adoptie van beheerde beveiligingsdiensten onder ondernemingen.

Vraag maatwerk aan – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aangepaste versie aan te vragen.

Conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor managed services zich blijft ontwikkelen, gedreven door technologische vooruitgang, verschuivende bedrijfsprioriteiten en ontwikkelingen op het gebied van regelgeving. Terwijl organisaties digitale transformatietrajecten afleggen en IT-activiteiten proberen te optimaliseren, spelen managed services een cruciale rol in het verbeteren van efficiëntie, schaalbaarheid en cyberbeveiliging. Nu de belangrijkste spelers hun dienstenportfolio’s uitbreiden en innoveren met AI-gestuurde oplossingen, ziet de toekomst van managed services er veelbelovend uit, met de belofte van voortdurende groei en evolutie in de komende jaren.

Ontdek MRFR’s gerelateerde lopende dekking in het ICT-domein:

Markt voor logistieke automatisering –
https://www.globenewswire.com/en/news-release/2022/01/27/2373967/0/en/Logistics-Automation-Market-Expected-to-Surpass-the-Market-Value-of-USD-89-72-Billion-by-2024-Report-by-Market-Research-Future-MRFR.html

Markt voor contactloze betalingen –
https://www.globenewswire.com/en/news-release/2021/10/27/2321952/0/en/Contactless-Payment-Market-Expected-to-Grow-at-a-CAGR-of-11-2-by-2025-Report-by-Market-Research-Future-MRFR.html

Markt voor teledetectietechnologie –
https://www.globenewswire.com/en/news-release/2022/07/04/2473394/0/en/Remote-Sensing-Technology-Market-Projected-to-Garner-USD-16-35-Billion-by-2030-Growing-at-11-5-CAGR-Report-by-Market-Research-Future-MRFR.html

Markt voor verzekeringstechnologie –
https://www.globenewswire.com/news-release/2023/06/06/2683035/0/en/Insurtech-Market-Worth-USD-264-9-Billion-at-a-53-50-CAGR-Market-Research-Future-MRFR.html

AI in IoT-markt –
https://www.globenewswire.com/en/news-release/2023/06/02/2681182/0/en/AI-in-IoT-Market-to-Growing-USD-60-8-Billion-at-a-28-20-CAGR-By-2032-Market-Research-Future-MRFR.html

Intelligente markt voor procesautomatisering –
https://www.globenewswire.com/en/news-release/2022/10/07/2530241/0/en/Intelligent-Process-Automation-Market-is-Predicted-to-Hit-USD-29-38-Billion-at-a-CAGR-of-11-91-by-2030-Report-by-Market-Research-Future-MRFR.html

Software Engineering-markt –
https://www.globenewswire.com/en/news-release/2022/10/12/2533225/0/en/Software-Engineering-Market-to-Reach-USD-123-5-Billion-With-a-11-26-CAGR-by-2030-Report-by-Market-Research-Future-MRFR.html

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Managed Services Market,Europe Managed Services Market,Japan Managed Services Market,Managed Services Market Size,Managed Services Market Share,Managed Services Market Trends,Managed Services Market Growth