header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag naar industriële gassen, toekomst, groei, zakelijk inzicht, voorspelling voor 2050

Jun 25, 2024 12:12 PM ET

Overzicht van de markt voor industriële gassen:

Volgens de onderzoeksdocumenten van MRFR zal de omvang van de markt voor industriële g assen naar verwachting groeien van USD 993,24 miljoen in 2023 tot USD 4.986,62 miljoen in 2050, met een CAGR van 6,13% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2050). Het marktaandeel van industriële gassen werd gewaardeerd op 942,02 miljoen USD in 2022.

De markt voor industriële gassen omvat een verscheidenheid aan gassen die in tal van industrieën worden gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder productie, gezondheidszorg, elektronica en voedselverwerking.

Deze gassen, zoals zuurstof, stikstof, kooldioxide, waterstof en edelgassen, spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de productiviteit, de veiligheid en de duurzaamheid van het milieu. Door de technologische vooruitgang en de toenemende vraag van eindgebruikers is de markt voor industriële gassen klaar voor een aanzienlijke groei.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6508

Analyse van de concurrentie

  • Linde PLC (Ierland)
  • Air Liquide (Frankrijk)
  • BASF SE (Duitsland)
  • Air Products and Chemicals Inc (VS)
  • Messer Group GmbH (Duitsland)
  • Iwatani Corporation (Japan)
  • SOL Groep (Italië)
  • Matheson Tri-gas Inc. (VS)
  • Taiyo Nippon Sanso Corporation (Japan)
  • Elliniki Gassen S.A. (Griekenland)

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6508

Dynamiek van de markt

Drivers

De groei van de markt voor industriële gassen wordt door verschillende factoren gestimuleerd. De toenemende industrialisering en verstedelijking in opkomende economieën stimuleren de vraag naar industriële gassen aanzienlijk. Daarnaast stimuleert de groei van eindgebruikerssectoren zoals gezondheidszorg, elektronica en voedingsmiddelen de expansie van de markt.

Technologische vooruitgang in de productie en distributie van gas, in combinatie met strenge milieuvoorschriften, moedigen industrieën aan om schonere en efficiëntere gasoplossingen te gebruiken.

Industriële toepassingen: Industriële gassen zijn essentieel in verschillende productieprocessen, waaronder metaalproductie, lassen, snijden en chemische verwerking. Vooral de verwerkende industrie had het grootste marktaandeel in 2022.

Sector gezondheidszorg: De gezondheidszorg is een belangrijke drijvende kracht vanwege het gebruik van gassen zoals zuurstof, stikstof en kooldioxide voor medische toepassingen zoals ademhalingstherapie, anesthesie en cryopreservatie. Er wordt verwacht dat de sector snel zal groeien naarmate de infrastructuur van de gezondheidszorg zich wereldwijd uitbreidt.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-gases-market-6508

Beperkingen

Ondanks de groeivooruitzichten staat de markt voor industriële gassen voor verschillende uitdagingen. Hoge productie- en opslagkosten en strenge veiligheidsvoorschriften kunnen de groei van de markt belemmeren. Bovendien vormen schommelingen in de grondstofprijzen en de complexiteit van het gastransport belangrijke uitdagingen. De noodzaak van aanzienlijke kapitaalinvesteringen in infrastructuur en technologie vormt ook een rem voor nieuwkomers op de markt.

Marktsegmentaties

Vooruitzichten voor industriële gassen: Waterstof, Zuurstof, Stikstof, Kooldioxide, Overige

Vooruitzichten cryogene gassen eindgebruikers: Industrie, transport, landbouw, energie, overige

Meest recente rapporten: –

Energie-efficiënte motormarkt

Markt voor kanaalloze HVAC-systemen

Markt voor variabele frequentieaandrijving

Luchtcompressor markt

Markt voor centrifugaalpompen

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Industrial Gases Market,Industrial Gases Market Size,Industrial Gases Market Share,Industrial Gases Market Scope,Industrial Gases Market Growth,Industrial Gases Market Trends,Industrial Gases Market Demand