header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dynamiek van de markt voor bioimpedantieanalysatoren: Belangrijkste spelers, segmentatie en concurrentielandschap

Jun 25, 2024 10:00 PM ET

Bioimpedantie Analyzers Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Multi-Frequentie, Enkelvoudige Frequentie en Dubbele Frequentie), per Modaliteit (Bedrade Bioimpedantie en Draadloze Bioimpedantie), per Toepassing (Meting van het Hele Lichaam en Segmentale Lichaamsmeting), per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Fitness Clubs en Wellness Centers, Thuisgebruikers, en Anderen), per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Inleiding

De omvang van de Bioimpedantie Analyzers Markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 0,37 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 0,41 miljard in 2023 tot USD 0,82 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030). De markt voor bioimpedantie-analysatoren heeft veel aandacht gekregen door zijn essentiële rol in gezondheids- en fitnessbeoordelingen. Bioimpedantie analysers zijn apparaten die de weerstand van lichaamsweefsels tegen kleine, veilige elektrische signalen meten en zo inzicht geven in de lichaamssamenstelling, waaronder vet, spiermassa en hydratatieniveaus. Deze apparaten worden veel gebruikt in klinische omgevingen, fitnesscentra en voor persoonlijke gezondheidsmonitoring. De toenemende prevalentie van obesitas, het groeiende gezondheidsbewustzijn en de technologische vooruitgang zijn de drijvende krachten achter de groei van de markt. Dit marktoverzicht verkent de belangrijkste spelers, marktsegmentatie en regionale analyse om een uitgebreid inzicht te geven in het huidige en toekomstige landschap van de bioimpedantie analysers markt.

Belangrijkste spelers

Verschillende belangrijke spelers domineren de markt voor bio-impedantie analysers en dragen elk bij aan de groei door innovatie, uitgebreide productportfolio’s en strategische partnerschappen.

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor bioimpedantie analysers

  • Bioparhom (Frankrijk),
  • Akern (Italië),
  • Biodynamics Corporation (VS),
  • Tanita Corporation (Japan),
  • Biotekna (Italië),
  • Omron Corporation (Japan),
  • InBody (Zuid-Korea),
  • EVOLT 360 (Australië),
  • RJL Systems (VS), en
  • Fook Tin Group Holding Ltd (China).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11502

Segmentatie

De wereldwijde markt voor bioimpedantie-analysatoren is gesegmenteerd op basis van type, modaliteit, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in multifrequentie, enkelfrequentie en dubbelfrequentie. Het multifrequentiesegment heeft het grootste marktaandeel in 2022.

Op basis van modaliteit is de wereldwijde bioimpedantie analysatormarkt gesegmenteerd in bedrade bioimpedantie en draadloze bioimpedantie. De draadloze bioim

pedantie segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor bioimpedantieanalysatoren onderverdeeld in meting van het gehele lichaam en segmentale lichaamsmeting. Het segment segmentale lichaamsmeting zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen, fitnessclubs en wellnesscentra, thuisgebruikers en andere. Het segment fitnessclubs en wellnesscentra zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Bioimpedantie Analyzers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/bioimpedance-analyzers-market-11502

Regionale analyse

De markt voor bioimpedantie-analysatoren is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Elke regio vertoont een andere marktdynamiek die wordt beïnvloed door factoren zoals gezondheidszorginfrastructuur, economische omstandigheden en trends in de volksgezondheid.

Noord-Amerika

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor bio-impedantie analysers, gedreven door hoge uitgaven voor gezondheidszorg, geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg en een groeiende focus op gezondheid en fitness. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de markt, met uitgebreide toepassing van bioimpedantie technologie in klinische, fitness- en thuissituaties. De aanwezigheid van toonaangevende marktspelers en voortdurende technologische vooruitgang stimuleren de markt in deze regio verder.

Europa

Europa is een andere belangrijke markt voor bioimpedantie analysers, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk als koplopers. De sterke gezondheidszorg in de regio, de toenemende prevalentie van levensstijlgerelateerde ziekten en het toenemende gezondheidsbewustzijn dragen bij aan de groei van de markt. Daarnaast ondersteunen overheidsinitiatieven ter bevordering van een gezonde levensstijl en geavanceerde onderzoeksfaciliteiten de marktexpansie in Europa.

Azië-Pacific

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei doormaken in de markt voor bio-impedantie analysers. Factoren zoals toenemende uitgaven aan gezondheidszorg, een groeiend bewustzijn over de analyse van de lichaamssamenstelling en stijgende obesitascijfers stimuleren de markt. Landen als China, Japan en India zijn belangrijke markten in deze regio, met snelle vooruitgang in de gezondheidszorg en een groeiende toepassing van fitnesstechnologieën.

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika laat een veelbelovende groei zien in de markt voor bioimpedantie analysers, gedreven door verbeterende gezondheidszorgfaciliteiten en een toenemend gezondheidsbewustzijn onder de bevolking. Brazilië en Mexico zijn leidende markten in deze regio, met een groeiende toepassing van bioimpedantie technologie in zowel klinische als fitnessomgevingen.

Midden-Oosten & Afrika

De regio Midden-Oosten & Afrika vertoont een gematigde groei in de markt voor bioimpedantie analysers. Toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur, toenemende prevalentie van chronische ziekten en een groeiend gezondheidsbewustzijn dragen bij aan de marktexpansie. De VAE en Zuid-Afrika zijn opmerkelijke markten in deze regio, met een focus op het verbeteren van de gezondheidszorg en het gebruik van geavanceerde diagnostische instrumenten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Corporate Wellness Market Research Report Information by Service (Gezondheidsrisicobeoordeling, Fitness, Stoppen met roken, Biometrische screening, Voeding & Gewichtsmanagement, Stressmanagement, Alcohol & Drugsmisbruik diensten, en anderen), per categorie (fitness & voedingsconsulenten, psychologische therapeuten en organisaties), per eindgebruiker (kleinschalige organisaties, middelgrote organisaties en grote organisaties) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika)-Voorspelling tot 2032

Hyaluronzuur Marktonderzoeksrapport Informatie per Kwaliteit (Cosmetische Kwaliteit, Farmaceutische Kwaliteit, Voedselkwaliteit), Per Toepassing (Esthetica, Artrose, Farmaceutische API, Cosmetica, Voedingssupplementen, Oogheelkunde, Anderen), Per Eindgebruiker (Farmaceutische Industrie, Dermatologische klinieken, Cosmetische Chirurgie Centra, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2032

Chronic Disease Management Market Research Report Information Per Solution (Educational Solution, Implementation Solution, Consulting Solution en anderen), Delivery Mode (Cloud-Based, On-Premises en Web-Based), Application (Arthritis, Cardiovascular Disease, Cancer, Diabetes en anderen), End-User (Providers, Payers), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Marktvoorspelling tot 2032

Contract Research Organization (CRO) Market Research Report Information Per Type (Drug Discovery, Klinische Ontwikkeling), Per Klinisch Onderzoek (Preklinisch Onderzoek, Fase I, Fase II, Fase III, Fase IV, Anderen), Per Eindgebruiker (Academische instellingen, Farmaceutische bedrijven, Medische dienstverleners) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportmedische benodigdheden Informatie per type (infuusproducten, bloedafnamebuisjes, wondverzorgingsproducten, verbruiksartikelen voor dialyse, operatiedoeken, incontinentieproducten voor volwassenen en bloedglucoseteststrips), per toepassing (urologie, wondverzorging, anesthesie en sterilisatie), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Bioimpedance Analyzers Market,Bioimpedance Analyzers Market Share,Bioimpedance Analyzers Market Size,Bioimpedance Analyzers Market Trends,Bioimpedance Analyzers Market Analysis,Bioimpedance Analyzers Market Forecast,Bioimpedance Analyzers Market Overview,Bioimpedance Analyzers Market Insights,Bioimpedance Analyzers Market Report