header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktsegmentatie van Remote Patient Monitoring: Naar apparaattype, toepassing en eindgebruiker

Jun 25, 2024 10:00 PM ET

Onderzoeksrapport Remote Patient Monitoring Market Information Per Type (Apparaten en Diensten), Per Toepassing (Kanker, Hart- en Vaatziekten en Diabetes), Per Eindgebruiker (Betalers, Leveranciers en Patiënten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Markt voor patiëntbewaking op afstand

Groei en schatting

De markt voor Remote Patient Monitoring werd in 2023 gewaardeerd op 18,23 miljard dollar. De wereldwijde Remote Patient Monitoring-industrie zal naar verwachting groeien van USD 21,67 miljard in 2024 tot USD 88,92 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 19,30% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Verschillende factoren dragen bij aan dit groeitraject:

  1. Technologische vooruitgang: Voortdurende innovaties in medische apparatuur, sensoren en draagbare technologie verbeteren de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van RPM-systemen. Integratie met kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren (ML) verbetert de gegevensanalyse en de voorspellende capaciteiten verder.
  2. Toenemende prevalentie van chronische ziekten: De stijgende incidentie van chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten en ademhalingsaandoeningen vereist constante monitoring en beheer, wat de vraag naar RPM-oplossingen stimuleert.
  3. Verouderende bevolking: De wereldwijde toename van de oudere bevolking, die vatbaarder is voor chronische ziekten, stimuleert de behoefte aan efficiënte monitoring op afstand om hun gezondheidstoestand te beheren.
  4. Kostenbeheersing in de gezondheidszorg: RPM biedt een kosteneffectief alternatief voor traditionele persoonlijke bezoeken, waardoor de druk op gezondheidszorgfaciliteiten afneemt en de kosten voor ziekenhuisopname geminimaliseerd worden.
  5. Steun voor beleid en terugbetaling: Gunstig overheidsbeleid en verbeterde terugbetalingsscenario’s in veel landen moedigen de adoptie van RPM-technologieën aan.

Marktintroductie

Remote Patient Monitoring (RPM) omvat het gebruik van digitale technologieën om medische en andere gezondheidsgegevens te verzamelen van personen op één locatie en deze informatie veilig elektronisch door te sturen naar zorgverleners op een andere locatie voor beoordeling en aanbevelingen. RPM kan het beheer van chronische ziekten en aandoeningen zoals diabetes, hypertensie en hartaandoeningen aanzienlijk verbeteren door continue monitoring en tijdige interventies. Deze technologie speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de resultaten voor patiënten, het verminderen van heropnames in ziekenhuizen en het verlagen van de kosten voor gezondheidszorg.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10905

Belangrijkste spelers

De RPM-markt bestaat uit verschillende belangrijke spelers die vooroplopen op het gebied van technologische innovatie en dienstverlening.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor Remote Patient Monitoring zijn onder andere

  • Koninklijke Philips N.V. (Nederland)
  • Medtronic plc (Ierland)
  • GE Healthcare (VS)
  • Cerner Corporation (VS)
  • Siemens Healthineers AG (Duitsland)
  • OMRON Healthcare (Japan)
  • Boston Scientific Corporation (VS)
  • Abbott Laboratories (VS)
  • Nihon Kohden Corporation (Japan)
  • OSI Systems, Inc. (VS)
  • Philips

Segmentatie

De wereldwijde markt voor patiëntbewaking op afstand is gesegmenteerd in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in apparaten en diensten. Het segment apparaten is verder onderverdeeld in bloedglucosebewaking, ademhalingsbewaking, hartbewaking, multiparameterbewaking en overige. Het dienstensegment had het grootste aandeel in 2021. Het gebruiksgemak en de beschikbaarheid van op maat gemaakte RPM-diensten zijn belangrijke drijfveren voor de groei van dit segment.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (120 pagina’s) over Remote Patient Monitoring: https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-patient-monitoring-market-10905

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in kanker, hartziekten, diabetes en andere. Het segment hartziekten had een groter aandeel in de markt in 2021 als gevolg van de immense mogelijkheden van RPM in het bieden van efficiënte patiëntresultaten door middel van hartmonitoring en nieuwe productlanceringen door de belangrijkste spelers,

Op basis van eindgebruiker is de markt onderverdeeld in betalers, aanbieders en patiënten. Het leverancierssegment had een groter aandeel in 2021 vanwege de verschuivende trend naar value-based care en het gemak om meerdere patiënten tegelijk te monitoren met minder handmatige inspanning.

Regionale analyse

Noord-Amerika: Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de RPM-markt, voornamelijk vanwege de geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en technologische vooruitgang. Vooral de Verenigde Staten leveren een belangrijke bijdrage, gedreven door de toenemende prevalentie van chronische ziekten, een vergrijzende bevolking en ondersteunend overheidsbeleid dat telegezondheidszorg stimuleert. Het vergoedingsbeleid van de Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) voor RPM-diensten heeft de marktgroei in de regio verder ondersteund.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor RPM, gekenmerkt door aanzienlijke overheidsinvesteringen in de gezondheidszorginfrastructuur, een hoge last van chronische ziekten en een vergrijzende bevolking. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk lopen voorop bij het invoeren van RPM-technologieën. De regelgevende steun van de Europese Unie en initiatieven om digitale gezondheidsoplossingen te integreren in traditionele gezondheidszorgsystemen spelen een cruciale rol in de expansie van de markt.

Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische regio is klaar voor de snelste groei in de RPM-markt, gedreven door toenemende zorgbehoeften, een stijgende prevalentie van chronische ziekten en een toenemende technologische toepassing. Landen als China, Japan, India en Zuid-Korea investeren aanzienlijk in gezondheidszorginfrastructuur en digitale gezondheidstechnologieën. Overheidsinitiatieven om de toegang tot gezondheidszorg en de kwaliteit ervan te verbeteren, in combinatie met een grote patiëntenpopulatie, dragen bij aan de snelle groei van de markt in deze regio.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een opkomende markt voor RPM, met landen als Brazilië en Mexico voorop. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de verbetering van de gezondheidszorg, de toenemende aandacht voor telegezondheidszorg en de toenemende bewustwording van de voordelen van RPM. Economische beperkingen en een beperkte gezondheidszorginfrastructuur in sommige gebieden vormen echter een uitdaging voor een wijdverspreide toepassing.

Midden-Oosten en Afrika: In het Midden-Oosten en Afrika wordt geleidelijk overgeschakeld op RPM-technologieën, met een groeipotentieel dat gedreven wordt door de verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur en de toenemende bewustwording. Landen als de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika zetten grote stappen in het implementeren van digitale gezondheidsoplossingen. De groei van de markt wordt echter getemperd door economische uitdagingen en verschillende niveaus van ontwikkeling van de gezondheidszorg in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Dental Implants Market Research Report Information By Type of Material (Titanium and Zirconium), By Procedure (Root-Form Dental Implants and Plate-Form Dental Implants), By End User (Hospitals & Clinics and Dental Research Laboratories) – Forecast till 2032

Health Supplements Market Research Report Information Per Type (Voedingssupplementen, Bodybuilding Supplementen, Oogheelkundige Supplementen, Speciale Supplementen, Anderen), Per Toepassing (Cardiologie, Reumatische Aandoeningen, Allergie, Anderen), Per Ingrediënten (Vitaminen, Mineralen, Aminozuren, Plantaardige stoffen, Enzymen, Anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken, Onderzoekscentra, Andere) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Cleanroom Technology Market Research Report Information per apparatuur (laminaire luchtstroom, HEPA-filters, cleanroom luchtdouches, cleanroom filters en dehydratatiekasten), per verbruiksgoederen (hoofddeksels, handschoenen, gelaatsmaskers, laboratoriumpakken, schoeisel, doekjes, wattenstaafjes en ontsmettingsmiddelen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Infuuspomp marktonderzoek informatie per type (volumetrische pomp en spuitpomp), per toepassing (chemotherapie, diabetes, maag-darmziekten en kindergeneeskunde), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Informatie over hetmarktonderzoeksrapport van slimme contactlenzen, per toepassing (continue glucosemonitoring, oogdrukmonitoring), per type eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en thuiszorginstellingen) – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Remote Patient Monitoring Market,Remote Patient Monitoring Market Share,Remote Patient Monitoring Market Size,Remote Patient Monitoring Market Trends,Remote Patient Monitoring Market Forecast,Remote Patient Monitoring Market Outlook,Remote Patient Monitoring Market Overview,Remote Patient Monitoring Market Report,Remote Patient Monitoring Market Research Report,Remote Patient Monitoring Market Analysis