header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) marktwaarde stijgt tot USD 32,167 miljard in 2032: Market Research Future (MRFR)

Jun 25, 2024 7:00 PM ET

SD-WAN-marktanalyse:

De markt voor softwaregedefinieerde Wide Area Networks (SD-WAN) is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, gedreven door de toenemende vraag naar flexibele en kosteneffectieve oplossingen voor bedrijfsconnectiviteit. SD-WAN-technologie biedt bedrijven een flexibele en intelligente aanpak voor het beheer van hun WAN-infrastructuur (Wide Area Network), waardoor ze prestaties kunnen optimaliseren, kosten kunnen verlagen en de algehele zichtbaarheid en controle van het netwerk kunnen verbeteren.

Volgens Market Research Future (MRR) zal de wereldwijde markt voor softwaregedefinieerde Wide Area Networks de komende jaren aanzienlijk groeien. Er wordt verwacht dat de markt tegen 2032 een waarde van meer dan USD 32,167 miljard zal bereiken, met een CAGR van ongeveer 21,3% tijdens de voorspellingsperiode. Deze groei kan worden toegeschreven aan het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde toepassingen, de behoefte aan verbeterde netwerkveerkracht en de toenemende vraag naar softwaregedefinieerde netwerkoplossingen (SDN) in bedrijven.

Belangrijkste spelers op de markt:

De markt voor softwaregedefinieerde Wide Area Networks is zeer competitief, met een verscheidenheid aan spelers die strijden om marktaandeel. Enkele van de belangrijkste spelers op de SD-WAN-markt zijn:

  • Untangle
  • Forcepoint
  • Citrix Systems Inc.
  • Cato Networks
  • Riverbed Technologie
  • ARYAKA NETWERKEN INC.
  • Ecessa
  • Silver Peak Systems Inc.
  • CENTURYLINK
  • Oracle
  • Cisco Systems Inc.
  • Nokia (Nuage Networks is een onderneming van Nokia)
  • Palo Alto Networks Inc.
  • VMware Inc.
  • Versa Networks Inc.

Deze bedrijven investeren actief in onderzoek en ontwikkeling, productinnovatie en strategische partnerschappen om hun marktpositie te versterken en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van ondernemingen.

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeldrapport aan :
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1896

Invloed van COVID-19:

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor softwaregedefinieerde wide area networks. De plotselinge verschuiving naar werken op afstand en de toegenomen afhankelijkheid van cloud-gebaseerde toepassingen hebben de adoptie van SD-WAN-oplossingen versneld. Ondernemingen hebben de behoefte aan een flexibele, schaalbare en betrouwbare netwerkinfrastructuur erkend om hun gedistribueerde werknemers te ondersteunen en de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Tijdens de pandemie heeft SD-WAN een cruciale rol gespeeld bij het mogelijk maken van veilige en efficiënte toegang op afstand tot bedrijfsmiddelen, het verbeteren van de netwerkprestaties en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring. Veel organisaties hebben zich tot SD-WAN-oplossingen gewend om de uitdagingen van de pandemie het hoofd te bieden, zoals bandbreedtebeperkingen, netwerkcongestie en de behoefte aan een betere zichtbaarheid en controle van het netwerk.

Marktsegmentatie:

De markt voor softwaregedefinieerde wide area netwerken kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder:

  • Component: Hardware, software en diensten.
  • Inzetmodel: Op locatie en in de cloud.
  • Bedrijfsgrootte: Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen.
  • Verticaal: Banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, detailhandel, productie, IT en telecommunicatie, en andere.

Markt Drivers:

De belangrijkste drijfveren voor de markt van softwaregedefinieerde Wide Area Networks zijn:

  • Toenemende adoptie van cloud-gebaseerde applicaties en diensten
  • Groeiende behoefte aan netwerkflexibiliteit en -flexibiliteit
  • Verbetering van netwerkprestaties en betrouwbaarheid
  • Verlaging van operationele kosten en kosten voor netwerkinfrastructuur
  • Toenemende nadruk op netwerkbeveiliging en compliance
  • Toenemende vraag naar real-time zichtbaarheid en controle van het netwerk

Marktkansen:

De markt voor softwaregedefinieerde Wide Area Networks biedt verschillende groeikansen, waaronder:

  • Uitbreiden naar opkomende markten en onontgonnen regio’s
  • Het ontwikkelen van geïntegreerde SD-WAN-oplossingen met geavanceerde functies
  • Het aanbieden van beheerde SD-WAN-diensten aan kleine en middelgrote ondernemingen
  • SD-WAN integreren met andere opkomende technologieën, zoals 5G en edge computing
  • Kunstmatige intelligentie en machine learning inzetten voor netwerkoptimalisatie en -automatisering

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Verkrijg uitgebreide marktinzichten.

Regionale analyse:

De markt voor softwaregedefinieerde wide area networks (SD-WAN) beslaat de regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC), Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika (MEA).

Noord-Amerika zal waarschijnlijk de wereldwijde SD-WAN-markt leiden en een CAGR van 37,5% laten zien tijdens de prognoseperiode. De regio werd in 2019 gewaardeerd op 1.297,5 miljoen USD. Factoren die de regionale marktvraag stimuleren zijn investeringen in geavanceerde netwerkinfrastructuur, programma’s voor de uitrol van nieuwe netwerktechnologieën, toegenomen bandbreedtevereisten en de aanwezigheid van geschoold personeel. Canada en de VS zullen waarschijnlijk het meest bijdragen aan de regio.

Europa zal tijdens de prognoseperiode naar schatting 39,2% van de omzet genereren. Het werd gewaardeerd op 462,5 miljoen USD in 2019. De opkomst van datacenters in de cloud, de toepassing van IoT, de opkomst van 5G en BYOD zijn factoren die de vraag naar SD-WAN in de regio waarschijnlijk zullen beïnvloeden. De behoefte aan flexibele bedrijfsmodellen als gevolg van de snelle verandering van werkomgevingen zal de vraag op de markt naar verwachting aanzienlijk stimuleren. Gecentraliseerd beheer van alle interne sites door een onderneming en behoefte aan applicatierouting en beheer van netwerkbeleid kunnen de vraag op de markt stimuleren.

Industrie-updates:

Windstream Enterprise, een Amerikaanse aanbieder van communicatiediensten, heeft certificering verkregen van MEF, een brancheorganisatie die verantwoordelijk is voor het opstellen van de nieuwste standaarden en protocollen voor het definiëren van SD-WAN en de bijbehorende diensten. Dit kan de authenticiteit van het bedrijf vergroten bij het leveren van echte diensten.

Naarmate de markt voor softwaregedefinieerde wide area netwerken zich blijft ontwikkelen, zullen ondernemingen in verschillende sectoren zich steeds meer tot deze innovatieve oplossingen wenden om hun netwerkflexibiliteit te verbeteren, de gebruikerservaring te verbeteren en initiatieven voor digitale transformatie te stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport :
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-defined-wide-area-network-market-1896

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Size,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Share,SD-WAN Market,SD-WAN Market Size,SD-WAN Market Share