header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor exoskeletten tijdens de prognoseperiode een CAGR van 39,50% zal registreren als gevolg van de toegenomen vraag naar functionele producten

Jun 25, 2024 5:00 PM ET

De markt voor exoskeletten zal naar verwachting groeien van USD 1,11 miljard in 2023 tot USD 16,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 39,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor exoskeletten groeit snel door technologische vooruitgang en toenemende toepassingen in verschillende sectoren. Exoskeletten zijn draagbare robotapparaten die ontworpen zijn om de menselijke capaciteiten te vergroten en voordelen bieden in de gezondheidszorg, militaire sector, industrie en entertainment.

In de gezondheidszorg helpen exoskeletten bij revalidatie door mobiliteit te ondersteunen voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, zoals ruggenmergletsels of mensen die een beroerte hebben overleefd. Ze verminderen de fysieke belasting van werknemers in industrieën zoals productie, logistiek en bouw, waardoor de productiviteit en veiligheid toenemen. Militaire toepassingen zijn onder andere het verbeteren van het uithoudingsvermogen en de kracht van soldaten, het verbeteren van prestaties en het verminderen van verwondingen op het slagveld.

Technologische innovaties, zoals lichtgewicht materialen, geavanceerde sensoren en AI-gestuurde regelsystemen, hebben de expansie van de markt gestimuleerd. Bovendien stimuleren toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, in combinatie met ondersteunende overheidsinitiatieven, de groei van de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20683

Marktsegmentatie

De segmentatie van de markt voor exoskeletten omvat verschillende dimensies om tegemoet te komen aan uiteenlopende consumentenbehoeften. Ten eerste is er een onderverdeling naar toepassing, waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen medische, militaire, industriële en andere toepassingen, elk met unieke vereisten. Ten tweede wordt er een onderverdeling gemaakt naar type, waaronder aangedreven en passieve exoskeletten, die inspelen op verschillende niveaus van mobiliteit en hulp voor de gebruiker. Ten derde is de segmentatie naar eindgebruiker gericht op specifieke sectoren zoals gezondheidszorg, defensie, productie en bouw. Daarnaast richt segmentatie naar technologie zich op hydraulische, pneumatische, elektrische en mechanische systemen, die elk hun eigen voordelen bieden. Bovendien houdt demografische segmentatie rekening met factoren zoals leeftijd, beroep en fysieke mogelijkheden, waardoor oplossingen op maat worden gemaakt voor verschillende gebruikersgroepen.

Concurrentielandschap

Ekso Bionics; Hocoma; Lockheed Martin Corporation; Suit X; Rex Bionics Plc.; RB3D; ReWalk Robotics Ltd; Cyberdyne, Inc.; en ActiveLink.

Regionale analyse

De exoskeletmarkt is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor exoskeletten bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor exoskeletten in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor exoskeletten bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Exoskeleton:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/exoskeleton-market-20683

Het grootste marktaandeel voor exoskeletten werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De regio heeft een robuust ecosysteem voor technologische innovatie en onderzoek, wat leidt tot de ontwikkeling van geavanceerde exoskelettechnologieën. Bovendien draagt de aanwezigheid van prominente bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van exoskeletten bij aan het marktleiderschap. In Noord-Amerika wordt sterk de nadruk gelegd op gezondheidszorg en revalidatietechnologieën, waarbij exoskeletten op grote schaal worden ingezet voor medische doeleinden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Bovendien is de Europese markt in de prognoseperiode blijven groeien. De vraag naar exoskeletten wordt gestimuleerd door de toenemende toepassing van exoskeletten in gezondheidszorg- en revalidatietoepassingen. De bewustwording van de potentiële voordelen van exoskeletten voor personen met mobiliteitsproblemen en ter ondersteuning van revalidatie-inspanningen heeft bijgedragen aan de wijdverspreide acceptatie ervan in Europese gezondheidszorgsystemen.

Spatial OMICS Market Research Report Informatie per technologie (Spatial Transcriptomics, Spatial Genomics en Spatial Proteomics), per product (instrumenten en verbruiksartikelen), per workflow (monstervoorbereiding, instrumentele analyse, gegevensanalyse), per monstertype (FFPE en vers ingevroren), per eindgebruik (academische & translationele onderzoeksinstellingen en farmaceutische & biotechnologiebedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde longontstekingsmarkt Informatie per producttype (verbruiksgoederen en analysers), technologie (enzymgekoppelde immunosorbent assay (ELISA), immunofluorescentie, immunohistochemie (IHC), polymerasekettingreactie (PCR) en andere), Methode-type (immunodiagnostisch, moleculair diagnostisch en point-of-care (POC) testen), eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische centra en andere), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Exosomen Marktonderzoek Rapport Informatie Per Producten & Diensten (Kits & Reagentia, Instrumenten, en Diensten), Per Toepassing (Diagnostisch en Therapeutisch), Per Indicatie (Kanker, Neurodegeneratieve Ziekten, Hart- en Vaatziekten, Infectieziekten, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Liquid Handling Technology Market Research Report Information per product (geautomatiseerde werkstations, kleine apparaten en verbruiksgoederen), per type (geautomatiseerde vloeistofbehandeling, handmatige vloeistofbehandeling en semiautomatische vloeistofbehandeling), per eindgebruiker (farmaceutische & biotechnologiebedrijven, contractonderzoeksorganisaties en academische & onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Exoskeleton Market,Exoskeleton Market Size,Exoskeleton Market Share,Exoskeleton Market Trends,Exoskeleton Market Analysis