header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen is groot en biedt vooruitzichten op zakelijke trends: Inzicht in regionale vraag (2024-2032)

Jun 26, 2024 12:02 PM ET

Astma en COPD Geneesmiddelen Marktonderzoek Rapport Informatie Per Ziekte (COPD, Astma), Product (Langdurige Astma Controle Medicijnen (Combinatiemedicijnen), Inhalatiecorticosteroïden (Pulmicort, Flovent), Langwerkende Beta Agonisten), Snelwerkende Medicijnen, (kortwerkende bèta-agonisten, per toedieningsweg (geïnhaleerd, oraal (intraveneus, onderhuids)), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2032

De markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen is een cruciaal segment in de farmaceutische industrie, dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van geneesmiddelen voor het beheer van ademhalingsaandoeningen zoals astma en chronische obstructieve longziekte (COPD). Astma en COPD zijn chronische ademhalingsaandoeningen die worden gekenmerkt door ontstekingen en luchtwegobstructie, en deze markt speelt een cruciale rol bij het bieden van therapeutische opties om de levenskwaliteit van de getroffen personen te verbeteren. Medicijnen omvatten bronchusverwijders, corticosteroïden, leukotrieenmodificatoren en combinatie-inhalatoren, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van patiënten met deze aandoeningen. Belangrijke drijfveren voor de markt voor Astma- en COPD-geneesmiddelen zijn onder andere de toenemende prevalentie van ademhalingsaandoeningen, vooruitgang in medicijnformuleringen en een toenemende nadruk op gepersonaliseerde behandelingsbenaderingen. Uitdagingen zijn het aanpakken van de complexiteit van deze chronische ziekten, het zorgen dat patiënten zich houden aan de behandelplannen en het navigeren door wettelijke vereisten. Geografisch gezien leiden Noord-Amerika en Europa in marktaandeel als gevolg van een groter bewustzijn van de gezondheidszorg, terwijl Azië-Pacific groei vertoont door een stijgende last van aandoeningen van de luchtwegen en een betere toegang tot gezondheidszorg. Terwijl de markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen zich blijft ontwikkelen, blijft deze markt een integraal onderdeel van het beheer van de impact van ademhalingsaandoeningen op de wereldwijde gezondheid.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen tegen 2032 naar verwachting 73,98 miljard dollar overschrijden met een CAGR van 7,9%. Astma is een ontstekingsaandoening die de longen aantast en het moeilijk maakt om te ademen. Astma is een van de veel voorkomende chronische aandoeningen die veel mensen over de hele wereld treft. COPD of chronische obstructieve longziekte is de overkoepelende term die wordt gebruikt voor een categorie ademhalingsaandoeningen zoals emfyseem en chronische bronchitis.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/asthma-copd-drugs-market-8749

Marktdynamiek

De stijgende prevalentie en incidentie van astma en COPD en een sterke productpijplijn zullen naar verwachting de marktgroei stimuleren. Volgens een onderzoek van de Asthma and Allergy Foundation of America in juni 2019 heeft 1 op de 13 Amerikanen astma. Er werd ook gemeld dat meer dan 11,4 miljoen mensen met astma ten minste één astma-aanval hadden in 2017. Snel evoluerende levensstijlen en hoge R & D-investeringen zullen naar verwachting ook de bedrijfsgroei stimuleren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen zijn GlaxoSmithKline plc (VK), AstraZeneca (VK), Boehringer Ingelheim International GmbH (Duitsland) en Chiesi Farmaceutici SpA (Italië). Samenwerking, overname, productgoedkeuring & lancering en expansie waren enkele van de belangrijkste strategieën die door spelers in de wereldwijde astma- en COPD-geneesmiddelenindustrie werden toegepast.

Segmentatie

Het onderzoek naar de wereldwijde markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen is gesegmenteerd per ziekte, medicijn, toedieningsweg en distributiekanaal.

De op ziekte gebaseerde sector is onderverdeeld in astma en COPD.

Op basis van het product zijn astma- en COPD-geneesmiddelen onderverdeeld in geneesmiddelen voor astmabeheersing op lange termijn en snelwerkende geneesmiddelen. Middelen tegen astma op lange termijn zijn onderverdeeld in combinatiemedicijnen, anticholinergica, inhalatiecorticosteroïden, langwerkende bèta-agonisten, theofylline en andere. Combinatiegeneesmiddelen zijn verder onderverdeeld in Seretide / Advair, Symbicort, Relvar / Breo Ellipta, Flutiform, Dulera en andere. Anticholinergica werden verder onderverdeeld in Spiriva en andere. Inhalatiecorticosteroïden zijn verder onderverdeeld in Pulmicort, Qvar, Flovent en andere. Snelwerkende medicatie is verder onderverdeeld in kortwerkende bèta-agonisten, orale en intraveneuze corticosteroïden, ipratropiumbromide (Atrovent) en andere. De kortwerkende bèta-agonisten werden verder onderverdeeld in Proair en Ventolin.

De wereldwijde vraag naar astma- en COPD-medicijnen is, afhankelijk van de toedieningsroute, onderverdeeld in orale, geïnhaleerde en andere producten. Op basis van distributienetwerken is de wereldwijde vraag naar astma- en COPD-geneesmiddelen onderverdeeld in gespecialiseerde apotheken, ziekenhuisapotheken en online apotheken.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over de markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/asthma-copd-drugs-market-8749

Regionale analyse

Op basis van de regio is de wereldwijde astma- en COPD-medicijnenmarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord- en Zuid-Amerika zullen naar verwachting de wereldwijde markt voor astma- en COPD-medicijnen domineren. Dit kan te wijten zijn aan het toenemende aantal patiënten dat lijdt aan astma en COPD in de regio. Volgens de American Academy of Allergy Asthma & Immunology had in 2016 ongeveer 8,3 procent van de kinderen in de VS astma. Daarnaast zullen de toenemende uitgaven voor gezondheidszorg per persoon en de toenemende vraag naar geavanceerde zorgopties naar verwachting ook de groei van de markt stimuleren.

De Europese markt voor astma- en COPD-geneesmiddelen zal naar verwachting de op één na grootste zijn tijdens de beoordelingsperiode. Het toenemende bewustzijn van astma en COPD in Europa zal naar verwachting de groei van de regionale sector stimuleren. Zo werd in april 2017 in Europa de ‘United Action for Allergy and Asthma’ gelanceerd om het bewustzijn over astma op het continent te vergroten. Daarnaast groeit ook de prevalentie van astma en COPD in Europa, wat de groei van de markt verder versnelt.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt ter wereld zijn vanwege het toenemende bewustzijn van COPD en astma. Dit blijkt uit de lancering van een campagne door Koninklijke Philips in mei 2019 om het bewustzijn van astma in India te vergroten op Wereld Astma Dag. De hoge incidentie van astma en COPD heeft echter ook een positief effect op de ontwikkeling van de markt.

Gerelateerd rapport:

Pharmacy Benefit Management Services Market

Gesloten systeem voor medicatieoverdracht (CSTD) markt

Markt voor ultrageluidapparaten

AR & VR in de gezondheidszorgmarkt

Markt voor menselijke insuline

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Asthma and COPD Drugs Market Size,Asthma and COPD Drugs Market Share,Asthma and COPD Drugs Market Trends