header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cochleaire implantaten zal explosieve groeimogelijkheden bieden tot 2032

Jun 26, 2024 12:08 PM ET

Onderzoeksrapport over cochleaire implantaten per product (cochleaire implantaatsystemen en accessoires en upgrades), per type (unilateraal implantaat en bilaterale implantaten), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante centra, onderzoek en academische instellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor cochleaire implantaten kent een robuuste groei, gedreven door de vooruitgang in gehoorhersteltechnologie, perceptief gehoorverlies, een toegenomen prevalentie van slechthorendheid en een groeiend bewustzijn van de voordelen van cochleaire implantaten. Deze innovatieve apparaten bieden een reddingslijn voor mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies door beschadigde delen van het oor te omzeilen en de gehoorzenuw direct te stimuleren. De markt omvat een divers aanbod van implanteerbare apparaten, externe geluidsprocessoren en aanverwante accessoires, die oplossingen op maat bieden voor verschillende gradaties van slechthorendheid.

Technologische innovaties, zoals verbeterde spraakverwerkingsalgoritmen en draadloze connectiviteit, hebben de prestaties en gebruikerservaring van cochleaire implantaten aanzienlijk verbeterd. De toenemende acceptatie van deze implantaten bij zowel kinderen als volwassenen, in combinatie met ondersteunende overheidsinitiatieven en terugbetalingsbeleid, draagt verder bij aan de groei van de markt. De groeiende geriatrische populatie en een grotere bereidheid om hooroplossingen te gebruiken dragen bij tot de positieve vooruitzichten van de markt.

Download gratis een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5256

Samenwerking tussen fabrikanten van cochleaire implantaten, onderzoeksinstellingen en zorgverleners zorgt voor voortdurende vooruitgang, waarbij de nadruk ligt op het verfijnen van implantaatontwerpen en het uitbreiden van indicaties. De markt voor cochleaire implantaten blijft zich ontwikkelen en biedt veelbelovende vooruitzichten om tegemoet te komen aan de onvervulde behoeften van mensen met gehoorverlies, wat een transformerende impact heeft op hun levenskwaliteit.

De omvang van de markt voor cochleaire implantaten zal naar verwachting een kritieke ontwikkeling doormaken tijdens het geschatte tijdsbestek, wat kan worden toegeschreven aan een positieve terugbetalingssituatie, een toenemende bewustwording over luisterapparatuur en een toenemende ontvangst van implantaten.

Daarnaast kunnen innovatieve ontwikkelingen op het gebied van cochleaire implantaten om de gadget steeds productiever en gebruiksvriendelijker te maken, helpen om de interesse te wekken, waarvan wordt aangenomen dat ze het bedrijf tijdens het geschatte tijdsbestek zullen verplaatsen. In september 2016 heeft Cochlear Ltd. bijvoorbeeld ‘s werelds meest slanke paramodulaire kathode over de hele lengte voor hun cochleaire implantaat ontwikkeld. De slanke structuur van de ingebedde kathode beveiligt de gevoelige structuren van het inwendige oor.

In de afgelopen jaren is de belangstelling voor cochleaire implantaten sterk toegenomen. Zoals blijkt uit het onderzoek van DeafandHoH.com, LLC. in 2014, hadden wereldwijd 360 miljoen mensen last van een matig tot ernstig gehoorprobleem. Bovendien wordt volgens de Centers for Disease Control and Prevention verwacht dat tegen 2025 900 miljoen mensen over de hele wereld de nadelige gevolgen van gehoorproblemen zullen ondervinden, waarvan ongeveer 90 miljoen bijna zeker uit Europa komen. De wereldwijde markt voor cochleaire implantaten wordt aanzienlijk bepaald door het groeiende aantal patiënten met gehoorproblemen, de toenemende geriatrische bevolking, de erkenning van hoorimplantaten door patiënten met gehoorproblemen en positieve terugbetalingsstrategieën.

Volgens het U.S. Registration Bureau (2015) was 8,5% van de mensen wereldwijd ouder dan 65 jaar, bijvoorbeeld 617 miljoen. In de afgelopen jaren hebben mensen over de hele wereld deze gadgets ontvangen, wat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de markt. Volgens het National Institute on Deafness and Other Communication Disorders werden er in 2013 wereldwijd ongeveer 324.200 gadgets ingebouwd. Ook de toenemende consumptie van medische diensten en overheidssteun hebben de ontwikkeling van de markt gestimuleerd.

Analyse van de concurrentie:

Enkele van de belangrijkste bedrijven op de wereldwijde markt voor cochleaire implantaten zijn Advanced Bionics AG, Cochlear Ltd, MED-El, GAES MEDICA, Widex, William Demant Holding Group en Microson S.A.

Segmentatie:

De markt van cochleaire implantaten wordt gesegmenteerd op basis van producten, types en eindgebruikers.

Op basis van de producten wordt de wereldwijde markt voor cochleaire implantaten gesegmenteerd in de accessoires & upgrades en cochleair implantaatsysteem.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in bilaterale implantaten en unilaterale implantaten.

Op basis van de eindgebruikers wordt de markt gesegmenteerd in ambulante chirurgische centra, ziekenhuizen & klinieken, onderzoeks & academische instellingen en andere.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over Cochleaire implantaten markt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cochlear-implants-market-5256

Regionale analyse:

Regionaal gezien is het marktrapport voor cochleaire implantaten onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika. Hiervan wordt geschat dat Noord-Amerika dominant zal blijven in de wereldwijde markt voor cochleaire implantaten in de komende periode als gevolg van de

aanwezigheid van grote aantallen patiënten die lijden aan gehoorverlies, goed ontwikkelde technologie, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en overheidssteun voor onderzoek & ontwikkeling. Volgens het National Institute on Deafness and Other Communication Disorders had in 2015 meer dan 15% van de Amerikaanse volwassenen, d.w.z. 37,5 miljoen mensen van 18 jaar en ouder, last van gehoorproblemen. Daarnaast hebben de aanwezigheid van een aantal toonaangevende spelers en een gunstig terugbetalingsbeleid de groei van de markt gestimuleerd.

Europa neemt de tweede grootste markt voor cochleaire implantaten voor zijn rekening, gevolgd door Azië-Pacific. Het toenemende aantal patiënten dat lijdt aan gehoorproblemen, oorinfecties en andere ziekten heeft de groei van de markt gestimuleerd. De hoge uitgaven voor gezondheidszorg in deze regio zullen de groei van de markt waarschijnlijk stimuleren. Bovendien hebben de toenemende overheidssteun en financiering voor de ontwikkeling en verbetering van de behandeling de groei van de markt gestimuleerd. Azië-Pacific is wereldwijd de snelst groeiende markt voor cochleaire implantaten. De toenemende behoefte aan betere apparaten, de snel verbeterende technologie en de aanwezigheid van een enorme groep patiënten stimuleren de groei van deze markt in de regio Azië-Pacific.

Gerelateerd rapport:

Markt voor medische hulpmiddelen

Haartransplantatie markt

Markt voor tandheelkundige bottransplantaten

Intra-orale camera’s markt

Markt voor transplantatiediagnostiek

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cochlear Implants Market Size,Cochlear Implants Market Trends,Cochlear Implants Market Shre