header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor gearomatiseerde siropen tegen 2032 een geschatte waarde van USD 64,24 miljard zal bereiken met een CAGR van 5,26%.

Jun 26, 2024 7:00 PM ET

De wereldwijde markt voor gearomatiseerde siropen heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door de groeiende vraag naar innovatieve en exotische smaken in verschillende voedingsmiddelen- en dranktoepassingen. Gearomatiseerde siropen zijn veelzijdige ingrediënten die de smaak en het aroma van een breed scala aan producten verbeteren, van dranken en desserts tot cocktails en gebakken goederen. Dit artikel gaat in op de omvang, reikwijdte, segmentanalyse, vraagstimulansen, uitdagingen, marktaandeel, regionaal overzicht en belangrijkste spelers van de markt.

De omvang van de markt voor gearomatiseerde siropen werd in 2022 geschat op USD 40,5 miljard. De markt voor gearomatiseerde siropen zal naar verwachting groeien van 42,63 miljard dollar in 2023 tot 64,2429 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,26% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktomvang en toepassingsgebied

De markt voor gearomatiseerde siropen heeft in de loop der jaren een gestage groei doorgemaakt en zal naar verwachting blijven groeien. De markt omvat een breed scala aan gearomatiseerde siropen, waaronder fruit, chocolade, karamel en vanille. Deze siropen worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals frisdranken, koffie, thee, cocktails, desserts en ontbijtproducten.

Analyse per segment

Smaaktype:

Siropen met vruchtensmaak

Stropen met chocoladesmaak

Stropen met koffiesmaak

Stropen met karamelaroma

Vanille siropen

Overige

Toepassing:

Dranken (Frisdranken, Koffie, Thee)

Desserts (ijs, pannenkoeken, wafels)

Alcoholische dranken (Cocktails, Sterke drank)

Bakkerijproducten

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8613

Overige

Distributiekanaal:

Supermarkten/Hypermarkten

Buurtwinkels

Online detailhandel

Voedingsservice

Overige

Drivers van de vraag

De markt voor gearomatiseerde siropen bloeit dankzij verschillende belangrijke factoren:

Voorkeur van de consument: Consumenten zijn steeds meer op zoek naar unieke en verwennende smaakervaringen in hun eten en drinken, wat leidt tot een toename in de vraag naar gearomatiseerde siropen.

Groeiende drankenindustrie: De drankenindustrie, met name de ambachtelijke en artisanale drankensector, is aanzienlijk gegroeid, waardoor de vraag naar siropen met een smaakje als hoofdingrediënt in cocktails, mocktails en koffiespecialiteiten toeneemt.

Uitbreiding bakkerij- en zoetwarenindustrie: Smaakstropen worden veel gebruikt in de bakkerij- en zoetwarensector om smaak en vocht toe te voegen aan producten, wat de groei van de markt stimuleert.

Gezondheids- en welzijnstrends: De markt heeft zich aangepast aan de veranderende voorkeuren van de consument door suikervrije en natuurlijke zoetstoffen aan te bieden en zo tegemoet te komen aan de bezorgdheid over gezondheid en welzijn.

Uitdagingen

Hoewel de markt voor gearomatiseerde siropen veelbelovend is, kent deze ook een aantal uitdagingen:

Gezondheidsproblemen: Het toenemende bewustzijn van gezondheidsproblemen die verband houden met overmatige suikerconsumptie heeft consumenten ertoe aangezet gezondere alternatieven te zoeken, wat een impact heeft op de markt voor traditionele siropen met een hoog suikergehalte.

Naleving van regelgeving: Strenge regelgeving en etiketteringsvereisten voor voedingsmiddelen en dranken, vooral met betrekking tot ingrediënten en voedingsinformatie, kunnen een uitdaging vormen voor fabrikanten.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flavored-syrups-market-8613

Marktaandeel en regionaal overzicht

De markt voor gearomatiseerde siropen is wereldwijd verspreid, met belangrijke spelers die in verschillende regio’s actief zijn. Enkele belangrijke marktspelers zijn:

J.M. Smucker Company (VS), Wholesome Sweeteners Inc. (VS), Conagra Brands, Inc. (VS), VKL Seasoning Pvt. Ltd. (India), Nestlé S.A. (Zwitserland), The Holesome Sweeteners Inc. (India), Nestlé S.A. (Zwitserland), The Hershey Company (VS), Kerry Group plc (Ierland), R. Torre & Co. (Torani) (VS), Amoretti (VS) en Monin, Inc. (Frankrijk).

Geografisch gezien behoren Noord-Amerika en Europa tot de leidende markten, gedreven door de sterke aanwezigheid van gevestigde spelers en een grote vraag naar gearomatiseerde siropen in de foodservice-industrie. Azië-Pacific ontpopt zich echter als een lucratieve regio vanwege de toenemende toepassing van westerse trends op het gebied van eten en drinken.

Talrijke factoren dragen bij aan het marktaandeel van in de wereldmarkt voor gearomatiseerde siropen. Dergelijke factoren, zoals onthuld in het recente MRFR-rapport, zijn onder andere de groeiende vraag naar verschillende smaken, de vraag naar gepersonaliseerde smaken, de stijgende voorkeur voor kant-en-klare producten en gemaksvoeding, de toepassing als zoetstof en smaakversterker, de stijgende beroepsbevolking, hectische levensstijlen en de stijging van het inkomen per hoofd van de bevolking. Andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de groeiende foodservice-industrie, de beschikbaarheid van gearomatiseerde siropen in poedervorm voor een snelle en flexibele bereiding in kant-en-klaarmaaltijden, en de stijgende consumptie van zuivelproducten zoals frappes, smoothies, yoghurt, slagroom, gearomatiseerde melk en milkshakes vanwege de voorkeur van consumenten voor een gezonde levensstijl.

Blader door gerelateerde rapporten:

Guilt-Free Desserts Market Research Report Information by Product Type (Cake & Gebak, Pudding, IJs, Yoghurt, Anderen), by Distribution Channel (Food Retail – Supermarkt & Hyper markets, Specialty Stores, Convenience Stores, Online, and Others & Food Service), by Region – Forecast till 2028

Onderzoeksrapport overde markt van alcoholarme dranken Informatie per type (wijn, bier en gedistilleerde dranken), per distributiekanaal (in de winkel en daarbuiten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Flavored Syrups,Flavored Syrups Market,Flavored Syrups Market Trends