header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor toevoegingsmiddelen voor diervoeding zal tegen 2032 55,17 miljard dollar bereiken met 5,96% CAGR | MRFR Report

Jun 27, 2024 1:00 PM ET

De wereldwijde markt voor diervoederadditieven is de afgelopen tien jaar aanzienlijk gegroeid als gevolg van de toenemende vraag naar dierlijke eiwitten van hoge kwaliteit en het groeiende bewustzijn over diergezondheid. Toevoegingsmiddelen zijn essentiële bestanddelen die aan diervoeder worden toegevoegd om de voedingswaarde ervan te verhogen, de kwaliteit van dierlijke producten te verbeteren en de algehele gezondheid en productiviteit van het vee te waarborgen. Deze additieven omvatten onder andere vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, probiotica, prebiotica, antibiotica en antioxidanten.

De markt voor voederadditieven werd in 2023 gewaardeerd op 32,70 miljard dollar. De markt zal naar verwachting groeien van 34,71 miljard dollar in 2024 tot 55,17 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,96% tijdens deze periode.

Marktpotentieel en uitdagingen

De markt voor voederadditieven wint wereldwijd aan belang vanwege de rol die het speelt bij het verbeteren van zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de dierlijke productie. Belangrijke factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn onder andere veranderende levensstijlen, een toegenomen voorkeur van consumenten voor natuurlijke producten en gezonde diëten, en een stijgende vleesconsumptie. De snelle toename van de wereldbevolking en de toegenomen bezorgdheid over de gezondheid, samen met een groeiend bewustzijn van de voordelen van voederadditieven, zullen naar verwachting de expansie van de markt bevorderen.

Klik hier voor het Premiumrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/5101

Andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn

 • Toegenomen vleesconsumptie: Gedreven door stijgende inkomens, vooral onder de middenklasse in zich ontwikkelende economieën, stijgt de vraag naar verwerkt vlees en mengvoer.
 • Preventie van veeziekten: De behoefte aan veilige vleesproducten heeft geleid tot een groter gebruik van voederadditieven.
 • Kwaliteitscontrole: Bezorgdheid over de kwaliteit van vlees blijft de marktvraag stimuleren.

De groei van de markt wordt echter geconfronteerd met uitdagingen zoals:

 • Stijgende grondstofkosten: Prijzen voor ingrediënten zoals tarwe, maïs en gerst stijgen.
 • Hindernissen door regelgeving: Strikte richtlijnen voor voederadditieven vormen aanzienlijke belemmeringen.

Analyse per segment

De wereldwijde markt voor voederadditieven is onderverdeeld naar type, vorm en veestapel.

 • Naar type: Omvat vitaminen, aminozuren, enzymen, carotenoïden, zuurteregelaars, prebiotica, lipiden, mineralen en andere. Aminozuren zullen naar verwachting dit segment domineren.
 • Naar vorm: Omvat droge en vloeibare vormen. Het droge segment, dat 87,45% van de markt in handen heeft, is dominant vanwege de hoge houdbaarheid en prevalentie.
 • Veehouderij: Omvat varkens, pluimvee, herkauwers en andere. Voorspeld wordt dat het pluimveesegment de markt zal aanvoeren, vooral in regio’s zoals Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport Markt voor toevoegingsmiddelen voor diervoeding: https://www.marketresearchfuture.com/reports/feed-additives-market-5101

Regionaal inzicht

De markt voor toevoegingsmiddelen voor diervoeding is geografisch gesegmenteerd in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW).

 • Azië-Pacific: Zal naar verwachting de wereldmarkt domineren met een aandeel van 35,80%. China en India leveren de grootste bijdrage, gedreven door snelle verstedelijking, sterke economische vooruitzichten en een grote veestapel. De groei van veevoederfabrieken en een soepele regelgeving trekken ook buitenlandse investeringen aan, waardoor het concurrentievermogen van de markt toeneemt.

Belangrijkste bedrijven

Prominente bedrijven op de markt voor voederadditieven zijn onder andere:

Cargill Inc, DSM Nutritional Products AG, Novus International, Evonik Industries, Nutrition NV, Bluestar Adisseo Co. Ltd, BASF SE en Sumitomo Chemical.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw door Market Research Future :

Gerelateerde rapporten:

 1. Agricultural Micronutrients Market Size werd gewaardeerd op USD 5,5 miljard in 2022. De markt voor micronutriënten voor de landbouw zal naar verwachting groeien van USD 5,9 miljard in 2023 tot USD 9,6 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,4% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).
 2. Demarkt voor hybride zaden werd in 2022 geschat op 86,2 miljard dollar. De markt voor hybride zaden zal naar verwachting groeien van USD 94,6 miljard in 2023 tot USD 165,8 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,8% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).
 3. Demarkt voor wateroplosbare meststoffen werd in 2021 gewaardeerd op 17.371,3 miljoen dollar. De markt voor wateroplosbare meststoffen zal naar verwachting groeien van USD 18.492,1 miljoen in 2022 tot USD 37.144,16 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,2% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).
 4. De AgTech-marktomvang werd in 2022 geschat op USD 18,9 miljard. De AgTech-markt zal naar verwachting groeien van 21,1 miljard dollar in 2023 tot 52,4 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Feed Additives Market,Feed Additives Industry,Feed Additives Market Research