header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Next Generation Sequencing Marktgrootte | Bedrijfstrends Vooruitzichten: Inzicht in regionale vraag (2024-2032)

Jun 28, 2024 11:29 AM ET

Next Generation Sequencing Market Research Report Informatie per Technologie (Whole Exome Sequencing, Targeted Sequencing en Resequencing [DNA-gebaseerde Targeted Sequencing & Resequencing en RNA-gebaseerde Targeted Sequencing & Resequencing], en Whole Genome Sequencing), per toepassing (Oncologie [Diagnostiek en screening, Companion Diagnostics], per eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische laboratoria, farmaceutische en biotechnologische bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

De next-generation sequencing (NGS) markt vertegenwoordigt een revolutionaire grens in de genomica en speelt een cruciale rol in het ontcijferen en analyseren van DNA-sequenties met een ongekende snelheid en nauwkeurigheid. NGS-technologieën maken de gelijktijdige sequentiebepaling van meerdere DNA-strengen mogelijk, waardoor toepassingen zoals genomisch onderzoek, gepersonaliseerde geneeskunde, High-Throughput Sequencing en diagnostiek mogelijk worden. De markt wordt gestimuleerd door de toenemende vraag naar uitgebreide genetische informatie, de vooruitgang in de bio-informatica en de dalende kosten van sequentiebepaling. NGS heeft een aanzienlijke invloed gehad op verschillende wetenschappelijke disciplines, waaronder oncologie, zeldzame genetische aandoeningen en infectieziekten, en heeft doorbraken bevorderd in het begrijpen van de genetische basis van gezondheid en ziekte.

Technologische innovaties, zoals single-molecule sequencing en long-read sequencing platforms, verbeteren de resolutie en diepte van genetische analyse, waardoor NGS steeds waardevoller wordt voor complexe genomische studies. De markt wordt gekenmerkt door een sterke toename van samenwerkingsverbanden tussen NGS-technologieleveranciers, onderzoeksinstellingen en farmaceutische bedrijven, waardoor innovatie wordt gestimuleerd en het aantal toepassingen wordt uitgebreid. De integratie van NGS in de klinische praktijk voor moleculaire diagnostiek en het ontluikende gebied van precisiegeneeskunde dragen verder bij aan de groei van de markt.

Omdat genomica een hoeksteen blijft in de gezondheidszorg en biowetenschappen, is de NGS-markt klaar voor voortdurende expansie. Voortdurende inspanningen om workflows te vereenvoudigen, data-interpretatie te verbeteren en uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid aan te pakken, zullen naar verwachting het toekomstige landschap van NGS-technologieën vormgeven en deze positioneren als onmisbare instrumenten voor het ontrafelen van de complexiteit van het menselijk genoom en het bevorderen van gepersonaliseerde gezondheidszorg.

Het overzicht van de wereldwijde next generation sequencing markt wordt geanalyseerd in het nieuwste onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR). Het historische traject van de wereldwijde Next Generation Sequencing-markt, de huidige stand van zaken en de toekomstverwachtingen van 2023 tot 2030 worden beschreven in het rapport, dat ook een gedetailleerde beoordeling geeft van de economische achtergrond van de markt en de belangrijkste drijfveren en beperkingen die de groei van de markt beïnvloeden.

Download gratis de PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6354

Belangrijke drijfveren voor de wereldwijde markt voor sequencing van de volgende generatie zijn onder andere de toenemende vraag naar de technologie voor het maken van medicijnen en diagnostiek van de volgende generatie. De ontwikkeling van medicijnen is de afgelopen jaren een krioelende, actieve business geworden, met verschillende kleinere spelers die zich op de markt hebben gemanifesteerd vanwege het relatieve gemak waarmee de productie van medicijnen kan worden opgezet. Hierdoor kon de markt profiteren van het commerciële succes van de producten en evolueren met nieuwe technologische input, zoals de ontwikkeling van nauwkeurige menselijke weefselmonsters vanuit het niets of uit organisch materiaal om de effecten van geneesmiddelen uitgebreider en grondiger te testen. Het vermogen van next generation sequencing om in korte tijd sequenties van het menselijk genoom te produceren, heeft het een waardevol hulpmiddel gemaakt voor onderzoekers die actief zijn op het gebied van medicijnontwikkeling.

Het gemak dat sequencing van de volgende generatie biedt in diagnostische toepassingen zal waarschijnlijk ook een belangrijke drijfveer zijn voor de wereldwijde markt voor sequencing van de volgende generatie tijdens de prognoseperiode. Het gebied van kankerdiagnose en de ontwikkeling van geneesmiddelen zal waarschijnlijk zeer vruchtbaar zijn voor de markt van sequencing van de volgende generatie tijdens de prognoseperiode, aangezien zowel gouvernementele als particuliere gezondheidszorginstanties zich steeds meer richten op kankeronderzoek in de hoop een effectieve remedie voor de ziekte te vinden. De hoge relevantie van genomische sequencing voor de ontwikkeling van kanker en verdere uitzaaiingen zal van next generation sequencing waarschijnlijk een essentieel hulpmiddel maken voor onderzoekers die de ziekte willen bestuderen.

Analyse van de concurrentie:

Toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor sequencing van de volgende generatie zijn Eurofins Scientific, Oxford Nanopore Technologies Ltd., Macrogen Inc., Qiagen N.V., Agilent Technologies, PerkinElmer, BGI, Pacific Biosciences of California Inc., Thermo Fisher Scientific Inc. en Illumina Inc.

Het potentieel van ‘next generation sequencing’ voor het matchen van bloedgroepantigenen voor transfusie zal de komende jaren waarschijnlijk een belangrijke factor zijn in de ontwikkeling van de wereldwijde ‘next generation sequencing’-markt. Bloeddonaties zullen de komende jaren waarschijnlijk toenemen dankzij het groeiende bewustzijn over het proces in ontwikkelingslanden, wat leidt tot een behoefte aan snelle matching voor een soepele, snelle verwerking van transfusies. Dit zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk een belangrijke drijfveer blijven voor de wereldwijde markt voor sequencing van de volgende generatie.

Segmentatie:

De wereldwijde next generation sequencing markt is gesegmenteerd op basis van technologie, service en product, toepassing, eindgebruiker en regio.

Op basis van het type technologie is de markt ingedeeld als whole genome sequencing, whole exome sequencing, CHIP sequencing, methyl sequencing, targeted resequencing, RNA sequencing en de novo sequencing.

Op basis van het type dienst & product is de markt geclassificeerd als monstervoorbereiding, verbruiksartikelen, platforms en diensten voor platforms en sequencingdiensten. Het segment monstervoorbereiding is verder onderverdeeld in DNA-fragmentatie, eindreparatie, A-tailing, grootteselectie, bibliotheekvoorbereiding & doelverrijking en kwaliteitscontrole. De platforms en diensten voor platforms zijn onderverdeeld in Illumina, Thermo Fisher Scientific, Pacific Biosciences, Oxford Nanopore Technologies en anderen. De sequencingdiensten zijn onderverdeeld in exoom & gerichte re-sequencing en aangepaste panels, RNA-seq, whole-genome sequencing en de novo sequencing.

Op basis van de toepassing is de markt ingedeeld in ontdekking van geneesmiddelen, genetische screening, diagnostiek, landbouw en dieronderzoek en andere.

Op basis van eindgebruikers is de markt onderverdeeld in academische instellingen en onderzoekscentra, ziekenhuizen en klinieken, farmaceutische en biotechnologische bedrijven en andere eindgebruikers.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over Next Generation Sequencing Market:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/next-generation-sequencing-market-6354

Regionale analyse:

Noord-Amerika zal naar verwachting de wereldwijde markt voor sequencing van de volgende generatie domineren tijdens de prognoseperiode, gevolgd door Europa. De aanwezigheid van een sterke infrastructuur voor gezondheidszorg in deze twee regio’s zal waarschijnlijk een belangrijke stimulans zijn voor de markt voor sequencing van de volgende generatie tijdens de prognoseperiode. Azië-Pacific zal waarschijnlijk een snelle groei laten zien in de markt voor sequencing van de volgende generatie, terwijl het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika de komende jaren waarschijnlijk geen dominante kracht zullen zijn in de wereldwijde markt voor sequencing van de volgende generatie.

Gerelateerde rapporten:

Cosmetische Chirurgie Markt

Markt voor medische afzuigapparaten

Markt voor vaccinadditieven

Markt voor endoscopieapparatuur

Markt voor in-vitrodiagnostiek

Atopische dermatitis markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Next Generation Sequencing Market,Next Generation Sequencing Market Size,Next Generation Sequencing Market Trends,Next Generation Sequencing Market Share