header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor huisdiervoedsel zal tegen 2030 $145,15 miljard bereiken (CAGR 6,10%) door MRFR

Jun 29, 2024 7:00 PM ET

Marktvooruitzichten huisdiervoedsel

De huisdierenvoedingsindustrie maakt een robuuste groei door, aangewakkerd door een stijgende adoptie van huisdieren en een groeiende voorkeur voor premium huisdierenvoedingsproducten. Market Research Future (MRFR) schat dat de markt tegen 2030 145,15 miljard dollar zal bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10% tijdens de prognoseperiode (2024-2030). Deze groei wordt gedreven door verschillende belangrijke factoren:

Liefde voor onze harige (en gevederde) vrienden:

 • Adoptie boom: Adoptie op de huisdierenvoedingsmarkt neemt toe, met miljoenen dieren die elk jaar een liefdevol thuis vinden. Dit vertaalt zich in een grotere markt voor dierenvoeding, omdat huisdiereigenaren ernaar streven hun huisdieren van de juiste voeding te voorzien.
 • Vermenselijking van huisdieren: Het concept van huisdieren als geliefde familieleden wint aan populariteit. Deze trend leidt tot hogere uitgaven voor de verzorging van huisdieren, inclusief hoogwaardige voedingsopties.

Gemak en veranderende voorkeuren:

 • E-commerce Boom: De groeiende populariteit van online winkelen strekt zich uit tot aankopen van dierenvoeding. Dit biedt gemak en toegang tot een grotere verscheidenheid aan producten voor huisdiereigenaren.
 • Premiumisering: Consumenten kiezen steeds vaker voor premium dierenvoedingsproducten die als gezonder en natuurlijker worden ervaren. Deze trend komt tegemoet aan de bezorgdheid over de gezondheid van huisdieren en sluit aan bij de vermenselijking van huisdieren.

Klik hier om het rapport met de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1525

Marktsegmentatie:

 • Type huisdier: Honden hebben het grootste marktaandeel, gevolgd door katten. Vissen en andere huisdieren dragen echter ook bij aan de totale marktomvang.
 • Producttype: Droogvoer blijft dominant vanwege het gemak, de bewaarvoordelen en de voordelen voor het gebit. Natvoer en traktaties winnen aan belang voor specifieke dieetbehoeften en om huisdieren te verwennen.
 • Distributiekanaal: Detailhandel in winkels, met name grootwinkelbedrijven, hebben een aanzienlijk aandeel vanwege hun brede productselectie en concurrerende prijzen. Niet-winkelkanalen zoals online retailers groeien echter snel vanwege het gemak.

Regionale verschillen:

 • Azië-Pacific: Deze regio zal naar verwachting de snelste groei doormaken als gevolg van factoren zoals stijgend besteedbaar inkomen, toenemend huisdierbezit en groeiend bewustzijn van premium huisdiervoedingsopties.
 • Noord-Amerika: Een gevestigde markt met een hoog percentage huisdierenbezitters en een focus op technologische vooruitgang in de productie van dierenvoeding.
 • Europa: Strenge regelgeving voor conventionele huisdiervoeding en een sterke voorkeur van de consument voor premium huisdierproducten stimuleren de groei van de markt.

Concurrentielandschap en toekomstige trends:

 • Concurrentielandschap: Belangrijke spelers zijn onder andere Cargill, Archer Daniels Midland, BASF, DuPont en Ingredion. Deze bedrijven concurreren op factoren zoals productkwaliteit, prijs, merkbekendheid en distributienetwerken. Fusies en overnames zijn een strategisch middel om het marktbereik uit te breiden.
 • Focus op innovatie: Innovatie wordt gestimuleerd door de ontwikkeling van nieuwe productlijnen die inspelen op specifieke dieetwensen, duurzaamheidsaspecten en huisdierallergieën.
 • Focus op duurzaamheid: Duurzame inkoop van ingrediënten en milieuvriendelijke verpakking worden belangrijke overwegingen voor fabrikanten van dierenvoeding.

Bekijk het volledige rapport van het diepgaande marktonderzoek naar diervoeding: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/pet-food-market-1525

Conclusie:

De huisdierenvoedingsindustrie is klaar voor aanhoudende groei in de komende jaren. De toenemende adoptie van huisdieren, de vermenselijking van huisdieren en het stijgende besteedbare inkomen zullen de expansie van de markt stimuleren. Fabrikanten die inspelen op de veranderende consumentenvoorkeuren voor premiumisering, gemak en duurzaamheid zullen een goede positie innemen om een groter aandeel van deze dynamische markt te veroveren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouw, door Market Research Future:

Forage Seeds Market Research Report Information By Crop-Type (Clover, Ryegrass, Cereals And Others Plants), By Livestock (Cattle, Swine, Poultry, Ruminant, and Others Species) and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the World) -Market Forecast till 2032

Onderzoeksrapport informatie overde herbicidenmarkt per actief ingrediënt (glyfosaat, 2, 4-D, atrazine, diquat en andere), per categorie (synthetische herbiciden en bioherbiciden), per werkingsmechanisme (niet-selectief en selectief), per gewastype (peulvruchten & oliehoudende zaden, granen & granen, fruit & groenten en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor bodemverbeteraars Informatie per type (natuurlijk en synthetisch), per oplosbaarheid (in water oplosbaar en hydrogels), per toepassing (granen, oliezaden, peulvruchten, groenten en fruit en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor eubiotica : Informatie per vorm (vloeibaar en droog), per type (prebiotica, probiotica en andere), per functie (algemene gezondheid, immuniteit, darmgezondheid en andere), per veestapel (waterdieren, pluimvee, herkauwers, varkens en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Silage Inoculants Market Research Report Information Per Type (Homo-Fermentatief, Hetero-Fermentatief en Homo-Herero-Fermentatief), Per Vorm (Droog en Vloeibaar), Per Toepassing (Granen Granen, Peulvruchten & Peulvruchten en anderen) – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Pet Food Market,Pet Food Market Size,Pet Food Market Share,Pet Food Market Growth