header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Indiase markt voor geprefabriceerde gebouwen zal een opmerkelijke CAGR van 7,40% kennen tegen 2032, toekomstige trends, uitdagingen en opportuniteitsanalyse

Jul 15, 2024 5:00 PM ET

De Indiase markt voor geprefabriceerde gebouwen (PEB) heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Deze markt wordt voornamelijk gedreven door de snelle industrialisatie, verstedelijking en de behoefte aan kosteneffectieve, tijdsefficiënte bouwoplossingen. Geprefabriceerde gebouwen zijn constructies die in een fabriek worden gemaakt en vervolgens ter plaatse worden geassembleerd. Deze bouwmethode biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden, waaronder kortere bouwtijd, lagere kosten en hogere duurzaamheid.

De omvang van de Indiase markt voor geprefabriceerde gebouwen werd in 2023 geschat op USD 0,4686 miljard. De Indiase industrie voor geprefabriceerde gebouwen zal naar verwachting groeien van USD 0,501 miljard in 2024 tot USD 0,888 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,40% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2565

Drivers van de markt

  1. Industriële groei: De Indiase industriële sector breidt zich snel uit, waardoor er een grote vraag is naar industriële ruimtes zoals fabrieken, magazijnen en logistieke centra. PEB’s zijn ideaal voor deze toepassingen omdat ze snel en kosteneffectief kunnen worden gebouwd.

  2. Verstedelijking: De stedelijke bevolking in India groeit in een snel tempo, wat leidt tot een grotere vraag naar residentiële en commerciële gebouwen. PEB’s worden een populaire keuze in stedelijke gebieden vanwege hun flexibiliteit in ontwerp en snelle bouwtijd.

  3. Overheidsinitiatieven: De Indiase regering heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de ontwikkeling van infrastructuur te stimuleren, zoals de Smart Cities Mission en de Make in India-campagne. Deze initiatieven hebben een gunstig klimaat gecreëerd voor de groei van de PEB-markt.

  4. Kostenefficiëntie: PEB’s zijn kosteneffectiever dan traditionele bouwmethoden. De onderdelen van PEB’s worden vervaardigd in een gecontroleerde omgeving, waardoor materiaalverspilling en arbeidskosten worden beperkt. Bovendien verloopt het assemblageproces sneller, wat leidt tot lagere totale bouwkosten.

  5. Technologische vooruitgang: Dankzij de vooruitgang in de bouwtechnologie is het gemakkelijker geworden om PEB’s te ontwerpen en te fabriceren. CAD-software (Computer Aided Design) en BIM-tools (Building Information Modeling) hebben de nauwkeurigheid en efficiëntie van de PEB-constructie verbeterd.

Praat met een analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2565

Marktsegmentatie

De Indiase PEB-markt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing, structuur en eindgebruiker.

Naar toepassing

  1. Industriële gebouwen: Dit segment omvat fabrieken, magazijnen en distributiecentra. Industriële gebouwen vormen het grootste segment van de PEB-markt, gedreven door de behoefte aan grote, open ruimten die snel en efficiënt kunnen worden gebouwd.

  2. Commerciële gebouwen: Dit segment omvat kantoorgebouwen, winkelruimtes en hotels. De commerciële sector groeit snel door de toenemende stedelijke bevolking en de uitbreiding van de dienstensector.

  3. Woongebouwen: Hoewel ze niet zo gebruikelijk zijn als industriële en commerciële gebouwen, worden PEB’s ook gebruikt in de woonsector. Ze zijn vooral populair in gebieden waar snel gebouwd moet worden, zoals bij rampen.

  4. Institutionele gebouwen: Dit segment omvat scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen. De vraag naar institutionele gebouwen wordt gedreven door de behoefte aan duurzame en kosteneffectieve constructies in de publieke sector.

Op structuur

  1. Eén verdieping: PEB’s met één verdieping zijn het meest voorkomende type en worden voornamelijk gebruikt voor industriële en commerciële toepassingen. Ze zijn eenvoudiger en sneller te bouwen dan gebouwen met meerdere verdiepingen.

  2. Meer verdiepingen: PEB’s met meerdere verdiepingen worden gebruikt voor toepassingen waar de ruimte beperkt is, zoals in stedelijke gebieden. Deze gebouwen vereisen complexere constructie- en bouwprocessen, maar bieden het voordeel van maximaal gebruik van de beschikbare grond.

Naar eindgebruiker

  1. Productie: De verwerkende industrie is een belangrijke drijvende kracht achter de PEB-markt en heeft grote ruimtes nodig voor productie en opslag.

  2. Logistiek: De logistieke sector, inclusief opslag en distributiecentra, is een andere belangrijke eindgebruiker van PEB’s.

  3. Detailhandel: Detailhandelsruimtes, zoals winkelcentra en winkels, maken steeds vaker gebruik van PEB’s voor hun constructie.

  4. Gezondheidszorg: Ziekenhuizen en zorginstellingen kiezen voor PEB’s vanwege hun duurzaamheid en snelle bouwtijd.

  5. Onderwijs: Scholen en onderwijsinstellingen gebruiken ook PEB’s om te voldoen aan de groeiende vraag naar onderwijsfaciliteiten.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/india-pre-engineered-buildings-market-2565

Belangrijkste spelers

Verschillende belangrijke spelers domineren de Indiase PEB-markt, waaronder: Tata BlueScope Steel (India), Era Infra Engineering Ltd (India), Everest Industries Limited (India), Pennar Industries Limited (India), Lloyd Insulations Limited (India), Kirby Building Systems (Duitsland), Interarch Building Products Pvt. Ltd (India), Jindal Buildsys Limited (India), Multicolor Steels Pvt. Ltd (India), SML Group (India), PEBS Pennar (India), SmithStructures (India), Tiger Steel Engineering (I) Pvt. Ltd (India).

Uitdagingen en kansen

Ondanks de snelle groei van de PEB-markt in India moeten verschillende uitdagingen worden aangepakt. Deze omvatten:

  1. Bewustzijn en perceptie: Er is nog steeds een gebrek aan bewustzijn over de voordelen van PEB’s bij potentiële gebruikers. Veel mensen geven nog steeds de voorkeur aan traditionele bouwmethoden vanwege vertrouwdheid en perceptieproblemen.

  2. Geschoolde arbeidskrachten: De bouw van PEB’s vereist gespecialiseerde vaardigheden, die momenteel schaars zijn in India. Er zijn opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s nodig om geschoolde arbeidskrachten op te leiden.

  3. Hindernissen in de regelgeving: De PEB-industrie wordt geconfronteerd met regelgevingsproblemen in verband met bouwvoorschriften en -normen. Stroomlijning van deze regelgeving zou bijdragen aan een snellere invoering van PEBs.

Er zijn echter ook aanzienlijke groeikansen:

  1. Plattelandsontwikkeling: De focus van de Indiase regering op plattelandsontwikkeling en verbetering van de infrastructuur biedt een enorme kans voor de PEB-markt.

  2. Duurzaam bouwen: Met een toenemend bewustzijn over duurzaamheid zal de vraag naar PEB’s, die milieuvriendelijker zijn dan traditionele bouwmethoden, waarschijnlijk toenemen.

  3. Technologische integratie: De integratie van geavanceerde technologieën zoals IoT en slimme bouwoplossingen kan de groei van de PEB-markt verder stimuleren.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Aziatisch-Pacifisch Marmer Marktgrootte, Aandeel & Industrie Rapport 2032
Omvang van denaaldhoutmarkt, aandeel, prognose 2032 | MRFR
Bouwmarkt Omvang, Aandeel & Prognoserapport 2032
Bouw en sloop Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  India Pre-Engineered Buildings,India Pre-Engineered Buildings Market,India Pre-Engineered Buildings Industry,India Pre-Engineered Buildings Market Size,India Pre-Engineered Buildings Market Share,India Pre-Engineered Buildings Market Forecast