header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor autotransfusieapparatuur bereikt $0,5 miljard in 2032, als gevolg van stijgende trends in hart- en vaatziekten en bloedbehoud | groeiende vraag naar on-pump en off-pump apparaten in ziekenhuizen in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific

Jul 15, 2024 3:14 PM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport informatie over de markt voor autotransfusieapparatuur per producttype (on-pump transfusieapparaat en off-pump transfusieapparaat), eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en hartonderzoekscentra) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor autotransfusieapparatuur werd in 2023 geschat op USD 0,3 miljard. De markt voor autotransfusieapparatuur zal naar verwachting groeien van USD 0,4 miljard in 2024 tot USD 0,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22168

Dynamiek van de markt

Met de toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten zal de markt voor autotransfusieapparaten de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken. Hart- en vaatziekten, die het hart en de bloedvaten aantasten, zijn een belangrijke drijfveer achter deze trend. De verschuiving naar autotransfusieapparaten is grotendeels te wijten aan automatisering, wat leidt tot een voorkeur voor het gebruik van eigen bloed in plaats van allogene bloedtransfusies. Autotransfusie optimaliseert het gebruik van het eigen bloed van de patiënt en vermindert de risico’s en complicaties die gepaard gaan met externe bloeddonaties.

De vraag naar autotransfusieapparatuur wordt ook gestimuleerd door de behoefte aan effectieve bloedconservering. Bloedconserveringstechnieken zijn erop gericht het gebruik van allogeen bloed voor en na een operatie tot een minimum te beperken en zo de resultaten voor de patiënt te verbeteren en hun rechten te beschermen. Autotransfusieapparaten helpen het bloedverlies tijdens chirurgische ingrepen te verminderen en het herstel van de patiënt te bevorderen.

Bovendien biedt autotransfusie verschillende voordelen, waaronder het elimineren van het risico op isosensibilisatie, verbeterde zuurstofoverdracht en verbeterde stollingsfactoractiviteit. Deze methode vermijdt ook onderzoeken voorafgaand aan de transfusie, voorkomt chirurgische vertragingen door bloedtekorten, vermindert de behoefte aan homoloog bloed en komt tegemoet aan de religieuze bezorgdheid over bloedtransfusies. De toename in acceptatie van autotransfusie is gekoppeld aan een toegenomen bewustzijn van medische procedures en bloedtransfusies. Als gevolg hiervan zal de markt voor autotransfusieapparaten naar verwachting aanzienlijk groeien.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=22168

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor autotransfusieapparaten is onderverdeeld in producttype- en eindgebruikerssegmenten.

Producttype: De markt wordt gecategoriseerd in On-pump Transfusion Devices en Off-pump Transfusion Devices. In 2023 had het segment van de off-pump transfusieapparaten het grootste marktaandeel. Dit komt door de veiligheidsvoordelen ten opzichte van traditionele methoden, het gebruiksgemak en het feit dat ze geen bloedverlies veroorzaken tijdens de transfusie.

Eindgebruiker: De markt is onderverdeeld in ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en hartonderzoekscentra. In 2023 zullen ziekenhuizen naar verwachting de markt domineren. Dit wordt toegeschreven aan het groeiende aantal hart- en verloskundige/gynaecologische procedures die in ziekenhuizen worden uitgevoerd. De marktgroei in ziekenhuizen zal naar verwachting verder worden ondersteund door verbeteringen in de gezondheidszorginfrastructuur in opkomende regio’s en een toename van het aantal geavanceerde zorginstellingen. Deze factoren zullen waarschijnlijk zorgen voor een aanzienlijke groei in het ziekenhuissegment van de markt voor autotransfusieapparatuur.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor autotransfusieapparatuur is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika omvat de VS en Canada, Europa omvat Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en andere Europese landen, Azië-Pacific omvat China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en andere landen in de regio, en de rest van de wereld omvat het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

In 2023 had Noord-Amerika het grootste aandeel in de markt voor autotransfusieapparatuur. Deze dominantie is te danken aan de geavanceerde medische faciliteiten in de regio, de toenemende prevalentie van orthopedische en cardiovasculaire aandoeningen en een vergrijzende bevolking waardoor de behoefte aan orgaantransplantaties toeneemt. Bovendien zal de beschikbaarheid van kosteneffectieve autotransfusieapparatuur de marktgroei in Noord-Amerika naar verwachting verder stimuleren.

De Europese markt is ook gestaag gegroeid. Deze groei wordt gedreven door de behoefte aan een verbeterde infrastructuur voor de gezondheidszorg en een grotere vraag naar bloedtransfusies tijdens operaties. Het Verenigd Koninkrijk, met zijn sterke productiesector, speelt een belangrijke rol in de toenemende vraag naar autotransfusieapparaten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over autotransfusieapparatuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/autotransfusion-devices-market-22168

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode. Deze expansie wordt toegeschreven aan de toetreding van nieuwe marktspelers en een verhoogd bewustzijn van technologieën voor celherstel. Veel ontwikkelde landen in de regio hebben autotransfusietechnieken, -apparaten en -verbruiksartikelen ingevoerd, ondersteund door overheidsinspanningen om het risico van door transfusie overgedragen infecties te verminderen.

In de rest van de wereld, waaronder het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, zal de markt voor autotransfusieapparatuur naar verwachting aanzienlijk groeien. Opkomende markten in deze regio trekken steeds meer aandacht vanwege het verminderde risico op door transfusie overgedragen infecties. Daarnaast wordt de vraag naar autotransfusieapparatuur in deze gebieden gestimuleerd door de toenemende incidentie van hart- en vaatziekten, zoals hartaanvallen en beroertes.

Concurrentiedynamiek

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor autotransfusieapparaten: Terumo Corporation, Fresenius Kabi AG, Haemonetics Corporation, Medtronic, Stryker, LivaNova PLC, Atrium Medical Technologies en Advancis Surgical.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Pharmaceutical Isolator Market Research Report Information Per Type (Open Isolator en Gesloten Isolator), Per Product Type (Steriliteitstest Isolator, Proces Isolator, en Decontaminatie Pass Box), Per Product Klasse (ISO Klasse 3 en ISO Klasse 5), Per Toepassing (Steriliteitstesten, Monstername/ Wegen/Distributie, Dierlijke Laboratoria, Aseptische Weefsel Behandeling/Microbiologische Testen/Pathogene Monstername, Defiltratie en Drogen, en Andere), Per Eindgebruiker.

Onderzoeksrapport over demarkt voor protonpompremmers: Informatie per type geneesmiddel (esomeprazol, omeprazol, dxlansoprazol, pantoprazol en andere), per toedieningsweg (oraal, injecteerbaar), per indicatie (gastro-oesofageale refluxziekte, brandend maagzuur, maagzweren en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, apotheken, drogisterijen en speciale klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Mental Health Market Research Report Information per aandoening (schizofrenie, stoornissen door alcoholgebruik, bipolaire stoornis, depressie, angst, posttraumatische stressstoornis, stoornissen door middelenmisbruik, eetstoornissen, andere), per dienst (spoedeisende geestelijke gezondheidszorg, ambulante begeleiding, thuisbehandeling, intramurale behandeling, andere), per leeftijdsgroep (kinderen, volwassenen, ouderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Schizofrenie Market Research Report Information per Type (paranoïde schizofrenie, hebefrenische schizofrenie, katatonische schizofrenie en ongedifferentieerde schizofrenie), behandeling {Tweede generatie antipsychotica [Risperdal (Risperidone), Invega (Paliperidone), Zyprexa (Olanzapine), Geodon (Ziprasidone), Seroquel (Quetiapine), Latuda (Lurasidone)], Derde-Generatie Antipsychotica en anderen}, Toedieningswijze (Oraal en Injectables) en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor laboratoriumapparatuur Informatie per producttype (incubatoren, centrifuges, spectrometers, scopen, sonificators, autoclaven en andere), per toepassing (biochemie, endocrinologie, microbiologie, genetische tests en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Autotransfusion Devices Market,Autotransfusion Devices Market Size,Autotransfusion Devices Market Share,Autotransfusion Devices Market Trends,Autotransfusion Devices Market Growth,Autotransfusion Devices Market Analysis,Autotransfusion Devices Market Demand,Autotransfusion Devices Market Research,Autotransfusion Devices Market Report