header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor data-afscherming: omvang, aandeel, groei, zakelijke kansen, omzet en prognose 2032

Jul 15, 2024 6:00 PM ET

Overzicht van de markt voor data-afscherming:

Data-afscherming heeft zich ontpopt als een cruciaal hulpmiddel in het huidige datagestuurde landschap, gericht op het beschermen van gevoelige informatie terwijl de bruikbaarheid gewaarborgd blijft. Deze technologie stelt organisaties in staat om gevoelige gegevenselementen, zoals persoonlijk identificeerbare informatie (PII), te verdoezelen met behoud van hun essentiële eigenschappen voor operationele doeleinden. De wereldwijde markt voor data-afscherming kent een aanzienlijke groei als gevolg van toenemende datalekken, strenge regelgeving voor gegevensbescherming en het toenemende gebruik van cloudservices in verschillende sectoren.

De omvang van de Data Masking-markt zal naar verwachting stijgen van 18,43 miljard dollar in 2024 tot 71,75 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,52% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De markt voor data-afscherming maakt een robuuste groei door en zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien. Naarmate bedrijven grote hoeveelheden gevoelige gegevens verzamelen, wordt de noodzaak om deze gegevens te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang steeds belangrijker. Data-afscherming voorziet in deze behoefte door gevoelige gegevens te vervangen door realistische, maar vervalste gegevens die het formaat en de structuur van het origineel behouden. Dit zorgt ervoor dat de gegevens bruikbaar blijven voor analyse en het testen van toepassingen, terwijl het risico op datalekken en niet-naleving van regelgeving wordt geminimaliseerd.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5485

Nieuws uit de branche:

Recente ontwikkelingen in de data-afschermingsector benadrukken het toenemende belang ervan in databeveiligingsstrategieën wereldwijd. Marktleiders in de sector richten zich op het verbeteren van oplossingen voor data-afscherming om te voldoen aan veranderende compliance-eisen en opkomende cyberbedreigingen. Bovendien zorgen partnerschappen en samenwerkingsverbanden tussen technologieleveranciers en bedrijven voor innovatie in technieken voor data-afscherming en voor een betere integratie met bestaande IT-omgevingen en cloudplatforms.

Marktsegmentatie:

De markt voor data-afscherming kan worden gesegmenteerd op basis van het type afgeschermde gegevens, de inzetmodus, de grootte van de organisatie en de eindgebruikerssector. Per type gemaskeerde gegevens omvat de markt gevoelige gegevenselementen zoals persoonlijk identificeerbare informatie (PII), betaalkaartinformatie (PCI) en beschermde gezondheidsinformatie (PHI). De implementatiemodi omvatten oplossingen op locatie en cloud-gebaseerde oplossingen, die tegemoetkomen aan de uiteenlopende IT-infrastructuren van ondernemingen. Organisaties van alle groottes, van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) tot grote ondernemingen, maken gebruik van oplossingen voor data-afscherming om hun gegevens te beschermen. De belangrijkste sectoren die gebruik maken van data-afscherming zijn banken, financiële dienstverleners, de gezondheidszorg, de detailhandel en de overheid.

Belangrijkste spelers op de markt:

Tot de belangrijkste spelers op de markt voor data-afscherming behoren internationale technologiebedrijven die bekend staan om hun robuuste oplossingen voor gegevensbeveiliging. Bedrijven zoals,

  • IBM Corporation
  • Informatica
  • Oracle
  • Broadcom
  • Micro Focus

lopen voorop met uitgebreide oplossingen voor data-afscherming die geavanceerde versleutelingstechnieken combineren met methoden voor data-obfuscatie. Deze spelers innoveren voortdurend om nieuwe beveiligingsuitdagingen en compliance-eisen aan te gaan, waardoor ze hun concurrentievoordeel op de markt behouden.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | Onmiddellijke levering beschikbaar op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5485

Regionale analyse:

Geografisch gezien domineert Noord-Amerika de markt voor data-afscherming vanwege de strenge regelgeving voor gegevensbescherming en de aanwezigheid van grote technologievernieuwers en early adopters. Europa volgt op de voet, gedreven door GDPR-compliance-inspanningen en toenemende bezorgdheid over gegevensprivacy bij bedrijven. In de regio Azië-Pacific worden oplossingen voor data-afscherming snel geïmplementeerd, gestimuleerd door de groeiende IT-infrastructuur en strenge regelgeving in landen als China, India en Japan. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika zullen naar verwachting ook aanzienlijke groeikansen bieden naarmate het bewustzijn over gegevensbeveiliging en naleving van de regelgeving toeneemt.

Recente ontwikkelingen:

Recente ontwikkelingen in de markt voor data-afscherming zijn onder andere vooruitgang in machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) technologieën om data-afschermingstechnieken te verbeteren. Deze ontwikkelingen zijn gericht op het automatiseren van het data-afschermingproces, het verbeteren van de nauwkeurigheid en het verlagen van de operationele kosten voor bedrijven. Daarnaast wordt de integratie van data-afscherming met andere cyberbeveiligingsoplossingen zoals DLP (Data Loss Prevention) en IAM (Identity and Access Management)-systemen steeds belangrijker, waardoor organisaties kunnen profiteren van holistische kaders voor gegevensbescherming.

Verzoek om aanpassing van dit onderzoeksrapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5485

De markt voor data-afscherming blijft zich snel ontwikkelen nu organisaties prioriteit geven aan databeveiliging en naleving van de regelgeving. Met innovaties in technologie en een toenemende adoptie in verschillende industrieën en regio’s lijkt de toekomst van data-afscherming veelbelovend. Ondernemingen zullen naar verwachting blijven investeren in robuuste oplossingen voor data-afscherming om de risico’s van datalekken te beperken en hun gevoelige informatie te beschermen.

Toonaangevende rapporten:

Markt voor onderwijsadvies

Markt voor gegevensmakelaars

Geen-code AI-platform markt

Markt voor kredietverleningssoftware

markt voor 5g-vraag en -diensten

Markt voor adviesdiensten

Luchtvaartdienstenmarkt

Persoonlijke ongevallen- en ziektekostenverzekeringen

Markt voor onmiddellijke betalingen

Markt voor Enterprise Mobiliteitsmanagement

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Data Masking Market,Data Masking Market Size,Data Masking Market Share,Data Masking Market Trends,Data Masking Market Analysis,Data Masking Market Industry