header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de behandeling van oogontstekingen zal 11,5 miljard dollar bereiken met een CAGR van 4,80% tijdens de prognoseperiode 2024-2032

Jul 15, 2024 9:00 PM ET

Ocular Inflammation Treatment Market Research Report Information Per behandelingstype (corticosteroïden, antibiotica, pijnstillers, antivirale middelen, antischimmels en andere behandelingstypes), per toedieningsweg (topisch, oraal en injecteerbaar), per indicatie (uveïtis, Conjunctivitis, Keratitis, Scleritis, Retinitis en andere indicaties), per oorzaak (infectieuze oorzaken, trauma en letsel, auto-immuunziekten en andere oorzaken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor behandeling van oogontstekingen zal naar verwachting groeien van USD 7,9 miljard in 2023 tot USD 11,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,80% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De markt voor de behandeling van oogontstekingen kent een significante groei die wordt aangedreven door het toenemende aantal gevallen van oogontstekingen, zoals uveïtis, keratitis en conjunctivitis. Deze aandoeningen kunnen leiden tot ernstige gezichtsstoornissen als ze niet onmiddellijk worden behandeld. Het toenemende bewustzijn over de gezondheid van de ogen en de vooruitgang in diagnostische technologieën stimuleren de markt verder.

Farmaceutische bedrijven investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe geneesmiddelen te introduceren, waaronder corticosteroïden, niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID’s) en biologische geneesmiddelen. Deze behandelingen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals oogdruppels, zalven en systemische geneesmiddelen, en komen tegemoet aan uiteenlopende behoeften van patiënten.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22060

Bovendien draagt de toenemende prevalentie van auto-immuunziekten, die vaak leiden tot oogontsteking, bij aan de expansie van de markt. De groeiende oudere bevolking, die vatbaarder is voor oogaandoeningen, is een andere belangrijke factor die de vraag stimuleert.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor behandeling van oogontstekingen: AbbVie Inc., Alimera Sciences, Bausch Health Companies Inc., EyePoint Pharmaceuticals Inc., Novartis AG, Ocular Therapeutix Inc., Pfizer Inc. en Santen Pharmaceutical Co.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de behandeling van oogontstekingen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ocular-inflammation-treatment-market-22060

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor de behandeling van oogontstekingen is gesegmenteerd op basis van behandelingstype, toedieningsweg, indicatie en oorzaak.

Op basis van het type behandeling is de markt onderverdeeld in corticosteroïden, antibiotica, pijnstillers, antivirale middelen, antischimmels en andere behandelingstypes. Het segment corticosteroïden zou het grootste marktaandeel hebben in 2023. Dit is te wijten aan het feit dat technologieën met langdurige afgifte, zoals oculaire implantaten, gebruikmaken van corticosteroïden.

Op basis van de toedieningswijze is de wereldwijde markt voor behandeling van oogontstekingen onderverdeeld in topicale, orale en injecteerbare middelen. Het topische segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2023. Dit is te wijten aan het feit dat ze direct doordringen in het oogoppervlak en de aangetaste weefsels.

Op basis van indicatie is de markt onderverdeeld in Uveïtis, Conjunctivitis, Keratitis, Scleritis, Retinitis en andere indicaties. Het uveïtis-segment zou het grootste marktaandeel hebben in 2023. Er wordt veel aandacht besteed aan behandelings- en managementstrategieën voor uveïtis anterior, gezien het klinische belang en de hoge prevalentie.

Op basis van oorzaak is de wereldwijde markt voor de behandeling van oogontstekingen onderverdeeld in infectieuze oorzaken, trauma en letsel, auto-immuunziekten en andere oorzaken. Het segment trauma en letsel zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2023. De toepassing van geavanceerde chirurgische methodologieën benadrukt de allesomvattende aanpak van ontstekingen in de nasleep van trauma en verwondingen.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor de behandeling van oogontstekingen is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor behandeling van oogontstekingen bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor behandeling van oogontstekingen in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor behandeling van oogontstekingen omvat het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor Oculaire Ontsteking Behandeling werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De sterke ontwikkeling van dit regionale segment kan worden toegeschreven aan de toenemende prevalentie van de ziekte in de Verenigde Staten en de aanwezigheid van belangrijke spelers in het gebied. De goedkeuring van geneesmiddelen zoals Humira voor de behandeling van deze aandoening en de ontwikkeling van nieuwe technieken, zoals stamceltherapie, voor de behandeling van oogziekten behoren tot de belangrijkste stuwende krachten.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. Bovendien wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor oogontstekingsbehandelingen aanzienlijk zal groeien in Europa als gevolg van de toenemende goedkeuring van regelgevende instanties voor het op de markt brengen van geneesmiddelen voor oogziekten in de regio. Zo heeft het Europees Geneesmiddelenbureau in mei 2017 geadviseerd om Oxervate, een cenegermine voor de behandeling van matige tot ernstige neurotrofische keratitis, een atypische oogaandoening die mogelijk leidt tot slechtziendheid, in de Europese Unie op de markt te brengen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Medical Aesthetics Market Research Report Information by Product (Facial Aesthetic, Body Contouring, Cosmetic Implants, Hair Removal, Skin Aesthetic Devices, and Tattoo Removal Devices), By Technology (Invasive, Non-Invasive, and Minimally Invasive), By End User (Hospitals & Clinics and Dermatology & Cosmetic Centers), And by Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest of the World) – Market Forecast until 2032.

Analyse vande markttrends, groei en omvang vancannabidiol per vorm (vast en vloeibaar), toedieningsweg (tinctuur, capsules, inhalatie (rook of damp), aerosolnevel), product (voedingskwaliteit en therapeutische kwaliteit), toepassing (neurogeneratieve aandoeningen, fibromyalgie, diabetes, eiwitrepen, energiedrankjes), eindgebruiker (voeding, & drank, gezondheidszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Seksueel Welzijn Rapportage Informatie per Producttype (Seksspeeltjes (Vibrators, Penisringen, Toverstokken, Dildo’s, Anderen), Condooms en voorbehoedsmiddelen, Seksuele Verbeteringssupplementen, Glijmiddelen, Zalfjes, en Anderen), Geslacht (Man, Vrouw, en Anderen), Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheek, Hypermarkten & Supermarkten, Detailhandelapotheek, Online Apotheek, en Anderen), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2032

Telemedicine Market Research Report Information Per Component (Product {Software en Hardware} en Diensten {Tele-Consulting, Tele-Monitoring, Tele-Onderwijs, en Anderen}), Per Type (Tele-Verpleging, Tele-Farmacie, Tele-Radiologie, Tele-Dermatologie, Tele-Oncologie en Anderen), Op Toepassing (On-Premise en Cloud-Based), Op Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Thuiszorg en Anderen), Op Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York, NY 10013

United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ocular Inflammation Treatment Market,Ocular Inflammation Treatment Market Size,Ocular Inflammation Treatment Market Share,Ocular Inflammation Treatment Market Trends