header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor generieke geneesmiddelen zal naar verwachting groeien met 766,50 miljard dollar tegen 2032

Jul 15, 2024 4:10 PM ET

Generieke geneesmiddelen marktonderzoeksrapport informatie per type (enkelvoudige generieke geneesmiddelen en supergenerieke geneesmiddelen), per merk (puur generiek en merkgeneriek), per indicatie (centraal zenuwstelsel, cardiovasculair, urologie, oncologie, luchtwegen en andere), per toedieningsweg (oraal, topisch, parenteraal en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheek, detailhandel en online apotheek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – prognose tot 2032

De markt voor generieke geneesmiddelen speelt een centrale rol in de farmaceutische industrie door kosteneffectieve alternatieven te bieden voor merkgeneesmiddelen, wat aanzienlijk bijdraagt aan de betaalbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg. Deze markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar betaalbare medicijnen, het verlopen van octrooien op kaskrakers en de kostenbesparende initiatieven van gezondheidszorgstelsels wereldwijd. Belangrijke drijfveren zijn de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de behoefte aan kostenbeheersing in de gezondheidszorg en de wettelijke steun voor de goedkeuring van generieke geneesmiddelen. Uitdagingen op de markt voor generieke geneesmiddelen zijn de hevige concurrentie, de prijserosie en de complexe regelgeving voor de goedkeuring van generieke geneesmiddelen.

De marktsegmentatie omvat een breed scala aan therapeutische categorieën, waaronder hart- en vaatziekten, het centrale zenuwstelsel, oncologie en luchtwegen. Geografisch gezien heeft Noord-Amerika een aanzienlijk aandeel in de markt, gedreven door een volwassen farmaceutisch landschap en een robuust gebruik van generieke geneesmiddelen. De regio Azië-Pacific laat een aanzienlijke groei zien, die wordt gestimuleerd door de stijgende uitgaven aan gezondheidszorg, de toenemende acceptatie van generieke geneesmiddelen en de inspanningen om de toegang tot essentiële geneesmiddelen uit te breiden. Terwijl de markt voor generieke geneesmiddelen zich blijft ontwikkelen, blijft het een cruciale speler in het aanpakken van de wereldwijde behoeften aan gezondheidszorg, het garanderen van de betaalbaarheid van medicijnen en het ondersteunen van duurzame gezondheidszorgsystemen. De omvang van de markt voor generieke geneesmiddelen werd in 2022 geschat op 358,8 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 390,37 miljard dollar in 2023 tot 766,50 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12352

Belangrijke drijfveren en uitdagingen:

Drijfveren:

Toenemende vraag naar betaalbare medicijnen: De markt voor generieke geneesmiddelen wordt gedreven door de groeiende vraag naar kosteneffectieve alternatieven voor merkgeneesmiddelen, om zo tegemoet te komen aan de behoefte aan betaalbare medicijnen en de totale uitgaven voor gezondheidszorg te verminderen.

Patentverval van Blockbuster-geneesmiddelen: De markt profiteert van het vervallen van octrooien op blockbuster-geneesmiddelen, waardoor generieke versies hun intrede doen en de concurrentie wordt gestimuleerd, wat leidt tot lagere geneesmiddelenprijzen.

Wereldwijde initiatieven voor kostenbeheersing in de gezondheidszorg: De behoefte aan kostenbeheersing in de gezondheidszorg, vooral in het licht van de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, stimuleert het gebruik van generieke geneesmiddelen als kostenbesparende maatregel voor zowel gezondheidszorgsystemen als patiënten.

Regelgevende ondersteuning voor goedkeuring van generieke geneesmiddelen: Initiatieven op het gebied van regelgeving en steun voor het stroomlijnen van het goedkeuringsproces voor generieke geneesmiddelen versterken de groei van de markt en moedigen meer bedrijven aan om de sector van generieke geneesmiddelen te betreden.

Uitdagingen:

Intense concurrentie en prijserosie: De Generieke Farmaceutische Markt wordt geconfronteerd met uitdagingen die samenhangen met de intense concurrentie tussen fabrikanten van generieke geneesmiddelen, wat leidt tot prijserosie en een impact heeft op de winstmarges.

Complexe regelgeving: Het navigeren door de complexe regelgeving voor de goedkeuring van generieke geneesmiddelen, met inbegrip van het proces van de Abbreviated New Drug Application (ANDA) in de Verenigde Staten, stelt de marktspelers voor uitdagingen.

Zorgen over kwaliteit en veiligheid: Het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van generieke geneesmiddelen, met name in de context van toenemende wereldwijde inkoop en productie, brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van naleving van de regelgeving en het behoud van het vertrouwen van het publiek.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor generieke geneesmiddelen zijn Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Viatris Inc., Novartis AG, Sun Pharmaceutical Industries Ltd., LUPIN, AbbVie Inc. (Allergan), AstraZeneca; Sawai Pharmaceutical Co.Ltd.; Hikma Pharmaceuticals PLC, Dr. Reddy’s Laboratories Ltd., Cipla Inc., Sanofi, Aurobindo Pharma en Endo International plc.

Marktsegmentatie:

De Generieke Farmaceutische Markt kan worden gesegmenteerd op basis van:

Therapeutische categorieën: Omvat cardiovasculaire aandoeningen, aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, oncologie, ademhalingsaandoeningen en verschillende andere therapeutische gebieden waar generieke alternatieven beschikbaar zijn.

Distributiekanalen: Inclusief apotheken, ziekenhuisapotheken en online apotheken als belangrijkste kanalen voor de distributie van generieke geneesmiddelen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over de markt voor generieke geneesmiddelen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/generic-pharmaceuticals-market-12352

Regionale studie:

Noord-Amerika: Heeft een aanzienlijk aandeel in de markt, gedreven door een volwassen farmaceutisch landschap, het verlopen van patenten en een hoog gebruik van generieke geneesmiddelen.

Azië-Pacific: Kent een aanzienlijke groei door de toenemende behoeften aan gezondheidszorg, een grote bevolking en inspanningen om de toegang tot essentiële medicijnen uit te breiden, vooral in landen als India en China.

Gerelateerde rapporten:

Tandheelkundige industrie VS

Noord-Amerika intra-orale camera

geluidstherapie

wij gedragsgezondheid

logopedie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Generic Pharmaceuticals Market,Generic Pharmaceuticals Market Size,Generic Pharmaceuticals Market Share,Generic Pharmaceuticals Market Trends