header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De steigermarkt zal tegen 2030 stijgen tot 75.843,4 miljoen dollar, met een jaarlijkse groei van 5,90% van 2022 tot 2030

Jul 15, 2024 8:00 PM ET

De wereldwijde steigermarkt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van de groeiende bouwsector, toenemende investeringen in infrastructuur en de ontwikkeling van hoogbouw. Steigers, een essentiële tijdelijke structuur die wordt gebruikt om werkploegen en materialen te ondersteunen tijdens de bouw, het onderhoud en de reparatie van gebouwen, bruggen en andere constructies, spelen een cruciale rol bij het garanderen van de veiligheid en efficiëntie van bouwprojecten. Dit artikel onderzoekt de huidige situatie van de steigermarkt, de belangrijkste trends die de ontwikkeling bepalen, de uitdagingen waarmee de sector wordt geconfronteerd en de groeivooruitzichten voor de toekomst.

Marktoverzicht

De omvang van de steigermarkt werd in 2021 geschat op 47.945,8 miljoen USD. De steigermarkt zal naar verwachting groeien van USD 50.774,6 miljoen in 2022 tot USD 75.843,4 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,90% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030). Deze groei wordt voornamelijk gedreven door de stijgende vraag naar woningbouw, commerciële en industriële bouw in zich ontwikkelende en ontwikkelde economieën. De toenemende behoefte aan renovatie en onderhoud van bestaande constructies, in combinatie met strenge veiligheidsvoorschriften, wakkert de vraag naar steigeroplossingen verder aan.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/4900

Belangrijkste trends die de markt vormgeven

  1. Technologische vooruitgang: De steigerindustrie kent opmerkelijke technologische ontwikkelingen, waaronder de ontwikkeling van modulaire en lichtgewicht steigersystemen. Deze innovaties bieden meer flexibiliteit, montagegemak en verbeterde veiligheidskenmerken, waardoor ze zeer wenselijk zijn in moderne bouwprojecten. Daarnaast zorgt de integratie van digitale hulpmiddelen, zoals Building Information Modeling (BIM) en 3D-printen, voor een revolutie in het ontwerp en de inzet van steigersystemen, waardoor nauwkeurige planning en efficiënt gebruik van middelen mogelijk wordt.

  2. Toenemende verstedelijking en ontwikkeling van infrastructuur: De snelle verstedelijking, vooral in opkomende economieën, zorgt voor aanzienlijke investeringen in infrastructuurprojecten, zoals wooncomplexen, commerciële gebouwen, transportnetwerken en energiefaciliteiten. Regeringen wereldwijd geven prioriteit aan de ontwikkeling van infrastructuur om de economische groei te ondersteunen, wat op zijn beurt de vraag naar steigeroplossingen stimuleert. Grootschalige projecten zoals smart cities, metrospoorsystemen en uitbreidingen van luchthavens creëren bijvoorbeeld aanzienlijke kansen voor steigerleveranciers.

  3. Focus op veiligheid van werknemers: De veiligheid van werknemers blijft een topprioriteit in de bouwsector, wat leidt tot strenge voorschriften en normen voor het gebruik van steigers. Regelgevende instanties, zoals de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) in de Verenigde Staten en het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk (EU-OSHA), leggen strikte naleving van veiligheidsprotocollen op. Door deze nadruk op veiligheid worden geavanceerde steigersystemen gebruikt die zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals relingen, valbeveiligingsmechanismen en antislipplatforms.

  4. Duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken: De bouwsector omarmt steeds meer duurzame praktijken, zoals het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het recyclen van steigeronderdelen. Steigers van aluminium en staal, die bekend staan om hun duurzaamheid en recyclebaarheid, winnen aan populariteit ten opzichte van traditionele steigers van hout en bamboe. Fabrikanten richten zich ook op het verminderen van de koolstofvoetafdruk van de productieprocessen van steigers, in overeenstemming met de wereldwijde duurzaamheidsdoelstellingen.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4900

Uitdagingen voor de industrie

  1. Hoge kosten van geavanceerde steigersystemen: Hoewel geavanceerde steigersystemen veel voordelen bieden, kunnen de hoge initiële kosten een barrière vormen voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. De materiaalkosten, in combinatie met de kosten voor het opleiden van personeel om met deze systemen om te gaan, vormen een uitdaging voor wijdverspreide toepassing, vooral in kostengevoelige markten.

  2. Tekort aan geschoolde arbeidskrachten: De bouwsector kampt met een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, wat van invloed is op de efficiënte installatie en het beheer van steigersystemen. Het gebrek aan adequaat opgeleide werknemers kan leiden tot vertragingen in bouwprojecten en de veiligheidsnormen in gevaar brengen. Om dit probleem aan te pakken, zijn gezamenlijke inspanningen nodig om het personeel opleidings- en bijscholingsmogelijkheden te bieden.

  3. Naleving van regelgeving en inspectie: Het naleven van de veiligheidsvoorschriften en het regelmatig inspecteren van steigersystemen kan veel middelen kosten. Niet-naleving kan leiden tot hoge boetes en vertragingen bij projecten, wat de noodzaak onderstreept om de regelgeving nauwgezet na te leven. Bovendien vormen verschillen in regelgeving tussen verschillende regio’s een uitdaging voor internationale steigerbouwers.

De belangrijkste bedrijven op de steigermarkt zijn

ADTO Industrial Group Co.Ltd., Altar Group, LLC, Wilhelm Layher Holding GmbH, Step up Scaffold, KHK Scaffolding & Formwork LLC, Waco Kwikform Limited, Safway Group Holding LLC, PERI GmbH.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/scaffolding-market-4900

Toekomstperspectieven

De toekomst van de steigermarkt ziet er veelbelovend uit, met verschillende factoren die bijdragen aan de aanhoudende groei. De voortschrijdende verstedelijking en infrastructuurontwikkelingsinitiatieven in Azië-Pacific, Latijns-Amerika en Afrika bieden lucratieve mogelijkheden voor marktexpansie. Landen als China, India en Brazilië zien een toename in bouwactiviteiten, wat de vraag naar steigeroplossingen stimuleert.

Bovendien wordt verwacht dat de toenemende toepassing van digitale technologieën, zoals IoT en AI, de veiligheid en efficiëntie van steigers zal verbeteren. IoT-ondersteunde steigersystemen kunnen de structurele integriteit in real-time controleren, terwijl AI-algoritmen potentiële gevaren kunnen voorspellen en de toewijzing van middelen kunnen optimaliseren. Deze ontwikkelingen zullen waarschijnlijk een revolutie veroorzaken in de steigerindustrie, waardoor bouwplaatsen veiliger en productiever worden.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Glazen Vliesgevels Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Brandbeveiligingssysteem Buizen Marktgrootte & Aandeel Rapport 2032

Bouwtape Markt grootte, Aandeel & Voorspellingsrapport 2032

By-Pass smeerfilter marktgrootte, aandeel & voorspelling 2032

Lichtgewicht prefab wandpanelen marktgrootte, aandeel prognose 2032 | MRFR

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Scaffolding,Scaffolding Market,Scaffolding Industry,Scaffolding Market Size,Scaffolding Market Share,Scaffolding Market Forecast