header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biologische eieren zal tegen 2032 een waarde bereiken van 10,7 miljard met een gestage CAGR van 12,50

Jul 16, 2024 9:00 AM ET

Marktoverzicht biologische eieren

De markt voor biologische eieren zal naar verwachting een CAGR van 12,50% laten zien en tegen het einde van 2032 USD 10,7 miljard bedragen.

In de afgelopen tien jaar is de markt voor biologische eieren aanzienlijk gegroeid als gevolg van de toenemende bewustwording en het verlangen van de consument naar gezondere, milieuvriendelijkere voedingsopties. Kippen die worden grootgebracht volgens de normen van de biologische landbouw – wat vaak inhoudt dat ze naar buiten mogen, dat ze een dieet krijgen zonder kunstmest en pesticiden en dat er geen hormonen of antibiotica worden gebruikt – leggen eieren die biologisch zijn gecertificeerd. Deze richtlijnen ondersteunen ecologische duurzaamheid en garanderen tegelijkertijd een beter dierenwelzijn.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11907

Belangrijkste spelers

Cal-Maine Foods Inc., Michael Foods Inc., LDC, Hickman’s Egg Ranch, Trillium Farm Holdings LLC, Plukon Food Group, Sisters Food Group, SUN DAILY, DQY Ecological

Drivers

Verschillende belangrijke factoren stimuleren de groei van de markt voor biologische eieren:

Gezondheidsbewustzijn: Mensen beginnen de voordelen van biologische producten voor hun gezondheid in te zien. Gezondheidsbewuste mensen geven de voorkeur aan biologische eieren omdat ze meer voedingsstoffen bevatten en vrij zijn van antibiotica en gevaarlijke chemicaliën.

Milieuoverwegingen: Steeds meer consumenten kiezen voor biologische producten omdat ze de negatieve milieueffecten van conventionele landbouwmethoden begrijpen. Biologische landbouwmethoden zijn milieuvriendelijker, zorgen voor meer biodiversiteit en minder vervuiling.

Dierenwelzijn: Een andere belangrijke motivator is de groeiende bezorgdheid over dierenwelzijn. Biologische eieren voldoen aan de behoefte van de consument aan ethisch geproduceerde goederen, omdat ze bereid zijn duurder te zijn.

Overheidssteun en regelgeving: Door het verstrekken van subsidies en het stimuleren van wetten, moedigen overheden over de hele wereld de biologische landbouw aan, waardoor de markt voor biologische eieren groeit.

Beperkingen en uitdagingen

Ondanks de positieve vooruitzichten heeft de markt voor biologische eieren te maken met verschillende beperkingen en uitdagingen:

Hogere kosten: Biologische eieren kosten vaak meer om te produceren dan conventionele eieren, omdat ze intensievere landbouwmethoden en biologisch voer vereisen. Vooral in gebieden waar consumenten prijsgevoelig zijn, kan dit prijspremie de expansie van de markt beperken.

Beperkt aanbod: In vergelijking met de vraag, is het aanbod van biologische eieren vaak beperkt. Het verbouwen van biologisch voedsel kost meer tijd en geld, wat de productie kan beperken en tekorten kan veroorzaken.

Certificering en naleving: Boeren kunnen het moeilijk en duur vinden om te voldoen aan de eisen voor biologische certificering. De markttoegang van kleinschalige boeren kan worden belemmerd door de strenge beperkingen en de eis van frequente inspecties.

Marktkennis: Ondanks de groeiende kennis van de consument over biologische producten, blijft een groot deel van de bevolking onwetend over de voordelen van het eten van biologische eieren. Klantenvoorlichting blijft een belangrijk obstakel.

Kansen

De markt voor biologische eieren biedt verschillende kansen voor groei:

Innovatie in Landbouwmethoden: Ontwikkelingen in biologische landbouwmethoden kunnen de kosten verlagen en de effectiviteit van de productie verhogen. Verbeteringen in kippenrassen en voederformules, bijvoorbeeld, kunnen helpen om de markt uit te breiden.

Uitbreiding in opkomende markten: Hoewel de biologische voedselbeweging nog in de kinderschoenen staat, bieden opkomende markten een aanzienlijk ontwikkelingspotentieel. Toenemende verstedelijking en een stijgend besteedbaar inkomen in deze gebieden kunnen de vraag van de consument naar biologische eieren doen toenemen.

Marketing en Branding: Slimme merk- en marketingtechnieken kunnen de acceptatie en bekendheid van biologische eieren bij de consument vergroten. De aandacht vestigen op de voordelen voor de gezondheid, duurzaamheid van het milieu en ethische productiemethoden kan extra klanten aantrekken.

Productdiversificatie: Het uitbreiden van je productlijn met verwerkte producten gemaakt van biologische eieren zal extra inkomsten genereren en een breder scala aan consumenten aantrekken.

Markt Segmentatie

De markt voor biologische eieren is gesegmenteerd op basis van verschillende factoren:

Type: Bruine en witte biologische eieren vormen de twee segmenten van de markt. In bepaalde gebieden worden bruine eieren geprefereerd boven witte eieren, omdat men denkt dat ze natuurlijker zijn.

Grootte: Eiermaten kunnen worden gebruikt om de markt op te splitsen in kleine, middelgrote, grote en extra grote categorieën. Verschillende formaten komen tegemoet aan de verschillende smaken en culinaire behoeften van de klant.

Verpakking: Verschillende verpakkingsvormen, zoals trays, dozen en bulkverpakkingen, worden gebruikt om de markt op te delen. Deze verdeling wordt gedreven door de voorkeur van de consument voor verpakkingen die zowel handig als milieuvriendelijk zijn.

Distributiekanaal: Supermarkten/hypermarkten, gespecialiseerde winkels, internetdetailhandel en andere segmenten vormen samen de markt. Elk kanaal richt zich op verschillende klantencategorieën en biedt verschillende voordelen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-eggs-market-11907

Regionale analyse

De markt voor biologische eieren verschilt aanzienlijk per regio:

Noord-Amerika: Vanwege het hoge niveau van consumentenbewustzijn, de robuuste vraag naar biologische goederen en de welwillende regelgeving van de overheid, is Noord-Amerika marktleider voor biologische eieren. De marktgroei in deze regio is vooral te danken aan de Verenigde Staten en Canada.

Europa: Dit is een andere belangrijke markt, met het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland met de hoogste percentages van biologische eieren consumptie. De strenge wetten die de Europese Unie oplegt aan biologische landbouw stimuleren de expansie van de markt.

Azië-Pacific: De markt voor biologische eieren groeit snel in deze regio. De vraag wordt gestimuleerd door het toegenomen gezondheids- en milieubewustzijn, het stijgende besteedbare inkomen en de toenemende verstedelijking in landen als China, India en Japan.

Gerelateerde rapporten:

Sinaasappelextract Marktonderzoeksrapport — Wereldwijde voorspelling tot 2027

Smaakmodulatoren marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Organic Eggs Market Size,Organic Eggs Market Application,Organic Eggs Industry,Organic Eggs Market Region