header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor endocrinologie en metabolisme zal aanzienlijke waarden bereiken met een CAGR van 12,50% tijdens de prognoseperiode tot 2032

Jul 16, 2024 5:00 PM ET

Marktonderzoeksrapport Endocrinologie en Metabolisme Informatie per Therapiegebied (Diabetesmedicijnen, HGH, Schildklierhormoonaandoeningen en andere), per Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheken, Detailhandelsapotheken en Online Apotheken) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor endocrinologie en metabolisme zal naar verwachting groeien van een significante waarde in 2023 tot een significante waarde in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,50% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De markt voor endocrinologie en metabolisme omvat een breed scala aan medische diensten, hulpmiddelen en farmaceutische producten gericht op het diagnosticeren, behandelen en beheren van endocriene en metabolische aandoeningen. Deze markt omvat behandelingen voor aandoeningen zoals diabetes, schildklieraandoeningen, bijnierinsufficiëntie, metabool syndroom en andere hormonale onevenwichtigheden.

De wereldwijde toename van diabetes, grotendeels gedreven door veranderingen in levensstijl en een vergrijzende bevolking, is een belangrijke motor voor de groei van de markt. Innovaties in systemen voor insulinetoediening, apparaten voor continue glucosemonitoring en niet-invasieve diagnostische instrumenten hebben een revolutie teweeggebracht in de diabetesbehandeling. Daarnaast heeft de groeiende bewustwording van schildklier- en stofwisselingsstoornissen de vraag naar geavanceerde diagnostische en therapeutische oplossingen gestimuleerd.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21941

Farmaceutische ontwikkelingen, met name op het gebied van hormoonvervangingstherapieën en medicijnen tegen stofwisselingsstoornissen, spelen een cruciale rol in de groei van de markt. Bovendien verbetert de integratie van digitale gezondheidstechnologieën, zoals telegeneeskunde en mobiele gezondheidstoepassingen, het toezicht op en het beheer van patiënten, waardoor meer gepersonaliseerde en efficiënte zorg wordt geboden.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor endocrinologie en metabolisme: Abbott Laboratories, Acerus Pharmaceuticals Corp., Ascendis Pharma AS, Bayer AG, Beta Cell NV, Biocon Ltd., Eli Lilly and Co., Endo International Plc, F. Hoffmann La Roche Ltd., GlaxoSmithKline Plc, Hanmi Pharm Co. Ltd. en Ipsen Pharma

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over endocrinologie en metabolisme: https://www.marketresearchfuture.com/reports/endocrinology-metabolism-market-21941

Markt Segmentatie

De markt voor endocrinologie en metabolisme is gesegmenteerd om een uitgebreid inzicht te geven in de verschillende componenten, toepassingen en geografische spreiding. Segmentatie naar type omvat apparaten, geneesmiddelen en therapieën voor de behandeling van endocriene en metabolische aandoeningen. Apparaten omvatten glucosecontrolesystemen, insulinepompen en hormoonvervangers. Geneesmiddelen omvatten een breed scala aan medicijnen zoals insuline, schildklierhormonen en groeihormonen.

Naar toepassing is de markt onderverdeeld in diabetes, schildklieraandoeningen, osteoporose, bijnieraandoeningen en hypofyseaandoeningen. Diabetesmanagement domineert dit segment, gedreven door de wereldwijd stijgende prevalentie van de ziekte. Schildklieraandoeningen en osteoporose vertegenwoordigen ook een aanzienlijk deel als gevolg van de toenemende bewustwording en diagnostische vooruitgang.

Geografisch gezien is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika leidt vanwege de robuuste infrastructuur van de gezondheidszorg en de hoge prevalentie van endocriene aandoeningen. Europa volgt op de voet met aanzienlijke investeringen in de gezondheidszorg. De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door vanwege de verbeterde gezondheidszorg en het toenemende bewustzijn van patiënten.

Segmentatie naar eindgebruiker omvat ziekenhuizen, klinieken en onderzoeksinstellingen. Ziekenhuizen en klinieken domineren vanwege het hoge aantal patiëntenbezoeken, terwijl onderzoeksinstellingen een belangrijke bijdrage leveren door middel van lopende studies en proeven om nieuwe behandelingen en therapieën te ontdekken.

Regionale analyse

De wereldwijde endocrinologie- en metabolismemarkt is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese endocrinologie- en metabolismemarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor endocrinologie en metabolisme in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor endocrinologie en metabolisme omvat het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika blijkt de grootste regio te zijn, vanwege de gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg, de hoge uitgaven voor gezondheidszorg en een enorme patiëntenpopulatie die lijdt aan chronische ziekten zoals diabetes en schildklieraandoeningen.

Europa is het op één na grootste continent vanwege een vergrijzende bevolking, een stijgende frequentie van endocriene problemen en sterke gezondheidszorgsystemen in veel Europese landen.

Azië-Pacific komt naar voren als de snelst groeiende regio, als gevolg van snelle verstedelijking, veranderende levensstijlen en een toegenomen adoptie van westerse voedingsgewoonten, waardoor stofwisselingsziekten zoals diabetes en obesitas zijn toegenomen.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor endocrinologie en metabolisme verdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Een betere gezondheidszorginfrastructuur, stijgende besteedbare inkomens en meer kennis over endocriene gezondheid bij de bevolking in opkomende landen zijn allemaal belangrijke factoren voor de groei van de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Fertility Services Market Research Report Information Per Onderliggende Oorzaak (Mannelijke onvruchtbaarheid en Vrouwelijke onvruchtbaarheid), Per Behandelingstype (ART, en medicijnen tegen onvruchtbaarheid), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Marktaandeel, trends en groeivan zwangerschapstestkits, per type test (bloedtest voor Hcg, urinetest voor Hcg en andere); per product (digitale apparaten, lijnindicatoren (strips, cassettes en mid-stream apparaten) en andere); per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, huishoudens) – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportAdemhalingsinhalatoren Markt Informatie Per Type (Handbediend en Digitaal Bediend), Per Product (Droog Poeder Inhalator, Geregistreerd Dosering Inhalator en Andere), Per Toepassing (Astma, COPD en Andere), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken en AdemhalingsZorgCentra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Prognose Tot 2032

Medical Aesthetics Market Research Report Information per product (gezichts-esthetica, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huid-esthetische apparaten en tatoeageverwijderingsapparaten), per technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), per eindgebruiker (ziekenhuizen & en dermatologische & cosmetische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Endocrinology and Metabolism Market,Endocrinology and Metabolism Market Size,Endocrinology and Metabolism Market Share,Endocrinology and Metabolism Market Trends