header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor epsomzout zal tegen 2032 USD 6,87 miljard bereiken met een CAGR van 4,67%.

Jul 16, 2024 9:00 AM ET

Marktoverzicht Epsom zout

De markt voor epsomzout zal van 2024 tot 2032 naar verwachting groeien met een aanzienlijk percentage van 4,67% en 6,87 miljard USD.

Epsomzout, of magnesiumsulfaat zoals het wetenschappelijk wordt genoemd, is de laatste tijd sterk in populariteit gestegen vanwege de vele toepassingen in een groot aantal sectoren. Epsomzout, zo genoemd naar de Engelse stad Epsom waar het voor het eerst werd gevonden, staat bekend om zijn voordelen voor gezondheid en welzijn, zijn gebruik in de landbouw en zijn functie in de voedings- en drankensector. De groeiende vraag vanuit verschillende industrieën en het groeiende consumentenbewustzijn van de voordelen van Epsom zout zullen naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor Epsom zout stimuleren.

Belangrijkste spelers

Dadakarides Salt S.A. (Griekenland), Kneipp GmbH (Duitsland), Giles Chemical (V.S.), STANDERS (Letland), L’Occitane International S.A. (Zwitserland), Shiseido Company Limited (Japan), Unilever PLC (V.K.), Kao Corporation (Japan), Kai (Verenigd Koninkrijk), Kao Corporation (Japan).), Kao Corporation (Japan), Bataclan Corporation (Japan), Parfums De Coeur, Ltd (V.S.), CVS Pharmacy (V.S.), San Francisco Salt Company (V.S.), SaltWorks, Inc. (V.S.), Baymag Inc. (Canada), K S Kali Gmbh (Duitsland).

Gratis voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2979

Markt Segmentatie

De markt voor Epsom zout kan worden gesegmenteerd naar vorm en toepassing, elk met unieke kenmerken en toepassingen.

Naar vorm

Korrels

Epsomzout in korrelvorm is korreliger dan andere soorten. Het is gemakkelijk te verwerken en wordt wijd verspreid, waardoor het een populaire keuze is voor landbouwtoepassingen.

Toepassingen: Meestal gebruikt in de landbouw en tuinieren om gewasopbrengsten te verhogen en de bodemkwaliteit te verbeteren. Omdat het langzaam oplost in water en een langdurig therapeutisch effect heeft, wordt het vaak gebruikt in badzout en spa-producten.

Poeder

Epsomzoutpoeder is fijngemalen en lost snel op in water, waardoor het geschikt is voor toepassingen die een snelle absorptie vereisen.

Toepassingen: Vaak gebruikt voor farmaceutische formules en als voedingssupplement in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Daarnaast is het een bestanddeel van gezichtsmaskers en scrubproducten voor persoonlijke hygiëne.

Kristal

Groter en meer gestructureerd kristal epsom zout wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden in wellness en persoonlijke verzorgingsproducten.

Toepassingen: Badbommen, badzout en decoratieve spabehandelingen worden gemaakt met dit favoriete ingrediënt in de schoonheids- en wellnesssector. Het wordt ook gebruikt als voedingsstof voor planten en als bodemverbeteraar in de landbouw.

Op toepassing

Voedingsmiddelen & Dranken

Gebruik: Om het noodzakelijke magnesium aan de voeding toe te voegen, wordt epsomzout genomen als supplement. Het wordt ook gebruikt in gistings- en brouwprocessen.

Trends: Het gebruik van epsomzout in deze industrie wordt gestimuleerd door de behoefte aan diëten met veel magnesium en een groeiend gezondheidsbewustzijn.

Landbouw

Epsomzout is nodig voor de gezondheid van de bodem en wordt gebruikt om planten met een tekort aan magnesium te behandelen. Het verbetert gewassen zoals paprika’s, tomaten en rozen in termen van groei en productiviteit.

Trends: Als natuurlijke meststof is er steeds meer vraag naar epsomzout vanwege biologische en duurzame landbouwmethoden.

Persoonlijke verzorging

Badzout, scrubs en lichaamsscrubs bevatten vaak epsomzout. Het helpt bij ontspanning, reiniging en verlichting van spierpijn.

Trends: De populariteit van doe-het-zelf schoonheidsproducten in combinatie met de groei van wellness en zelfzorgtrends stuwt de vraag in deze markt.

Farmaceutica

Epsomzout wordt in de farmaceutische sector gebruikt als laxeermiddel, om magnesiumtekort te behandelen en als ingrediënt in een aantal verschillende medicijnsamenstellingen.

Trends: De toename van chronische ziekten en een oudere bevolking drijven het gebruik van Epsom zout in medicijnen op.

Andere

Het kan ook worden gebruikt in de bouwsector, als stollingsmiddel in het tofu-proces en voor waterbehandeling.

Trends: De groei van dit gevarieerde segment wordt nog steeds aangedreven door innovatie en de ontdekking van nieuwe toepassingen.

Krijg nu toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/epsom-salt-market-2979

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor epsomzout vertoont aanzienlijke regionale verschillen, gedreven door verschillende niveaus van bewustzijn, industriële toepassingen en consumentenvoorkeuren.

Noord-Amerika

Vanwege de sterke vraag in de persoonlijke verzorgings- en farmaceutische industrie neemt Noord-Amerika een groot deel van de wereldwijde markt voor Epsomzout voor zijn rekening.

Trends: De groeiende populariteit van biologisch tuinieren en landbouw is ook een factor in de expansie van dit gebied.

Europa

Europa is een belangrijke markt met belangrijke klanten zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Trends: De markt in dit gebied wordt gedreven door strenge landbouwnormen en de nadruk op gezondheid en welzijn.

Azië-Stille Oceaan

De regio groeit snel als gevolg van de groeiende landbouwindustrie en de toenemende publieke kennis over de voordelen voor de gezondheid.

Trends: Landen als China en India stuwen de vraag op vanwege hun omvangrijke bevolking en de vraag naar landbouwproducten.

Gerelateerde rapporten

OnderzoeksrapportGezonde Snacks Markt — Wereldwijde voorspelling tot 2030

Wereldwijd marktonderzoek voedingsenzymen – voorspelling voor 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten biedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Epsom Salt Market,Epsom Salt Industry,Epsom Salt Market Research,Epsom Salt Market Size