header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor genexpressieanalyse zal tegen 2032 $9,42 miljard bereiken met een CAGR van 10,3%, gedreven door gepersonaliseerde geneeskunde en technologische vooruitgang

Jul 16, 2024 4:43 PM ET

Marktoverzicht

Het marktonderzoeksrapport over genexpressieanalyse bevat informatie per eindgebruiker (farmaceutische & biotechnologiebedrijven, academische & onderzoeksinstellingen, contractonderzoeksorganisaties en anderen), per product (verbruiksartikelen en instrumenten), per toepassing (detectie van geneesmiddelen, diagnose en onderzoek), per dienst (genexpressieprofileringsdiensten, sequencingdiensten, bioinformaticaoplossingen en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor genexpressieanalyse werd in 2022 geschat op USD 3,9 miljard. De markt voor genexpressieanalyse zal naar verwachting groeien van USD 4,3 miljard in 2023 tot USD 9,42 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,3% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7805

Dynamiek van de markt

Het primaire doel van gepersonaliseerde geneeskunde is om medische zorg op maat te maken voor elke patiënt op basis van zijn genetisch profiel. Genexpressieanalyse is cruciaal voor het identificeren van precieze biomarkers die verband houden met ziekten, behandelingsresultaten en prognose. Door genexpressiepatronen te onderzoeken, kunnen onderzoekers genhandtekeningen ontdekken die correleren met ziektesubtypes of therapieresultaten voorspellen. De behoefte aan uitgebreid genexpressieonderzoek om biomarkers te identificeren en valideren wordt gedreven door de vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde. Technologische vooruitgang zoals ééncellige analyse, microarraytechnologieën en sequencing van de volgende generatie (NGS) hebben genexpressieanalyse efficiënter, gevoeliger en nauwkeuriger gemaakt, waardoor de toegankelijkheid en kosteneffectiviteit zijn toegenomen. Naarmate de vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde groeit, neemt ook de behoefte aan geavanceerde platforms en technologieën voor genexpressieanalyse toe, wat de expansie van de markt stimuleert.

Financieringsinstanties en -organisaties van de overheid bieden subsidies en financieringsmogelijkheden om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen, waaronder genexpressieanalyse. Meer overheidsfinanciering stelt onderzoekers en organisaties in staat om te investeren in genexpressieanalyse, wat de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de verkenning van innovatieve toepassingen en de uitbreiding van vakspecifieke kennis bevordert. Deze steun bevordert de groei van de markt door onderzoekers in staat te stellen genexpressiestudies uit te voeren en de commercialisering en wijdverspreide toepassing van genexpressietechnologie en -producten te vergemakkelijken.

De markt zal naar verwachting ook groeien door de ontwikkeling van technologisch geavanceerde oplossingen en toegenomen bedrijfsactiviteiten gericht op het creëren van genetische behandelingen voor verschillende ziekten. Bedrijven investeren bijvoorbeeld in geavanceerde genexpressiesystemen die nauwkeurige genexpressiemodificatie mogelijk maken en ontwikkelen samenwerkingsverbanden om de ontwikkeling van innovatieve therapieën voor zeldzame ziekten te versnellen. Deze initiatieven stimuleren de omzetgroei van de markt voor genexpressieanalyse.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7805

Segmentatie

De wereldwijde markt voor genexpressieanalyse is gesegmenteerd in producten, diensten, toepassingen, eindgebruikers en regio’s.

Op basis van product is de markt gesegmenteerd in verbruiksartikelen en instrumenten.

De markt op basis van verbruiksgoederen is verder onderverdeeld in reagentia en DNA-chips.

De markt op basis van instrumenten is verder onderverdeeld in polymerase chain reaction (PCR), next-generation sequencing (NGS), microarray, Sanger-sequencing en andere.

De markt op basis van diensten is onderverdeeld in diensten voor genexpressieprofilering, sequencingdiensten, bioinformaticaoplossingen en andere.

De markt naar toepassing is onderverdeeld in ontdekking van geneesmiddelen, diagnose, onderzoek en andere.

Op basis van eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in farmaceutische & biotechnologiebedrijven, academische & onderzoeksinstellingen, contractonderzoeksorganisaties en andere.

Regionale analyse

Noord- en Zuid-Amerika zullen naar verwachting de wereldmarkt voor genexpressieanalyse domineren vanwege de toenemende onderzoeksactiviteiten en de groeiende populariteit van genexpressietests. Bovendien wordt verwacht dat een goed ontwikkelde gezondheidszorgsector de markt in deze regio verder zal stimuleren.

Europa zal naar verwachting het op een na grootste marktaandeel hebben, gedreven door de beschikbaarheid van onderzoeksfinanciering.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regio in de markt zijn als gevolg van de toegenomen overheidsinvesteringen in genomica en de zich voortdurend ontwikkelende economieën. Factoren zoals de achterblijvende groei van publieke primaire en secundaire zorgfaciliteiten in sommige landen, zoals Maleisië, zouden de marktgroei in deze regio echter kunnen afremmen.

Het Midden-Oosten & Afrika zal naar verwachting het kleinste marktaandeel hebben.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over Genexpressieanalyse: https://www.marketresearchfuture.com/reports/gene-expression-analysis-market-7805

Concurrentiedynamiek

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor genexpressieanalyse zijn GENERAL ELECTRIC COMPANY, Illumina, Inc., Thermo Fisher Scientific, Bio-Rad Laboratories, Inc., F. Hoffmann-La Roche Ltd, Pacific Biosciences of California, Inc., BGI, PerkinElmer Inc., Agilent Technologies, Inc., QIAGEN, Oxford Gene Technology, Eurofins Scientific, Danaher, Genotypic Technology Pvt Ltd, Macrogen Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over demarkt voor Foley-katheters: Informatie per type (3-weg katheters, 2-weg katheters, 4-weg katheters, overige), per materiaal (silicone, latex, latex met hydrofiele polymeercoating, latex met siliconen elastomeercoating, latex met polytetrafluorethyleen PTFE (Teflon) coating, overige), eindgebruikers (ziekenhuizen, medisch onderzoekscentra, ambulante chirurgiecentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

CBCT Dental Imaging Market Research Report Informatie per type detector (Flat Panel Detectors en Image Intensifier), per toepassing (tandheelkundige implantaten, endodontische, orthodontische en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, & tandheelkundige klinieken, academische & onderzoeksinstellingen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Dental 3D Printing Market Research Report Informatie per product en dienst (apparatuur, materialen en diensten), per technologie (Vat fotopolymerisatie en andere technologieën), per toepassing (prothesen, orthodontie en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport overbloedplasmaderivaten Informatie per type [Factor VIII-concentraat, Factor IX-concentraat, albumine, immuunglobulinen, anti-trombine III-concentraat en vers ingevroren plasma (FFP)], toepassing (HIV, hemofilie A, hemofilie B, hepatitis B, hepatitis C, bloedingsstoornissen, hypogammaglobulinemie, immunodeficiëntieziekten en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen & , bloedtransfusiecentra, diagnostische centra en andere) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika)-voorspelling tot 2032.

Medical Nutrition Market Research Report Information Per Type (Pediatrische Voeding, Ouderenvoeding, Parenterale Voeding en Sportvoeding), Per Producttype (Aminozuuroplossingen, Multivitaminesupplementen, Antioxidanten, Lipide-emulsies, Sporenelementen, en kamerparels), op toedieningsweg (oraal, parenteraal en intraveneus), op toepassing (longziekten, kanker, maagdarmziekten, obesitas, diabetes, ondervoeding bij kinderen, nierinsufficiëntie en neurologische ziekten) en op distributiekanaal.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Gene Expression Analysis Market,Gene Expression Analysis Market Size,Gene Expression Analysis Market Share,Gene Expression Analysis Market Trends,Gene Expression Analysis Market Growth,Gene Expression Analysis Market Report,Gene Expression Analysis Market Research,Gene Expression Analysis Market Insights,Gene Expression Analysis Market Analysis,Gene Expression Analysis Market Demand