header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geschenken voor het hele jaar: een unieke en bloeiende sector met een CAGR van 10,00% tegen 2032

Jul 16, 2024 8:00 PM ET

Geschenken zijn veranderd van een seizoensgebonden activiteit in een fenomeen dat het hele jaar door bestaat. Deze evolutie in het consumentengedrag, gedreven door technologische vooruitgang en een grotere waardering voor attente, gepersonaliseerde geschenken, heeft geleid tot een bloeiende markt voor geschenken die het hele jaar door worden aangeboden. Laten we het dynamische landschap van deze markt verkennen, met aandacht voor de belangrijkste trends, innovatieve producten en de factoren die bijdragen tot de voortdurende groei.

Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 10,00% tijdensde prognoseperiode (2024 – 2032).

De evolutie van geschenken

Traditioneel waren cadeaus gebonden aan specifieke gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea en feestdagen zoals Kerstmis, Valentijnsdag en Moederdag. Moderne consumenten omarmen echter het plezier en de betekenis van het geven van geschenken het hele jaar door. Deze verschuiving is het gevolg van verschillende factoren:

Emotionele band: In een digitaal tijdperk waar face-to-face interactie vaak beperkt is, dienen geschenken als tastbare uiting van zorg en waardering en versterken ze de emotionele band.

Persoonlijke mijlpalen vieren: Mensen vieren nu een breed scala aan persoonlijke mijlpalen, zoals promoties, een nieuw huis, afstuderen en zelfs kleine overwinningen, waardoor de vraag naar geschenken het hele jaar door toeneemt.

Spontane daden van vriendelijkheid: Er is een groeiende trend om spontane geschenken te geven als blijk van vriendelijkheid, om vreugde en positiviteit te verspreiden zonder dat er een specifieke gelegenheid voor nodig is.

all year gifting market

Belangrijkste trends in de markt voor geschenken voor het hele jaar

Personalisatie en maatwerk: Gepersonaliseerde geschenken worden zeer gewaardeerd om hun attentheid en uniciteit. Van gegraveerde sieraden tot aangepaste fotoboeken, consumenten waarderen geschenken die de persoonlijkheid en voorkeuren van de ontvanger weerspiegelen.

Abonnementsdiensten: Abonnementsboxen zijn een populaire cadeau-optie geworden en bieden een unieke ervaring die regelmatig wordt geleverd. Of het nu gaat om gastronomisch eten, schoonheidsproducten of boeken, deze diensten zorgen voor een continue cadeau-ervaring.

Geschenken op basis van ervaringen: Ervaringen, zoals concerttickets, kooklessen of reisbonnen, worden steeds vaker verkozen boven traditionele materiële geschenken. Deze ervaringen creëren blijvende herinneringen en spelen in op de groeiende voorkeur voor zinvolle, gedeelde activiteiten.

Milieuvriendelijke en duurzame geschenken: Door het groeiende milieubewustzijn neigen consumenten naar milieuvriendelijke geschenken. Duurzame verpakkingen, ethisch gewonnen materialen en afvalvrije producten worden belangrijke overwegingen.

Geschenken met technologie: Technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de cadeaumarkt, met apps en platforms die het mogelijk maken om cadeaus eenvoudig te selecteren, aan te passen en te bezorgen. Virtuele cadeaubonnen, wenskaarten in augmented reality en digitale ervaringen zijn slechts enkele voorbeelden van door technologie verbeterde cadeauopties.

De belangrijkste bedrijven in de All Year Gifting markt zijn onder andere.

Kaartenfabriek

John Lewis & Partners

Tesco

Clintons

WH Smith

Marks & Spencer

Sainsburys

Waitrose & Partners

Morrisons

Amazon

Voorbeeldrapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16098

Segmentatie van de markt voor geschenken voor het hele jaar

All Year Gifting Type Vooruitzichten

Verjaardagen

Spontane geschenken

Bruiloften

Zwangerschap/Nieuwe Baby

Religieus

Verwezenlijkingen

Pensioen

Dankbaarheid

Innovatieve producten en diensten

Kunst en memorabilia op maat: Bedrijven als Etsy en Shutterfly bieden een breed scala aan aanpasbare kunst en memorabilia, waarmee klanten unieke, persoonlijke cadeaus kunnen maken die speciale momenten en herinneringen vastleggen.

Manden voor fijnproevers en speciale etenswaren: Eetmanden voor fijnproevers, met ambachtelijke kazen, chocolade, wijn en nog veel meer, zijn heerlijke cadeaus waarvan je het hele jaar door kunt genieten. Diensten zoals Harry & David and Mouth bieden selecties voor elke gelegenheid.

Wellness- en zelfzorgpakketten: In een wereld die steeds meer gericht is op gezondheid en welzijn, worden wellness- en zelfzorgpakketten populaire cadeaus. Deze kunnen artikelen bevatten zoals essentiële oliën, spaproducten, mindfulness dagboeken en fitnessuitrusting.

Virtuele ervaringen: Met de opkomst van wonen en werken op afstand hebben virtuele ervaringen aan populariteit gewonnen. Online kooklessen, virtuele ontsnappingskamers en livestreamvoorstellingen bieden unieke en interactieve cadeau-opties.

Maandelijkse clubs en abonnementen: Abonnementsdiensten zoals Birchbox (schoonheidsproducten), Blue Apron (maaltijdpakketten) en Book of the Month (boeken) zorgen voor een constante stroom van geschenken, waardoor elke maand speciaal voelt voor de ontvanger.

Factoren die de groei stimuleren

E-commerce en digitale platforms: De opkomst van e-commerce en digitale platforms heeft geschenken handiger dan ooit gemaakt. Online winkels bieden een ruime keuze aan producten, eenvoudige aanpassingsmogelijkheden en snelle leveringsdiensten.

Invloed van sociale media: Sociale mediaplatforms zoals Instagram en Pinterest inspireren consumenten met creatieve cadeau-ideeën en trends. Influencers en merken maken gebruik van deze platforms om innovatieve cadeau-oplossingen onder de aandacht te brengen.

Globalisering: Nu de wereld steeds meer met elkaar verbonden raakt, heeft de culturele uitwisseling een invloed op cadeaus. Mensen omarmen verschillende tradities en nemen ze op in hun eigen cadeaugewoonten, waardoor de markt breder wordt.

De vraag van consumenten naar gemak: Een drukke levensstijl stimuleert de vraag naar handige cadeauoplossingen. Diensten die levering op dezelfde dag, eenvoudige retourzendingen en naadloze bestelprocessen bieden, komen tegemoet aan de behoefte van de moderne consument aan efficiëntie.

Ontwikkelingen in de geschenkenindustrie voor het hele jaar

Mei 2023: Card Factory heeft intenties uitgesproken voor internationale uitbreiding naar zeven nieuwe markten door middel van een strategisch partnerschap met Liwa Trading Enterprises in het Midden-Oosten, dat fungeert als haar exclusieve franchisepartner in de regio.

April 2023: Hallmark heeft zijn langdurige licentieovereenkomst met Peanuts verlengd, met een verlenging van vijf jaar. Deze overeenkomst stelt Hallmark in staat om door te gaan met het creëren van een verscheidenheid aan geliefde Peanuts producten in categorieën zoals wenskaarten, cadeaus en Hallmark Keepsake Ornamenten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/clean-beauty-market-size-top-countries.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/fast-moving-consumer-goods-market-trend.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/luxury-apparel-market-segmentation.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/sneakers-market-manufacturers-type.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/luxury-cigar-market-to-witness-robt.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/cleaning-services-market-demand-size.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/consumer-packaged-goods-market-overview.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/gardening-tools-market-study-report.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/coffee-machines-market-size-share.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/06/hair-care-products-market-overview.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/05/japan-beauty-market-development.html

https://marketsandfuture.blogspot.com/2024/05/uk-outdoor-furniture-market-historical.html

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, 10013, United States of America
Sales: +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  All-Year Gifting Market size,All-Year Gifting Market share,All-Year Gifting Market trends,All-Year Gifting Market analysis